Andra avenyn & Dejt

Hej!
Blev lite mer än bara lunch med tjejorna. Först satt vi bara och snackade och åt på donken, Sara åt både mina och Robertas franskisar + lite av min Mc feast burgare. Den tjejen kan äta!! ;D Älskar dej! Efter det åkte jag och Roberta ännu till köp centrumet och tittade  på kläder och drack en smoothie på arnolds. Så planerade vi Robertas dejt och jag stödde henne när hon var nervös, haha. När vi blev trötta på att gå omkring gick vi till ONOFF och satte oss i en massage stol. Som den vibrerade alltså, sick! Vi kommer att ha så ont i våra ryggar imorgon. ;)
Man märkte idag i luften att det börjar bli höst. Det var kyligt och när det blåste var det ingen ljummen sommarbris, utan en kall bitande blåst. Måste börja titta efter ordentliga höst tröjor nu, annars fryser jag ihjäl. Imorgon är det redan september och löven börjar så småningom falla ner och bli gula och orangea.
Vet ni vad jag också kom på idag!? Att Andra avenyn börjar om 21 dagar, den 21.9. Det gjorde genast min dag bättre. Jag har saknat den serien under sommaren.


Me like.

Skola imorgon från 8.15 - 14.30 och efter det har jag kanske planer, men det vet jag inte ännu. Träningar på kvällen iaf.

Nu OC once again. Är jag beroende?

Puss,

lieenaa

Big Mac

Heyy,

Nu åker jag till donken på lunch med Roberta och Sara.



Kisses,

lieenaa

American Pancakes

Morning sunshines!
Vaknade för ca 1 timme edan så jag fick min skönhets sömn i alla fall. Länge sedan jag sov så länge. Har jobbat lite ute på gården och så för att mamma bad mej och jag måste ju samla pengar till Tyskland resan. Nu sitter jag och äter american pancakes med smör och socker, för att vara lite nyttig skar jag upp en apelsin också, och lysnar på Charlotte Perrellis Black and blue.
Jag skulle aldrig kunna ge upp pannkakor, det är den bästa frukosten man kan få.


Ungefär exakt såhär ser min frukost ut idag.

Idag blir det nog en lika slappig dag som igår, alltså bara tv, choklad, dator och festis. Resten av familjen kommer hem först ikväll så jag har hela dagen på mej att njuta.

Ha en bra dag!

lieenaa

Sleepy

23.30 är klockan och jag är trött. Borde lägga mej men jag vill inte sova. Sitter bara här i soffan och tänker. Har på musik från youtube. Dricker festisen som Vici lämnade här.

' walk away and close the door and let my life be as it was before'

Garanterat en av de vackraste sångtexter jag vet.


Imorgon är det söndag. Skönt, då får man vila ännu en dag. Nu ska jag försöka lägga mej snart. Annars somnar jag aldrig.


Jag lyssnade på 'I will always love you' och kom på att jag har bilder från
Dollys konsert i stockholm då hon sjunger just den.

Näe, nu ska jag seriöst sova, hörs imorgon!

lieenaa

I kissed a girl and I liked it

Denna sång kommer att sitta fast ett  bra tag från gårdagen, som vi dansade!!:



I kissed a girl - Katy Perry


Om lördag med Vici

Inte ett ljud hörs förutom tangenternas klickande och klockornas tickande. För ett tag sedan följde jag Vici till bussen, hon var här och vi talade om gårdagen och allt borde vara bra nu. Vi hade det mysigt med massa choklad, festis, och ungefär 1000 avsnitt av sex and the city.



detta var pretty much vår dag

Nu har jag snackat med Johanna en ganska lång stund i telefon. Nu väntar OC och engångspizza.

Puss,

lieenaa


Anytime

God morgon efter en crazy kväll igår.
Hittade inte mina biljetter till finn-kampen så det fick bli fest direkt. Början var skitkul, vi dansade, sjöng och bara hade kul med massa människor som man inte hade träffat på länge. Hela festen var nog kul egentligen, fast det hände lite grejer. Det är väl så att teenage livet inte ska vara lätt. Jag minns hur det var när man var liten. Det största problemet som fanns var när någon annan fick leka med den leksaken man själv ville ha. Nu är det helt annorlunda. Men jag är okej. Life moves on. Vici kommer kanske hit idag så ska vi köpa godis och kolla på Sex and the city hela dagen. Och snacka om gårdagen. Om hur det kommer att bli nu. Det får vi se.


And I do not know what to say.

Ikväll åker jag kanske in till farmor och farfar övernatten om jag inte vill vara ensam. Kanske det skulle vara skönt att vara ensam en natt och bara tänka.

Nu ska jag se på OC och sen gå och köpa choklad till mej och Vici.

Puss,

lieenaa


Försvunnen

Nu får jag panik! Jag har tappat biljetterna till Finn-kampen som är Dessutom lovade jag bort 1 av dem till Laura, så om jag inte hittar dem måste jag inhibera.
Faen säger jag bara. Kan det bli värre! Jag lovar att det ändå är så att mamma eller pappa har kastat bort dem i misstag. Gud, vad deppigt. Jag hade verkligen sett fram emot detta. Om jag inte hittar dem (jag bara måste hitta dem) så blir det bara fest ikväll. Äsch, nu ska jag fortsätta leta.


Hoppas jag hittar biljetterna, som Nemos pappa hittade honom.

Puss,

lieenaa

Party like a rockstar

Så är det morgon igen. Vaknade nästan 1 timme för tidigt så jag har kunnat ta det hur lugnt som helst. Ska ta och fixa lite frukost till mej bestående av en grillad sandwich fylld med ost och ananas. Åt två sådana igår, jag tror jag är beroende. Mmm.
Nu har jag problem med planerna för inatt. Jag vet inte riktigt om och hur jag ska göra med finn-kampen. Antagligen åker jag dit och tittar en stund och sedan blir det fest. Näe, men jag vet inte. Vi får se hurudan feeling jag har ikväll.
Nu har jag ½ time på mej att njuta av frukosten, sen börjar jobbet. Ha en bra dag!


Denna fest outfit skulle jag inte tacka nej till ikväll!

Biled tagen från: http://accessoaren.blogg.se

Puss,

lieenaa

Starbucks Coffee

Det är nästan helt mörkt ute och jag sitter i soffan i vardagsrummet med en het kopp te och lite godis framför mej och bloggar. Kan livet bli mysigare? Matchen gick sådär, inget vidare. Det ämnet lämnar vi med bara de orden.
Fredag imorgon, vilket betyder HELG!! :D Vad ska ni göra? Vici ringde just och sade att hon inte alls kommer på finn-kampen för hon går bara på festen men jag skulle ändå vilja se lite av den. Jag måste se hur jag gör för jag vill ju också gå på fest. Jaja, det är morgondagens problem.

Imorgon börjar jag skolan 9.40 med 75 minuter då vi får sittar och göra läxor. Tror att jag ska ta biologi och finska eller religion och satsa på de ämnena. Sista timmen är vi  bilologi och kl 13 slutar jag redan!

Btw, biljetterna till Hamburg är beställda (tror jag?)! Great or GREAT!?! Vi kommer att ha såå kul tjejen, tänk att bara strosa omkring på gatorna och gå in i olika butiker som inte finns i Finland och köpa sej en fin ny topp eller ett par snygga skor. Och så när man tröttnar på att promenera tar man en fika på Starbucks. Hur låter det?

yummie

Min dröm idag har btw varit att få en egen liten lägenhet på Manhattan eller i Paris som man kan åka till när Finlandslivet känns trist.

Nu ska jag börja dra mej mot sängen och somna så jag får 9 timmar sömn inatt. Imorgon blir en häktisk dag så det blir nog inte så mycket bloggande.

Sov gott. Puss,

lieenaa

Fotbolls match

Hej bloggen!
Kom hem ganska sent efter skolan, nu har jag gjort färdigt min novellanalys som jag inte riktigt fick färdig i skolan. Nu har jag match snart dit Roberta kommer och kollar för hon ska börja i vårt lag.
Imorgon har jag bara 2 lektioner så det blir skönt, sen blir det finnkampen och sen kanske fest med vici, kanske.
Nu måste jag dra så jag inte missar matchen.:)

Puss Kram,

lieenaa 

Syatrarna Kallur

God morgon!
Börjar sent idag så jag har haft all tid i världen att göra mej i ordning och äta frukost. Idag är programmet skola och på kvällen match. Synd bara att det är piss väder ute nu. Jag hatar regn, inget positivt med det!
Imorgon ska jag på Fin -  Swe kampen. Fick 2 gratis biljetter då jag jobbade som funktionär på stafettkarnevalen.
Jag hade sett framemot att se Susanna Kallur, hon verkar ju vara så mysig och snäll, men hon kommer ju inte, så jag får nöja mej med Carolina Klûft. Kankse Jenny Kallur också kommer?

 
Super - systrar

Jaja, snart går bussen, plikten kallar.

Puss, lieenaa

"I can't go back to yesterday - because I was a different person then."

Jag har haft en rolig dag. Funny, funny, funnyy! :D
Första gången jag jag var med i en inspelning påriktigt så att det var jag och bara några andra som var i fokus.
Jag var alltså med i ett disskussions program på FST som heter Park. Idag talade vi om att vara borta hemifrån och att inte bo hemma. Nästa gång jag är med (8.10) är temat finlandssvenskhet. Längtar redan. I pausen åt jag och Sara massor och före inspelningen började åt vi också. Jätte god mat hade dom. En annan cool sak var också att vi blev sminkade av proffs sminkare och det blev riktigt fint, men till ögonen tillsatte jag och Sara nog en del mascara. 

Ursäkta för att jag inte har skrivit förrän nu, hade en lite busy morgon.  Kvällen blir också stressig med massor skola, tänk hur mycket man missar på bara en dag. Och tänk att vi bara har gått i skola några veckor och proven börjar sakta komma närmare. Eller inte så sakta. Första redan imorgon.
Jag vet att man borde följa med på lektionerna ordentligt, men det finns alltid något som man kan göra istället. Prata med vännerna, rita i kalendern eller något sånt.


Dessa texter är så mitt liv. Så vackra och så verkliga. Man ska uppfylla sina drömmar så gott det går.
Dagens dröm är att få åka till Australien eller Kina som utbytesstudent 1 år.
Imorgon har jag en annan dröm. Undrar vad den är. Nå, det får vi se.
Nu ska jag börja med min andra dröm. Att någongång göra mina läxor.

Later,

lieenaa

What's up with my dreams?

Solnedgången är skitfin utanför, men jag lyckades inte fånga den på bild..:(Det är sånahär kvällar som man bara vill sitta ute och snacka med någon. Det kan vara nästan vem som helst. Bara få mysa och vara tillsammans. Nåja, nu ska jag sluta drömma. Verkligheten är ändå viktigare och i min verklighet finns det mycket kul just nu. Vici skulle kanske beställa biljetter till Hamburg idag  (WEEEIII) och imorgon har jag tv inspelning. Är rätt nervös inför det, men Sara som är erfaren (hon har varit med 1 gång tidigare) är också med så hon får coacha mej genom allt. Tänker inte gå till skolan innan inspelningen så jag får sovmorgon!! Love it! Har saknat det sen sommaren.
Kommer iofs att missa lite i skolan, men det kan jag catcha up senare. Brorsan kan hjälpa mej. På torsdagen har vi vårt första prov i modersmål så det suger att jag missar de lektionerna, men jag får bara göra mitt bästa. Ikväll ska jag skämma bort mej ordentligt och titta på iaf 2 avsnitt av OC och drömma mej bort till deras värld tills jag slutar titta och kommer till verkligheten. Usch vilken drömmare jag är. Dåligt eller bra?


Inte riktigt såhär fint har vi, men nästan! ;)

Flummigt inlägg det blev, dålig kreativitet antar jag. Jag tror inte att jag skriver mer ikväll för min dator har krashat helt.

Let's go!

lieenaa

Dåliga bloggar(blondinbella??) eller dåliga läsare?

Hey!
Hemma hos mormor och morfar och städar för att tjäna lite pengar så tyskland resan blir av ;)
Nä, men skolan slutade 16 och fotograferingen gick okej. Tog massa kompis bilder med massa olika männsikor, få se vad de blir av dem när de skickas hem med posten.
Dammsög precis klart så nu ska vi äta och sen kör snälla mormor hem mej där jag måste börja skriva min jäkla finska uppsats om.. Jag vet inte ens vad den ska handla om ännu. Psshh. Jag får ta allt skolarbete idag för imorgon hinner jag ändå inte göra något då det är tv-inspelning.
Jaja, ursäkta förresten för dålig uppdatering. Pappa har födelsedag idag så på morgonen belv det uppvaktning av honom istället. Jag och pappa funderade igår om det faktiskt finns dåliga bloggar eller om det bara är läsarna som inte fattar poängen. Min åsikt: Det finns dåliga bloggar. Eller kanske inte dåliga, men absolut ointressanta och helt onödiga. Några av dessa "proffs" bloggarna t.ex. Snälla, säg mej vad som är bra med Blondinbella och Alex Schulmans bloggar? De kunde börja en ny karriär på annat håll och skaffa sej ett annat liv. Kanske tillsammans? Vad sägs? ;)
Nu kommer de flesta säker att tänka att jag inte ska säga något, sådan blogg som jag har. Men det skiter jag i.

Noo thanks!

Hittade några bilder från scoutlägret här på mormors dator:





Nu ska jag kääääka. Sen hem.

lieenaa

Welcome abord on the flight to Hamburg

Hej bloggen!
Klädkris: solved problem. Jauu. Hittade inte precis några speciells kläder, så jag satsar bara på vanliga jeans och en topp. Trist jag vet, men no can do.
Och så har jag fiiina nyheter. Det blir inget resefritt år för min del ändå fast jag trodde det. Fina Vici och jag ska ta en tur till Tyskland på höstlovet. Det är Hamburg som gäller där hennes pappa bor. Planerna är att åka på torsdag och komma hem på söndag. Vi ska bo hos hennes pappa och det kommer bli så kul! Can't wait honey! :)




Hit bär det av på höstlovet! Kärlek.

Dagen har varit okej. Både positiva och negativa saker har hänt, som vanligt. Mycket problem, besvikelser och undranden, men också mycket kärlek, vänner och glädje. Det är det som är det bästa! Att det aldrig händer bara tråkiga saker utan också lite roligt.

Min kväll ska bestå av hårfix, mys(inkluderar mat, haha), förväntan och funderande på allt som har gått fel och rätt de 4 senaste dagarna. Typ. 

Ha en skön kväll alla fina! Puss,

lieenaa

Picture taken

Hello you!
Sen jag kom hem från skolan har jag käkat pizza i mängder och gjort inget annat. Men nu ska jag träna. Har inte tränat på över 3 månader tror jag så får de hur det går. Synd nog fick jag veta i skolan idag att det nästan inte kommer någon till träningarna för alla är på lägerskola utom jag.
Idag måste jag också planera vad jag ska ha på mej imorgon. Skolfoto. Den dagen på året då man absolut inte har något att klä på sej. Annars hittar man alltid något men inte då.

Ojj vad tiden går fort när man har roligt, måste sticka.

Love,

lieenaa



        mysigt

About School

Morning!
Hann inte blogga hemma så jag passar på nu när jag egentligen borde söka en kändis bild att rita av i konsten. -.-
boored.
Morgonen gick kanske inte riktigt som jag drömde igår, men så gott som ;) NOT!
Hittade på skolans hemsida en bild från vår lägerskola:


söta Vici och jag

Nå vilken kändis ska jag rita av ? Finns det någon som är värd att förolämpas så mycket som att bli ritad av mej? I doubt that. Haha.

Etta ger er hennes favoritlåt! ENJOY!!

http://www.youtube.com/watch?v=V3Kd7IGPyeg    - Coldplay - The Scientist

Nu borde jag aktivera mej,

kram puss lieenaa

bild


What is life about?

HEY!
Jag är glad. Jag vet inte varför jag är glad, för jag har inte mycket att vara glad för. Imorgon är det skola, jag har kallt, min näsa är täppt som aldrig förr, mycket skolarbete osv.
Men min dag har varit super. Hade skit kul i stan fast det regnade. Vi talade i walkie - talkiena, dansade på vägen och bestämde över trafiken helt. Eller iaf gjorde grabbarna det, vi stod mest och tittade på. Men kul var det.
Sen träffade jag Miranda igen, hon är så söt så det går inte att beskriva! Och nu är jag hemma. Hemma i mitt eget hem i mitt eget rum som jag tycker så mycket om. Snart ska jag lägga mej i min egna super sköna säng och imorgon när jag vakanar av att det smattrar på taket ska jag stiga upp och koka kaffe, gå efter tidningen och fixa världens frukost till mej. Sen när jag går till bussen ska det sluta regna för då har jag redan fått min mysiga morgon utan stress... Ja, man kan ju alltid önska sej sådana morgnar. Kanske jag sätter väckarklockan redan på klockan 6 så jag har chansen att få en sån morgon. Livet är vad man själv gör det till.


I framtiden ska jag vakan upp i Paris och äta just en sådanhär
frukost påvägen till jobbet. New york går också bra. Eller Stockholm.



Nu ska jag ännu kanske se ett avsnitt av gossip girl på japanska youtube youku.com och sen ska jag sova och drömma om livet.

Kärlek,
lieenaa

Söndag - outfit

Nu drar jag iväg. Först ska jag möta upp Vici och Karin så ska vi köpa glass åt grabbarna sen åker vi till dem.  Här har ni Dagens:



topp - Cubus
jeans - GT
bälte - ?
armband - Kina
halsband - ?

Nu är det brottom, puss kram

lieenaa

Coffee and curly hair

Morning!
Söndag = kaffe tidigt på morgonen och 2 avsnitt av OC.
Det ösregnade just, men det håller väl på att klarna upp nu. Tråkigt om det regnar när jag och Vici ska in till stan och hälsa på grabbarna. Då får jag också höra alla gossips från igår.
Ska testa att locka mitt hår lite så få se om det blir fint eller om jag måste  duscha ännu en gång innan stan.
Måste planera dagens outfit också, jobbigt.
Dagens drömoutfit:


May I just say, yes please!

Ni får se min egen dagens senare.
Borde göra lite skolarbete idag också, men får se vad det blir av det. På kvällen åker iaf jag och mamma och hämtar skolböcker från Miranda så då får jag träffa henne igen :) Lovely.

so long, lieenaa

Paradiset

Jag sitter ensam nere i nedre våningen i mamma och pappas säng och tittar på Paradiset som kommer på Tv idag här i Finland.
Den är lite för skrämmande för mej men jag gillar ju Liza Marklunds böcker så mycket, så jag tänkte att jag måste försöka se denna iaf. Början är lite rå så jag kanske nöjer mej med att se halva. Oouh shieet det skedde ett mord i filmen just. usch kanske jag inte klarar av det.

2 av huvudrollinnehavarna i filmen




Jaja, mår för övrigt skit, alla andra är ute och festar nu men oj vad glad jag är att jag är hemma och vilar. Får höra allt skvaller imorgon av Vici som jag ska träffa.
Söndag imorgon. Så skönt. Ingen tid att vakna till, ingen stress, musik på morgonen och en hel ledig dag att se fram emot innan det igen är dags för skola.
Längtar.

Puss, lieenaa

What's up today

Känns precis som om det skulle vara söndag idag och jag trodde att det var det ända tills Vici ringde och frågade om det blir någon utgång för mej ikväll. Men det blir det inte. I'm so sick. Hon och P försökte hitta något att göra men hade inte ännu hittat nåt så vi får väl se vad det blir. Vi bestämde också att jag och hon åker till båtmässan i stan imorgon och håller sällskap åt Calle, Jone och brorsan som är parkeringsvakter där. De ringde redan idag och frågade om vi kommer och hämtar glass åt dem. Smsade till Johanna också men hon har inte ännu svarat. Jag är nyfiken på hennes kväll igår.:)
Det var vad som hänt idag.

Puss, lieenaa

bilderna från våra teneriffa resor.

Jag dör om jag inte får komma hit i vinter.

What is happiness?


I hope I never loose a diamond, but might be I just lost one.



Vad är lycka för er?

love,

lieenaa

friends forever

Hej!

Vaknade skit tidigt idag med en fruktansvärd magont och snuva så jag inte kunde andas. Nu är magen bättre, men snuvan, hostan och halsen är bara värre. Var inte så sjuk under lägerskolan förutom att min röst försvann så jag har kraxat mej igenom några dagar men annars var jag frisk. Nu kommer allt det andra, hoppas bara jag slipper feber. Inte bästa timingen att bli sjuk på för på onsdagen har jag tv-inspelning och det låter ju inte så bra om jag är hes. Får lov att sköta om mej riktigt ordentligt nu under helgen. Idag blir det syskonkräftskiva då mams och paps åker på en egen kräftskiva. Vi ska ha det riktigt med egna kräftor och fanta. Oo vad jag längtar efter fanta nu. Före det ska jag bädda in mej framför tvn i bäddsoffan och kolla på första säsongen av OC, äta något, och kanske somna då och då. Låter inte det bara hur mysigt som helst. Dom andra åker till landet och brorsan är parkeringsvakt på båtmässan som håller på nu så jag bli ensam hemma. Skönt.

Jenny, Denna och Annika och jag snackade på kvällen på lägerskolan om hur fint det var när vi gick på samma klass och hur mycket vi saknar det nu. Vi kom på att det var exakt 1 år sedan vi var på lägerskola med klass 9A. Det var det bästa. Jag saknar alla där. Ni gav mej så mycket att minnas för livet.



från vår lägerskola på Åland för 1 år sedan. Sara, Jenny, Roberta, Denna, Jag, Annika.

LOVE,

lieenaa


L O V E

Hon tycker om honom. Han tycker om henne. Som vän. Hon förstår inte varför. Han tycker om en annan. Den andra vet inte om det. Ännu. Hoppas han inte gör något dumt. Hoppas han förstår att hon tycker om honom. Vad händer om han berättar för den andra vad han tycker? Det får inte hända. Det blir bara dåligt.
Han tyckte om mej. Jag tyckte om honom. Inte längre. Varför inte? Jag vet inte.
Det är därför kärlek är så svårt. Man vet inte.



den här sången beskriver mycket bra.

Just Walk away - Helena Paparizou

Shakeing and funny weekend.

Hola chicas!
Har haft de underbaraste dagarna i Hangö/Ekenäs med alla ettor från skolan. Helt amazing. Man lärde känna varandra mycket bättre och det var skit kul att bara hänga några dagar. På programmet stod bl.a. teamwork, fotbollsturnering, stafetter, bad och nattliga äventyr. Under dagen blev vi hejdlöst blöta hela tiden, då tutorerna kastade oss i vattnet och under natten hade vi kallt så in i helvete och blev också våta när det ösregnade tills vi kom på att kanske vi kan gå in i en av stugorna istället för att sitta på stranden i en hög och frysa. Natten fortsatte med ett midnattsdopp kl. 5 på morgonen och lite försök till sovande. Det lyckades inte. Sov kanske sammanlagt 15 minuter under hela lägerskolan, men det var det värt. Bussarna som skulle ta oss hem kom 12 tiden men det fanns inte plats för alla i bussarna så jag + en del andra fick vänta tills det kom ännu en buss.
Hemma fick jag äntligen min efterlängtade varma dusch och byte av kläder. Nu har jag just kommit hem från stan där jag träffade Vici  över en stor burk B&J´s vanilla chrunchy någonting glass, super gott! Vi snackade om allt som hänt på lägerskolan, kärleksproblem och jaa, det var nog det. Mycket hände under det senaste dygnet som blir både spännande och skrämmande att se vart det leder till. Allt vill jag inte se, annat kan jag inte vänta på. 
Nu har jag inte sovit på 37 timmar så jag håller på att stupa. Konstigt att jag och Vici höll oss vakna så länge.
Jag ska försöka få bilder nästa vecka, men vi får se om det går så snabbt. Men jag lovar att det kommer bilder.
Har nog glömt något pga trötthet men det får ni höra senare.

Puss kram love

lieenaa

I need a blanket and a hot cup of tee.

Hey,
Jag mår crap. Har just vilat ända sen jag kom hem från skolan och jag känner mej bara sämre. Jag hade redan ont i halsen på morgonen men jag trodde inte att det var något allvarligt. Värsta timingen någonsin. Imorgon åker alla ettor iväg på lägerskola och om jag skulle missa det skulle det vara katastrof. Jag vill inte vara den som inte kan vara med i diskussionerna på måndagen då alla talar om helgen. Dessutom hade jag sett framemot att få träna idag, men näe. Istället får jag väl krypa under min sköna filt och kolla på OC som jag lånade av Linda. Sedan hoppas jag att jag kommer någorlunda tidigt i säng för imorgon är det väckning kl. 6.00. Nu måste jag packa lite ännu och så ska jag börja tröstäta redan nu om jag inte kan åka med imorgon.



Boooored, så jag roar mej med att lägga in en bild från sommaren när vi
anländer till Stockholm.

Vi hörs när jag kommer hem igen efter lägerskolan på fredagen!

PUSS&KRAM

lieenaa

Out of the light like a star like a hero

Good morning!
Sitter här med min kopp choklad kaffe och min macka och stressar inte överhuvudtaget. Första morgonen på evigheter (om man inte räknar sommarlovet) som jag bara kan sitta helt oberört utan att behöva titta på klockan hela tiden och undra när jag måste gå. Nu har jag hela 25 minuter på mej att göra ingenting. Kanske tänka över min outfit ännu en gång så att den är säker eller bara ligga på min säng och lyssna på Charlotte Perrellis album "Hero" som just nu råkar ligga i cd spelaren.
Jag går ända till 16 idag och efter det måste jag antagligen åka någonstans typ till biblioteket och jobba på ett projekt i religionen. Kill me säger jag bara. Religion är inte ett av mina starkaste ämnen. På kvällen är det träningar från kl 20.30 - 22.00!!!! Kan ni fatta det! Man kunde inte komma på en sämre tid. Kanske helt okej att det är sent, men att sluta kl. 22. Wow, då ska jag ju redan vara i säng och sova. Vi får se hur det går för jag kommer seriöst inte orka med att ha det så sent. för då kommer jag ju i säng först närmare halv 12. Låter inte bra i mina öron.
Nåja, nu ska jag väl ta det lugnt den lilla stund som nu blev över för musik lyssnande eller sånt. 



Catch you later,

lieenaa
 

Höst mys. :)

Hello you!
Det är så skönt nu i början av perioden då man inte får mycket läxor, eller annars måste jobba mycket med skolan. Man kan bara ta det lugnt och relaxa helt och hållet. No worries helt enkelt. Sedan när det hela börjar igen har man ingen fritid längre. All tid går åt till läxorna man inte egentligen vill göra. Puuh. Det finns säkert ett sätt som man kan studera på så man inte blir stressad, men det har jag inte ännu kommit på. Så guys, om ni vet något smart sätt så, spell it out!
Jaha, dags för dagens?


ser sjukt trög ut på denna, men sånt händer.

halternecktopp - HM
munkjacka - Cubus
jeans - Crocker (JC)

Snart helt enkelt måste jag få komma ut på en ordentlig höstshopping. Jag vill ha alla dessa fina sköna tröjor, mysiga hösttunikor, jeans, myskläder för höstkvällen, nån fin väska och en klocka. Och sen min drömoutfit en regning dag; gummistövlar som är nervikta, leggings, nån fin tunika och en fin hatt/mössa. Jag hjärtar det.


bilden från: http://staticblog.hi-pi.com/gisblogMnt-se-bloggspace/michelles/images/mn/1187806217.jpg

Super mysiga kläder och skor på bilden, eller hur? Snälla, vem vill ge mej massor av pengar så jag också kan få detta? :)

Jaha, nu ska jag ta en snabb dusch och sen bara myyysa som tusan i soffan med den sista säsongen av friends som jag inte ännu har sett och så lite (massor) av god sorbet med passion och banan smak från LIDL. Mummmaa.

Sov gott you!

lieenaa

skola

Hej!
Sitter i skolan på studieteknik lektion och försöker få in min läseordning men systemet har krachat så det funkar inte.
Snart slutar vi iaf så det har ingen skillnad.  Efter detta  blir det genast hem och så en snabb sväng till scouterna igen. Inget annat program för dagen utom det och läxor. Kanske sticker till donken efter skolan om nån har lust men probably not.

nu drar jag

puss

Rainy morning

Jag är såå ledsen över att det inte blev något bloggande igår, men min dator har gått sönder så att jag inte kommer in på nätet och jag har försökt på alla sätt och vis att laga den själv men no can do. Så nu lånar jag mammsens dator men det kommer jag ju inte kunna göra i all evighet så jag måste väl köpa en ny dator sen när jag får pengar.
Först nu märkte jag hur viktig bloggen faktiskt är för mig. Imorse när jag vaknade var det första jag tänkte "Jag måste blogga NU". Men det har väl också blivit ett av mina intressen nu. :-)
Men om igår. Det var trevligt att gå på bio sådär spontant på en måndag. Fast filmen var väl ingen höjdare, men ändå.

Nu blir det skola igen som vanligt. Lite för tidigt för mej. Jag kan ju inte konsentrera mej och just nu tar min mage död på mej. Det gör så ont! Ingen del av mej vill till skolan, haha.
Jaja, nu ska jag kanske käka nåt, vi får se. och sen springa till bussen. Går ända till 16 idag tror jag, men jag ska se om jag kanske hinner skriva ett inlägg i skolan. Eller kanske inte :D Nu måste jag faktiskt sluta, usch vad jag hataar att få såhär brottom!

PUSS,
lieenaa

Real or Fake friendship?

Ett oförberett 70 års kalas kom upp under vistelsen på landet. Inga kläder, inget smink, ingenting fanns som passade för en fin fest. Söndag. Inga butiker öppna heller i den lilla staden Ekenäs så vi fick bara börja gräva i garderoberna efter gamla kläder som vi kanske kunde ha på oss. Jag och mamma hittade varsin kjol som vi pimpade lite och simsalabim blev det 2 dugliga 
klänningar. Min är uppsydd ganska rejält och knapparna på skorna och uppe vid axelbanden är påsydda. Vad tycks?


Jag och söta mamma i våra home made dresses.


På festen fanns också Miranda som är så söt så. Jag hade nästan glömt hur roligt vi har tillsammans så det har varit underbart att få träffa henne några gånger nu. Vänskap.
Vad är egentligen vänskap? Att man kan talar om vem man gillar. Att man skrattar åt andra tillsammans. Att man tror att man vet allt om den andra.? Eller är det fejkad vänskap? Vad är skillnaden på riktig vänskap och äkta vänskap.?

Nu på kvällen har det blivit ett par avsnitt av 'Sex and the city' och hemlagad pizza, och så snart ska jag lägga mej. Imorgon fortsätter vardagen med skola, läxor och tidiga morgnar. 
Imorgon kväll ska jag också träffa Fanny, Aino, Linda (?) och Jon som jag ska bara ska hänga med och snacka skit och sen ska vi gå på bio.
Usch nu försvann min inspiration för skrivandet, jag fattar inte varifrån alla proffsbloggare får sin inspiration?!? Kanske den kommer med tiden. Så när jag är prffs så har jag inga problem. Nåja,

Min dator har pajat så jag skriver på mammas nu så det kanske blir lite färre inlägg tills jag får den fixad. Senast hör jag av mej imorgon eftermiddag, förhoppningsvis tidigare.  

Puss kram,

lieenaa

Träning och Dagens

Hej!

Hemma efter en kort skoldag som slutade för 1½ timme sedan. Pappa hade fixat lite flera skolböcker som jag nu borde plasta men vem orkar göra det!?
Ikväll blir det kräftskiva och genast efter det åker vi till landet igen. Så det kommer att vara en några dagars bloggpaus nu under helgen, men jag kommer tillbaka genast på söndagen. Om det är sol blir det kanske denna sommars sista solnings pass nu under vistelsen på landet, vi får se.
Här har ni dagens:



klänning/fodral - GT
sjal - Stockmann (?)
tröja - GT


Som jag sade igår ska jag börja träna mera regelbundet. Inte kanske just denhär veckan eller den här månaden men mitt mål under året är att bli lite hälsosammare. Hittade en sjukt bra bild på nåns blogg där man ser lite vad jag tänkt
mej. Nyttig mat, lite tyngder, bollövningar (vi har en sån boll hemma så med det kan jag ju börja redan nu), och annat också. Om jag börjar gå med Vici så får jag väl se lite vad jag tycker om timmarna som vi går på men jag tror nog att de är bra.



Jaha, snart åker vi, vi sak vara på kräftisen kl. 16 så nu ska jag väl börja packa och sånt stuff.

So long då!

lieenaa


Kräftis

Hey!
Brottom, brottom, brottom. Vaknade nog i tid, men kunde inte bestämma mej för vad jags skulle klä på mej. Nåja, till slute valde jag ändå en klänning. Ni får se sedan.
Håller på att äta morgonmål samtidigt som jag skriver och tittar igenom vad jag behöver med till skolan idag. Som sagt bara 2 lektioner idag. Det ovana är att lektionerna är 75 minuter långa så iblan blir det lite tårkigt, men det borde det inte bli idag tror jag. Före skolan börjar ska jag möta upp Vici så går vi tillsammans. Hon går inte på samma linje som jag men vi börjar ändå samtidigt.
Ikväll blir det kräftskiva! Det är det bästa med augusti. En rostad macka med några kräftstjärtar och en hög med dill.Mmm Can't wait! :)





Ääh, nu måste jag smynda så bussen inte åker rakt framför näsan på mej.

Puss, vi hörs!

lieenaa

Fotboll 0-5 :s

Uuuh vad ruskigt vädret är där ute nu. Kom precis hem från en regning och förlorad fotbolls match så att sitta inne i sin sköna säng och höra regnet smattra mot taket känns super. Duschade just så nu känner man sej fräsch igen. Det var ju inte sådär jätte mysigt att cykla hem från matchen alldeles dy blöt . Min tränare var arg på mej för att jag inte har tränat så mycket, så nu får jag väl börja skärpa mej lite både med träning och mat. Säger jag som sitter och käkar godis för fullt just nu..:P
Jaja, mams och paps var och köpte busskort och skolböcker till mej och brorsan idag, bara en skolbok dock för de andra som jag hittills fått veta om köper jag av Miranda och Casandra som är så snälla att de låter mej köpa de böcker som de inte längre behöver.

Här har ni dagens outfit:



piké skjorta - Lacoste
kjol - Top Shop
röda pumps - HM
smycke (synns inte så mycket) - Snö

Nu blir det sov dags så småningom. Imorgon har jag den bästa dagen på hela veckan. börjar 9.40 och slutar 13. bara 2 lektioner! Weii!

PussKram sov gott!

lieenaa


djungelvrål

Hemma från en allt för lång och tråkig skoldag igen. Jag trodde inte att jag skulle bli skoltrött såhär snabbt, redan efter 3 dagar är jag helt slut. Det enda roliga är att man träffar kompisarna och så, men gud hur ska jag orka med alla övertråkiga lärare som lär ut på de tråkigaste sätten (lärarna är säkert trevliga annars men sättet de lär ut på skulle kunna ändras). Ett ämne var inte tråkigt och det var modersmål, resten var bara bullshit!
Senare idag blir det match, riktigt roligt ska det bli att spela igen efter en låång paus. Det har blivit för lite tränande över huvudtaget den här sommaren. Inte en gång har jag varit och sprungit eller gjort muskler. Men det är kanske för att jag inte tycker att det är sådär super kul. Tänkte att jag kanske skulle börja gå på konditionssal med Vici nångång, vi får se hur det går med de planerna. Hon brukar gå på lördagar och tisdagar (?) riktigt nära mej så det skulle vara perfekt.
Och så skulle det också gälla att börja äta lite mer hälsosamt och inte som jag gör nu när jag har en öppnad djungelvrål påse bredvid mej och äter hela tiden så länge det finns kvar. Men shit vad gott det är!
Jaha, nu ska jag surfa runt lite och så byta till match kläder och sedan cykla iväg. Fast först det viktigaste: ÄTA! Räkpasta får det bli idag, mums.

lieenaa

Vilken skoltyp är du?

Morning! Solen skiner från en blå himmel.. Gjorde iaf. Nu är det moln, men jag kör på kort kjol ändå. Lägger in en bild sedan. Nu börjar man sakta men säkert landa i verkligeheten igen, med läxor prov och sånt stuff. Massa häften att hålla reda på och pennor som tappas bort så fort man behöver den.. Men så är det att gå i skolan, man måste jobba lite för att klara det, utan jobb blir det inget.


Vilken sida är du?

Själv är jag nog ganska exakt som den högra sidan. Gossip girl, mode tidningar, en söt klänning och musik på lektionerna.

Nu väntar frukost och sedan ska jag nörda mej i skolan en stund.!

puss, lieenaa

Vänner

Tjena!
Ingen bloggning har det blivit idag. Tiden räcker inte till. Man (eller jag iaf) märker redan nu andra dagen i gymnasiet att det kommer bli massa mer arbete nu än det var i högstadiet. I skolan var det nog mest bara att bekanta sej med ämnena som gällde så det var inte så farligt men sista timmen då vi hade konst blev jag rejält uttråkad.
Börjar med konst imorgon genast på morgonen, får se hur det går. Efter skolan åkte jag till stan för att möta upp söta Casandra och Miranda som jag inte hade träffat på en väldigt lång tid så det var super att träffa dem! Vi satt på Wayne's och snackade skit och så gick vi i lite butiker. Snart igen tejer, ni är super viktiga!
Nu här hemma har jag egentligen bara gjort lite skolarbete, käkat skit stark soppa och så slappat (det är inte länge till man kan göra det, så det är bäst att passa på.)
Så har jag försökt planera vad jag ska klä på mej imorgon, men min garderob vill inte samarbeta idag så jag har inte hittat något, får se vad det blir. Hoppas det är fint väder så att man kan ha bara ben.
Imorgon går jag från 9.40 till 16 och efter det blir det match. Har inte tränat på evigheter men kanske det går ändå. Troligtvis inte men, men... haha.! Det är ju inte så allvarliga grejer det här med fotbollen så men kan skratta bort det. 
Äsch, nu känns det som om jag inte har nån flyt med skrivandet så det får bli mera imorgon! Här får ni en låt som är en av de bästa jag hört på länge:

Charlotte Perrelli:

Black and blue 

Love it!



Vänner är det viktigaste, puss till alla er!


Kram, lieenaa


EGO pics. + dagen

Bon soir! (Om det nu skriv så)
Nu har de gamla tråkiga rutinerna börjat igen. Skola, hem, läxor, och så ikväll var det scouter. En annan kväll blir det fotboll, osv. Det betyder inga sena kvällar med kompisarna, inga långa stunder vid tvn eller datorn, inga : jag orkar inte lägga mej ännu, bara jobb, jobb & jobb.  Men kanske det är det man måste göra för att över huvudtaget klara sej i livet. Kanske man måste visa sina alldra starkaste sidor för att komma igenom livet utan problem. Jag vet inte, men jobbigt är det. Eller det känns iaf jobbigt.  Ääh, man borde inte klaga, de flesta andra i världen har det så mycket sämre än en själv så det är bara löjligt att klaga över att man har fått en studieplats i ett bra gymnasium.
Tillräckligt om allvarliga och tråkiga saker. Nu något roligt! Har något kul hänt er idag?
Jag har just planerat min outfit för imorgon och så rev jag bort mina lösnaglar, det gjorde ont som f*n kan jag bara säga.
Just det, ännu lite skola. Jag hade bestämt mej för att sluta med franskan efter högstadiet och valde kinesiska istället. Nu när jag kommer till gymnasiet och skagöra min läsaordning finns inte kinesiska som en kurs utan jag måste ta franska för att få tillräckligt många kurser! Inte kul! Inte kul alls.!
Före scouterna underhöll jag mej själv med att ta lite ego pics som nu kommer här:


Moahahah..



hmm.



Mhmm, nu borde jag sova fast jag ska först till kl. 9.40 till skolan imorgon.  Vi hörs folks!

lieenaa

nybörjare i gymnasiet

Hej hopp!
Sitter hemma i sängen med myskläder och en kall jordgubbs festis efter en jobbig dag i skolan. Man kände sje som en riktigt rookie bland alla 2or och 3or men så ska det väl vara att börja 1an. Vi började kl 9 med att alla samlades i matsalen för info och så gick man runt lite och sen började jobbet. Att få ihop ordentliga läseordningar till sej för hela 1an. Det tog tid och jag fick det först helt klart när jag hade kommit hem.  Det blev ganska bra, men jag har mycket timmar typ 3 perioder och nästan inga alls 2. Det var ändå rätt okej att börja och träffa alla vänner speciellt roligt var det att träffa Annika och så alla dom nya som man inte kände igen.  Och så förstås Vici & co.
Nu när skolan har börjat börjar iaf jag längta efter stormiga höst kvällar när man sitter under en mysig filt i soffan med en kopp te i handen och lyssnar på den bästa musiken. Och också efter att få gå på höst shopping och köpa storma varma tröjor, nya jeans och andra kläder i höstiga färger. Nåja det får jag vänta med ännu en stund tills det påriktigt blir höst.

Ikväll är det scouter som står på programmet kl 18 och sen bara ta det lugnt tills en ny skoldag börjar. Fast jag börjar först kl 9.40 imorgon. :)

(Shit vad svårt det är at skriva med lösnaglar när man inte är van)



puss, lieenaa


Skol dax.

Hello!
Var super trevligt att träffa alla fina idag och lite mindre trevligt att köpa alla skolgrejs. Jag fick köpt 6 stora häften, en över stryknings penna, en blyertspenna + bly och ett gummi. imorgon blir det att köpa böcker när man får boklistan. Efter att vi hade köpt allt gick vi och lunchade på fazer. jag åt en skit god macka med paté och rostbiff. Lyx mat!
Är rejält nervös nu och vi ska se hur sovandet går, väckning blir det kl 6.30. Så jag borde nog egentligen ligga i min säng och sova nu.
Fixade också mina naglar idag och de ble väl rätt okej, ganska långa och lite ljusa men ganska fina. 
Innan jag lägger mej borde jag ännu bestämma mej för vad jag ska ha på mej imorgon och så borde jag städa mitt rum som ser ut som om en bomb har slagit ner. Men det gör jag något åt imorgon.
 
Äsch nu kan jag inte koncentrera mej på att skriva så der får bli tills imorgon efter skolan.

puss kram och lyckans er som inte har skola ännu!

lieenaa
 

Sverige Pics

Morning!

Underbart att få sova såhär länge! Och dessutom i sin egen sköna säng, ingenting går upp mot det.
Idag är planerna att möta upp Vici, Fanny och Linda som jag inte har träffat på eeevigheter så det ska bli kul.
Jag ska iaf köpa lite grejer till skolan som börjar imorgon och så kasnke vi äter något, vi får se. Vädret är fortfarande skit, det ösregnar, hoppas det blir bättre tills imorgon så man kan ha på sej lite sommrigare kläder. Har inte hunnit göra något alls känns det som. Fast tiden i Sverige gör väl så det känns ännu kortare. Och redan imorgon måste man tillbaka till skolan. Inte kul alls. Ny skola och nya vänner är det enda positiva men det vänjer man sej så snabbt vid så efter 1 vecka kommer det att vara som vanligt igen.
Annika ringde mej under lägret och berättade om vilken klass jag kommit på. Nöjd? Njaa, inte riktigt men man har ändå så lite timmar med klassen så det gör inget, men brorsan och jag kom iaf på samma klass.
Jaja, nu ska jag käka frukost och så börja fixa mej i ordning för stan. Puss kram!

Här är lite bilder från min vistelse i Sverige Sommaren  -08.

Stockholm by night


Lunch i Norrköping


Jag och min småkusins söta baby


Motala


Vi hörs, lieenaa

Bubbel bad

Hej!

Nu har jag äntligen kommit hem. Efter att ha spenderat 1 vecka mitt i skogen känns det lyxigt att få komma hem till ett färdigt dukat bord och en påslagen dator. Det var länge sedan jag kände mej så här äcklig. Scoutlivet är nog inte för finkänsliga männsikor. Men kul var det. Inte första dagen men sedan. Jag lärde känna massa nya trevliga och snygga mänskor. Vädret var inte det bästa, men det gick ändå och så plötsligt var det slut. Nu skulle jag nog kunna vara kvar där, men det är nog otroligt skönt att vara hemma igen. Efter att vi har ätit ska jag tappa upp ett bubbelbad åt mej, tända ljus och ta några tidningar med mej och så ska jag sitta där läääänge!

Nåja, jag berättar mera senare, nu ska det sitta bra med mat.

pusss 

Scoutigt

Moors!
Ta det lugnt lite och inte stressa över morgondagen. Jag är så nervös att det ska regna och att jag ska må skit. Då vill jag inte åka. Regnet öser fortfarande ner utanför så jag stängde perciennerna för att inte behöva se eländet. Men hörs det gör det ändå. Är ännu på hälft med packningen, rinkan är nästan packad men så ligger det en massa grejer utspridda på min säng. Dessutom har jag ännu lite underkläder och några toppar i tvättmaskinen som ska med.
Fast jag antar att jag skulle klara mej även om jag glömmer något, mormor och morfar som kommer för att hälsa på mej på onsdagen hämtar säkert också ut lite grejer. Och om det är förjävligt så åker jag hem med dem. Jag tänker jäklar också inte pina mej själv den sista sommarlovs veckan.
Johanna och jag tänker i alla fall göra det bästa av situationen genom att ta med en spegel, några krokar, en lampkrona (krans), iPod, en hängmatta och lite såna mysiga grejer allt för vår bekvämlighets skull. :) Under den tiden jag tillbringar some quality time i skogen kommer inte bloggen att uppdateras, tyvärr finns det inte möjlighet för det på scoutläger.

Ääh, nu är klockan mycket, nästan 22.30, även jag behöver min skönhetssömn. Speciellt när det är väckning för kl. 7.

God natt, lieenaa

those babes

Nu är jag hemma från en övertrevlig dag med tjejorna. Först var Sara med men sedan måste hon åka iväg och spela en match, men hon hann iaf äta med oss. Sen bara gick vi omkring och åt en glass och pratade om allt som vi inte har hunnit prata om. Det var jättekul!
Bytte om till myskläder och så borde jag packa det sista så jag säkert inte glömmer något, men jag orkar inte. Vill hellre sitta framför tvn med godis och bara mysa och titta ut på det allt för regniga vädret.

Idag kommer min söta Vici hem från sitt scoutläger på åland. Tyvärr hinner jag inte träffa henne innan jag åker iväg. Men dagen före skolan börjar ska jag senast se henne. Och då hinner vi tala om allting som vi har missat under den långa tiden vi inte har setts på. Ska bli super!

Jaa, snart börjar skolan. Både bra och dåliga sidor finns det med det, men sommaren har gått så snabbt så lite sommarlov till skulle inte sitta helt fel. Och så måste man ju köpa alla böcker och häften m.m. Men iofs så ska det bli kul att träffa alla kompisar.  

Nu ska jag slappa lite och käka nåt,

puss, lieenaa


detta eviga regn, när ska det sluta?

Dagens Outfit


Om 1 timme går min buss, före det ska jag kanske käka nåt eller så sparar jag mej och käkar med S & A i stället. Vädret är regningt och grått. Typisk finsk sommar. Det suger, men man får hoppas på bättre väder imorgon. Här kommer i alla fall
 Dagens Outfit:





topp, tröja, jeans - Cubus
smycke - glitter

So long!

God morgon. ...

God morgon.

Igår blev det ju lite sent, jag kom i säng först ca halv 3. Vaknade ändå nu såpass tidigt att jag inte har brottom alls med allt jag ska göra tills jag ska träffa Sara och Annika.
Började redan med att packa. Jag ska alltså på ett scoutläger imorgon, med start kl. 9.00 på morgonen. Usch, jag måste ju vakna kl 7 senast. Nåja, men nu har jag ändå börjat packa fast nu ser det ut som det kanske inte ryms så mycket mer in i rinkan och jag har över hälften av allt stuff kvar liggande på golvet. Alla matkärl, tandborste, shampoo, ett par kjolar, mitt hälsosamma godis (torkade bananer med youghurt + torkade äppelskivor) och så en massa annat som ännu ska få plats.
Jag är annars inte så scoutig av mej över huvudtaget. Johanna och jag funderade igår på varför vi egentligen är scouter. Inte för att man lär sej nya saker, inte för att man får orientera och inte för att få allmänbildning. Utan för att gemenskapen är så bra. Alla verkar känna varandra redan efter första dagen på ett läger fast man aldrig har setts förut. Det är därför det är så fantastiskt att vara scout. Jaja.

Nu ska jag ta en titt i garderoben och kolla lite vad jag ska klä på mej idag. Varje dag lika svårt. Det finns massor i garderoben men inget man vill ha just den dagen eller så är det inte passande till just den dagen. Vi får se, något hittar jag nog att slänga på mej.

Läggaer kanske in en bild på min outfit sedan när jag har hittat den :)

puss


Sara, Jag, Annika!  inte en så representativ bild men jag lovar det kommer
bättre bilder! :)

Sex and the city

Ligger i min säng och hör på regnet som smattrar på taket. Kom precis hem från en kväll med Johanna som är helt enkelt fabolous. Förstås var ochså Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda med för andra gången. Den filmen kan ses hur många gånger som helst.
Före filmen satt vi bara på Waynes coffee och snackade skit. Det har jag saknat under sommaren i Sverige.

Imorgon ska jag iväg och träffa Sara och Annika som jag har sett allt för lite av denna sommar. Antagligen ska vi nog bara sitta på något mysigt café och dricka kaffe. Inget shoppande blir det. I alla fall inte för min del. Alla pengar tog slut under resan till swe. Nu har jag nya kläder men tyvärr inga pengar att köpa ännu mera kläder och skor för. Jag hittade föresten de absolut snyggaset skorna i en liten men fancy butik inne i den lilla sommarstaden Ekenäs när jag bara givk omkring och tittade på skoj. De Svarta pumpsen med lite för hög klack får gärna hoppa in i min garderob. Tyvärr är de lite över min prisklass. 450 €. Men jag ska köpa dem när jag blir rik någongång i framtiden.
Men nu ska jag lägga mej i min egen sköna säng och sova så jag orkar upp imorgon tills jag ska möta upp S & A kl 13.30.

Sov gott!!



dessa underbara tjejer
Dessa underbara tjejer som man bara kan titta på hur länge som helst.

Nygammal blogg!

Hej på er! Och välkommen till min ny gamla blogg! Jag flyttade den från en mindre finlandssvensk bloggsida till denna sida. Den här sidan verkar vara lite bättre över huvudtaget.
Tills sommarlovet slutar kommer jag inte att vara så aktiv här på bloggen men jag ska försöka mitt bästa.

Nu väntar jag på min kompis som ska komma över och så ska vi in till stan. Se 'sex and the city' för andra gången.

Men vi hörs!

puss,

lieenaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0