HAPPY NEW YEAR

Helloo.
Så skönt att få träna riktigt ordentligt. Eller skapligt mycket blev det. Lite spring, lite muskler och sånt.
Kom till Anna och har duschat, lagat maten, nu ska vi börja fixa oss. Ska försöka ta bilder, men det kan nog hända att det finns annat att tänka på än att stå bakom kameran. Här lite minnen från ett härligt 2008:


ahah

jau (kolla in de supersnygga silkes boxerna)

Hittade inga andra bilder.. Okej, nu ska vi diskutera det gångna året med flickorna, ha det bra!

Hejs på er, GOTT NYTT ÅR!!

New years eve

God morgon!
Blev tidigt väckt av mamma så mina ögon håller ännu på att falla ihop. Jag och brorsan blev hemma när dom andra åke till landet, så nu ska vi åka och äta kinesisk mat. Efter det bär det av direkt till gymmet med S och R. Finns det ett bättre sätt att börja nyårsafton på så säg!?!
Jag har med mej alla grejer för ikväll, ska med flickorna och köpa mat och sånt, och sen till Annika för att fixa oss iordning. Kvällen inleds med middag sen firar vi in de nya året med några smällare kanske. Perfekt.
Tror inte att jag hinner blogga mer idag, om inte hos Anna typ innan alla andra har kommit. Men om inte så ska ni alla fira en härlig, perfekt nyårsafton med dem i tycker om. Gott nytt år!!!



puss, L



Bloggen krashade på morgonen så tydligen hade inte detta inlägg kommit in. Nåja, det var iaf meningen att det skulle komma in redan ca halv 10.

Mitt 2008

Jaa, har fuderat på året 2008. Inga drastiska förändringar i mitt liv precis, men nu ska jag se vad jag minns.

Början av året var mycket tomt på händelser. Skolan rullade väl på som vanigt, åkte väl en del snowboard och sånt, men minns faktiskt inget annat.

6 mars började jag iaf blogga. Jag antar att det är den hobbyn jag har hållit vid längst haha. Näe, men jag njuter av att få skriva av mej här. Det är något som är speciellt med bloggen, det är inte bara en dagbok utan mer som, ja jag vet inte men jag kommer nog inte att sluta på länge.

Ända fram till sommaren var livet ganska tråkigt, grundskolan tog slut vilket var lite vemodigt. Några tårar fällde jag under avslutningen. Jag och Annika gjorde också vårt slutarbete och så hade vi en sista dag med vår klass.
Några bilder från den tiden:






Sommaren spenderade jag i Sverige fast jag inte fick jobbet jag sökte på kolmården. Jag hade en underbar månad med sol, bad shopping och några helt fantastiska uppleverser så som dolly partons konsert, allsång på skansen m.m.








Resten av sommaren var det chill med vännerna, landet och sånt. Efter Sverige började jag blogga här på blogg.se.
Så började skolan och då var det stor grej med gymnasiet och så, massa sånt. Skjutnings hot och sånt tog över och så plötsligt var det höstlov och jag och Vici åkte ända ner till Tyskland, hade en grym resa:





Efter det har livet rullat på som vanligt, lite fester, lite Sverige, sånt smått och gott. Skolans plats i livet har minskat speciellt före julen, Hoppas man får lust att satsa lite efter jullovet.

Det var det året i korthet. Har säkert glömt massa viktiga detaljer, men det får vara, nu är jag trött och det är tidig väckning imorgon, vår städerska kommer kl 08.00.

Imorgon är det nyrår gott folk, jag ör redan raketer skjutas utanför fönsret. Get some sleep nu så ni orkar vaka läänge imorgon!

PUSS,
L

En dag med tjejerna

Klararde nästan av att inte shoppa. En klänning fick ändå följa med mej hem. Annika köpte en likadan:



Finslipade också morgondagen lite, vilket gick sådär. Fler problem har uppkommit än när vi började planera. Too bad, men det ordnar sig. Jag och Celine köpte sushi som vi ska äta imorgon, de andra var inte så pigga på det men vi ville ha det så vi köpte ett paket som vi delar på innn vi äter huvudrätten. När vi kom från butiken och berättade att vi hade köpt det blev alla plötslig väldigt sugna på det och villa absolut smaka på det imorgon. Paah. ;)
Tänkte att jag skulle göra en såndän "års utvärdering" om 2008 här på bloggen, de flesta bloogar jag läser har gjort en sån. Om jag orkar vil säga, men det blir senare ikväll isf.

Nu ska jag titta på gamla bandade melodifestivaler big time. Har planerat att gör det läänge, men nu ska jag äntligen göra det, hihi:)

 


failed

Ha ha ha. Mission FAILED.
Såklart somnade jag om och vakande kl 12. Nåja, ma ska väl ta vara på sömnen nu när ma får sova. Men nu sa jag träffa flickorna, ha det bra,


Pusshej!


Klockan ringer men jag är vaken jag har vart uppe och tänkt på saken i flera timmar i många nätter jag saknar dej som jag aldrig rikigt saknat nån

God morgon alla ni som är vakna den är tiden på dygnet! Dit brukar inte jag höra, men kunde inte somna om efer Ettas wake up call kl 06.00 (hon skulle bara säga hejdå då hon åker bort över nyåret) så jag tänkte att jag skulle "fånga dagen" eller vad det heter.
5 timmar kvar tills min dag brukar börja såhär på jullovet. Nu har jag 5 extra timmar på dygnet, tänk så lyxigt.

Vad ska jag hita på för kreativt nudå? Typ tv, vad annat finns det att hitta på den här tiden!?



Märker nu att jag ändå är rätt så trött, men den som sig i leken ger, den får leken tåla.
Ni är lyckliga som sover.
Pusskram!


GH

Varför kan inte saker funka när man behöver dem. Facebook har inte funkat på flera timmar. Baaah.
Måste ha några bider som bara finns där.
Hoppas det slutar bråka snart.

Här är några bilder från en av våra GH kvällar:







Julen förde med sig värsta GH boomen. Alla har det och alla spelar det. Vissa är dock lite bättre än andra-.-
Men galet kul är det.

Vad har ni hittat på för kul ikväll??

Puss!


Trots att bandet svänger på och vår publik är ganska bra

Dom åkte just hem. Etta för att packa och resten för att bara njuta av den tredje sista kvällen 2008. Som alla andra också har konstaterat så närmar sej nyåret med jättesteg. Paniken för att nyårsoutfiten inte är inköpt är ett faktum för många. När vi satt vid bordet och åt och drack disskuterade vi allt detta. Men nu har vi iaf planer. Skönt att veta det.
För det mesta satt vi bara och talade men så spelade vi också melodifesivale spele. Galet roligt, jag och Anna mot Sonja och Celine. Etta tittade en stund sedan måste hon hem.
Jag och Anna rockade fett, vi ägde dom men så fick dom "byt plats" kortet vilket betyder att spelpjäserna byter plats. Nu plötsligt var jag och Anna på fölust med hästlägder. Too bad. Klockan tickade snabbt och innan någon hann vinna blev det tid för resten av bussen. Vi avgjorde spelet på det enkla viset sudden death. Jag och Anna kom och besegrade S och C. HAHAHAH :) Kul var det.
Nu blir det mys framför tvn som varje kväll den senaste tiden. Tänkte för omväling skull titta på friends ;)
Här är jag jus nu:

slappkläder ofc.

Pusskram.

Skulle du hellre vilja att jag var en fotbollsstjärna av nåt slag

11 timmars sömn inatt. Det är grejer det.
Flickorna är påväg hit nu, eller de som hann med bussen.
Brorsan är och spelar innebandy och resten av familjen åkte till högholmen så vi har huset för oss själva.
När jag vaknade hade mamma redan hunnit vara i stan i Gina Tricot och shoppat + att hon hade varit på solarium. Heldagsprogram kallar jag det och hon hade hunnit göra det bara på morgonen.
Har städat lite här nu och sökt någo som vi kan äta, det blev väl lie över från gårdagens kalas så vi får klara oss med det, om inte någon går till butiken.
Nåja, nu ska jag läsa bloggar tils dom ringe och säger att dom inte hittar, och lyssna på Lena + Orup :)


Nk

:)

So long!
L

5 minuter i himmelen

Tjeniss!
Planerar morgondagen med flickorna. Dom kommer hit och vi ska bara äta, ta avsked av etta som åker till Egypten, härlig för henne.
Det är Anna, Etta, Celine och Sonja som kommer. Främst Anna då, för hon är min favvotjej, haha;) Lovade att blogga om henne, så  Anna, där har du:)
Funderade lite på min vänkrets. Allt bara ändrades i gymnasiet (vilket jag är glad över). Innan var det jag och Annika. Vi 2 överallt, vi hängde med lite alla. Amy och Etta för det mesta, men också S, R, J och D.
Nu är det mer bestämt sådär bekvämt. Vi är 10 st. Man vet vem man ska vara med, och oj vad jag tycker att det är härligt. Dom är så fina mina vänner.


E, S, A, A, A, L, A
+


CELINE
+


The Gents

That´s us.
Nu ska jag sova, klockan har tickat över sängdags för 12 minuter sedan. puss!!

L

Och vad är väl en röd Ferrari mot 201:an när man ska hem

Oh Gud, jag har pimpat på bloggen i 2 timmar och nu har den en bild. Den är bara tillfällig tills jag hittar en bättre men nu fattade jag iaf hur det funkar. 3 ggr har Lena + Orup plattan spelat igenom. Sjukt bra musik. Länge sedan något nytt kom från dom så det var härligt att lyssna.
Nu ska jag ta en paus från allt nördade framför datorn, kanske se friends och äta såklart. Sen blir det väl det redan traditionella msn talket på kvällen /natten. Men ikväll ska jag nog lägga mej senast kl 2 kom jag fram till.

Pusss! L

DUBBEL glädje

Jag fick den!! Öppnade sista julklappen idag från Sverige av mina kära släktingar som jag också bodde hos på sommaren. Aah, jag blev så glad, galet. Tänk om jag hade hittat den igår då jag gick igenom massa butiker. Tydligen finns den ej i Finland.





Hittills har ABBA regerat i cd spelaren, nu får de sällskap av Lena och Orup. Jauu, nu ska jag hjälpa syrran med datorn och sen hålla sällskap åt gästerna:)

Kram!


A different kind of love not the ordinary one

Morss på er! Vaknade för 1 timme sedan vilket kanske inte är så kostigt med tanke på nattens inte sovande. Men jag ringde. Ingen svarade tyvärr. När jag steg upp var mamsen första kommentar: Du ser död ut. Tack för den kära mami.:)
Nu har jag iaf tagit en uppfriskande dusch och förberder mig för syrrans släktkalas som börjar kl 15. Decembermånad kan man nog kalla en riktigt släktmånad. Då träffar man släkten fler gånger än under resten av året for sure. Men det är bara kul.
Här får ni dagens låt eller egentligen gårdagens, satt och lyssnade på den i bussen:





Har hon inte en fantastisk röst?!?

Nu ska jag äta lunch/frukost.Kram,

L

hur kan jag va så dum

Chägälägä.
Dum som jag är talade jag innan jag tänkte igen som vanligt. Jag sade att jag ska ringa till Celine, Etta och Anna kl 05.00 och de trodde inte mej så nu för att behålla min heder måste jag vara vaken tills dess och sedan ringa dem. Great. Alla loggade just ut från msn så nu talar jag med Juha som inte kan sova men snart ska jag nog flytta mej till tvn och tita på typ friends. Där behöver man inte koncentrera sej för att de ska vara roligt ;)
Jag är galet trött, men jag ska tammetusan klara detta.
2 timmar kvar, vilket betyder ca 5 friends avsnitt. Får väl hämta nåt att äta så att jag roar mej med det medan jag tittar.

Nu ska ni som ännu är vakna gå och sova!! Och ni som sover kan skatta er lyckliga som får ligga i er sköna säng och ha det varmt och sova..

Pusskram,

En sömning L

2 hours

Hej, nu är jag hemma från en tevlig träff med "släkten". Haha, dagen var crazy, ni skulle ha varit med. Eftersom de är en offenlig blogg och vem som helst kan läsa den kan jag tyvärr inte skriva mera, men tro mig jag höll på att dö av spänning.

Nåja, GH och dansmatta blev det idag igen, nästan som ett träningspass blev det.

Nu har jag hålit på att skriva på detta inlägg i 2 timmar, way to go girl. Vild msn diskussion på gång än en gång. Tyvärr få ni nöja er med detta för idag.

Pusskram sov gott!

L


Lördag

Morniiing!
Solig morgon här i södra Finland. Allt e super och dagen har massor kul att erbjuda. Sitter nog ännu med mysdräkten på, men ska snart börja klä om till lite anständigare kläder som man kan visa sig i i allmänheten.
Tänke bara snabbt visa mina inköp från Sverige:



2st polotröjor från BikBok
kjolen som ni redan sett, bakifrån - Cubus
Och så en party topp/klänning också från  Cubus

Nu kallar tvn som vanligt. Pussskram ha en bra dag!

Li


msn talk

Hejj på er! Kom just hem från stan, filmen var okej, jag hade lite svårt att förstå den, men fina vänner som jag har kunde de förklara åt mej :D Det jag fattade var iaf att den sutade lyckligt som de felsta kärleks komedierna brukar göra surprise surprise..
Dagen har varit perfekt, har hunnit med allt. Lite slapp, work out, mys hemma med vännerna och sen bio. Nu en väldigt intensiv diskussion med gänget på msn. Inte en sekund utan att det kommer ett meddelande, skrew them. Det är en aning svårt att koncentrera sej på bloggandet.
Här är liten bråkdel av disskusionen:

00:10:36cellu says:

jeeep de skönt de

00:10:46Sonja says:

celine busted!

00:10:47I say:

hahah

00:10:56ANNA says:

galna skogssjukan hahahahhahahaha

00:11:00cellu says:

hahahahha

00:11:14Sonja says:

annika du e lusti

00:11:20annika says:

javet

00:11:29Sonja says:

jone fömultna

00:11:38annika says:

JONATHAN

00:11:40cellu says 

mögla

00:11:43ANNA says:

00:11:46Sonja says:

avdunsta

00:11:52annika says:

du får 10 om du svarar NU

00:11:52cellu says:

ruttna

00:12:01ANNA says:

00:12:09jone says:

10 vadå?!

00:12:09ANNA says:

kakilera!

00:12:16ANNA says:

ja annika 10 vadå??

00:12:20cellu says:

hahah anna krakelera

00:12:24Sonja says:

jaa annika!

00:12:25annika says:

pussar vaikka

00:12:32Sonja says:

de va ju sött

00:12:45annika says:

älä

00:12:55jone says:

...'

00:12:55jone says:

hejdå

00:13:01annika says:

JONE

00:13:01annika says:

nu ble ja sårad !

00:13:08jone says:

ja e tibaks om 5 min

00:13:08ANNA says:

aaj du lämnar os hit o kakilera??

00:13:08jone says:

okej?!

00:13:14jone says:

o de va mega söt annika <3

00:13:32annika says:

dedär sa du ba fö att ja int ska vaa sårad ;K)

00:13:32annika says:

*

00:13:38jone says:

nej de sa ja int gulle..

00:13:39ANNA says:

kk

00:13:39jone says:

ja far nu

00:13:44jone says:

e tibaks om 5 min

00:13:57annika says:

vi reknar

00:13:57ANNA says:

1

00:13:57ANNA says:

2

00:13:57ANNA says:

3

00:13:57ANNA says:

4

00:13:57ANNA says:

5

00:14:06ANNA says:

6

00:14:06annika says:

4

00:14:06annika says:

5

00:14:06annika says:

6

00:14:06ANNA says:

7

00:14:06annika says:

7

00:14:07ANNA says:

8

00:14:07annika says:

8

00:14:07annika says:

9

00:14:07ANNA says:

9

00:14:07annika says:

10

00:14:07ANNA says:

10

00:14:07ANNA says:

11

00:14:07ANNA says:

12

00:14:13ANNA says:

13

00:14:13ANNA says:

14

00:14:14ANNA says:

15

00:14:14Sonja says:

bara en kan räkna!

00:14:14ANNA says:

16

00:14:14ANNA says:

17

00:14:22Sonja says:

annars räkna ni dubbelt

00:14:22ANNA says:

30

00:14:22annika says:

anna långmatta eleven

00:14:30ANNA says:

?

00:14:30Sonja says:

alltså e jone längre tid borta!

00:14:30annika says:

jone har brottom

00:14:38ANNA says:

waat?

00:14:54Sonja says:

anna e isig

00:14:55annika says:

han haa en deadline


En mycket logisk diskussion right? Alla ni som ens orkade skumma igenom den märkte nog just precis det ;)

Haha, jaja, nu ska jag ägna mej 100% åt att roa mina kära vänner. Pusskram på er, sov gott. Jag kommer nog först i säng om ett antal timmar!

L


My best friends girl

Heyy, nu bär det av mot stan där vi ska se en film som heter något som my best friends girl. Planerna ändrades idag då Roberta ringde och frågade om jag vill komma till gymmet med henne och Sara. Så jag åkte snabbt iväg och workade out i 1 och enhalv timme.Sen kom jag till Anna och har varit här och ätit julmat och dansat dansmatta och spelat GH.Perfekt-

Nu går bussen snart så vi ses!!

Puss

everything is new

God morgon!
Vad har ni för planer såhär på annandagen?
Jag har läst nyaste cosmo, ätit frukost nu dricker jag den godaste drycken som går att finna under julen; jumust och lyssnar på ABBA. Igår kom jag på varför abba heter just ABBA. Brorsn trodde inte sina öron när jag sade att jag inte hade fattat det tidigare. Fast jag slår vad om att det är många som inte har fattat det.. Eller inte. Måste fråga Annika idag om hon visste.
Jag älskar jullovet, att bara kunna ligga framför tvn och äta tonvis med choklad utan att ha dåigt samvete, bästa tiden på året. Så det ska jag ägna dagen åt tills jag drar till Annika.

Ännu lite hälsingar frn Sverige:


 rommen är det bästa på julbordet
 
gamla stans julmarknad
 
jag och syrran drack goda söta alkoholfria drinkar
  
Bro                                                                                                

Dagens outfit nr 2 ;D

Så här ser jag ut nu och har sett ut största delen av dagen:



Nu sitter jag och gör upp morgondagens palner med Annika över facebook och funderar på om jag kanske orkar se de sista 8 avsnitten ännu. De skulle betyda att jag kommer i säng där vid 3 tiden, haha. Så typiskt mej att jag inte kan sluta titta på något som jag börjar med.
Ett dilemma uppstod plötsligt, är butikerna öppna imorgon?? Enligt inside information fick vi veta att de inte är det. Nästa dilemma: Vad ska vi då göra imorgon?!?! Hänga ute på en parkbänk då inget har öppet. Andra alternativet är at vi är kreativa och är hemma hos någon och bara myser eller något annat. Nu ska jag ta itu med det problemet. Sov riktigt gott!

Pusskram, L

Rudolf med röda mulen hette en hel vanlig ren som blivit kall om mulen tralalalalalalaa

Nu sitter jag här framför min nya dator och njuter av julen när den är som nästbäst. (ingenting blir väl bättre än julafton!?!?)
Nya myskläderna och tofflorna är på och så tittar jag på bilder från igår. Här är några:






JAG VILL ÖNSKA ER EN RIKTIGT GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN!!

Nu ska jag återgå till favoritserien friends.

L

14.59



Juldags outfit:

topp - pieces
kjol - cubus (ny)

Nu bär det av mot farmor och farfar, vi hörsss!

En glad dag

Hoppas ni hade en lika bra julafton som jag. Allt var bara perfekt. Maten var gudomlig, julgranen var vacker och paketen var fina och många. Biderna från igår finns på en annan kamera så just nu får ni bara se mina julklappar:



-En mini dator, weeiii :) Nu kan jag bloggar mer obehindrat
-Friends
-Hörlurar
-Godis
-Festis:)
-Kläder (blå mjukisdräkt, linne med rosett på och av annika underkäder och en söt "sovlapp")
-Så fick jag jätteskön morgon tofflor som ine är med på bilden för att de är på mina fötter :)
-ABBA skiva
-Smycken

Så fick jag lite andra saker också som bio bijett och pengar och såna grejer. Helt perfekt alltså. Skue inte ha kunna bli bättre.
Idag ska vi till farmor och farfar och äta rester från gårdagen, kusinerna kommer också. På kvällen ska jag bara njuta av mina julklappar typ titta på friends.

Ha en underbar dag! Pussssss!

L

I wish You a merry christmas

HEJ! GOD JUL ALLA NI FINA!!!
Båten kom i hamn kl 10 ungefär. Butiken var nästan stopp, den sista maten köptes (gravad lax bl.a. mums.)
Nu har vi kommit hem och fixandet har börjat. De traditionella julsockorna hängde som vanligt på den gamla spisen i köket och innehållet var gottiss.
Nu håller jag, syrran och brorsan på att titta på den film vi alltid tittar på på julafton; Musse Pigg och hans vänner firar jul. Om man inte har julstämning före den så har man det garanterat efteråt.

Ja, resan var jättelyckad vi hade en underbar dag i stockholm med shopping, fika och svensk julmarknad.
Vi hade alla stämt träff i gamla stan en viss tid men smart som min kära bror är så hade han inte ställt sin klocka till svensk tid så plötsligt tyckte han att vi hade jättebrottom så vi skyndade till gamla stan där jag sedan märkte att klockan inte alls var så mycket, där fick vi sen sitta och vänta 1½ timme. :D
Här är några bilder från resan:


Det blev lite strul med hytterna så vi låg och väntade

Fika i gamla stan

NK





Östermalm, min favorit stadsdel

Om jag inte bloggar mer idag så ska ni alla ha en helt underbar kväll med mat, paket och samvaro. Ha det bra, God Jul. Puss

nu bär det av mot Sverige<3

Hejhejhejjjj!
Om 10 minuter åker bilen iväg mot hamnen för att hitta en parkeringsplats. Om 2 timmar åker båten mot Sverige. Jaa, det blir bäst. Nästa gång jag är hemma är det självaste julafton. Tror tyvärr inte att jag hinner eller kan blogga under resan, men om jag råkar gå in på ett internet café så kanske det kommer in ett inlägg, vem vet?
Okej, nu blev det lite brottom, ha riktigt sköna dagar nu innan det blir jul!



PUSS!

L

En perfekt morgon

Vad är bättre än att vakna till nykokt julgröt, kola och en julgran som tindrar? Ingenting! Och dessutom att veta att vi idag åker till mitt favoritland. Längtar tills vi stiger ombord på den for sure väldigt jul pyntade båten, jag lovar att ta massa bilder. Hoppas det inte är så mycket folk på båten, man skulle ju tycka att det inte är så många som vill åka utomlands såhär nära julen, utan vill vara hemma och förbereda, men jag kan ju ha fel.

Förra gången jag åkte med båt till Sverige såg det ut såhär:





Kommer vara en aning kallare denna gång tror jag.
Nu måste jag städa, packa, fixa och greja innan vi åker så att allt är på plats när vi kommer tillbaka. Tror att jag hinner få ett inlägg till innan vi drar, men jag kan inte lova något. Pusskram!

L


Juleklappar packas in, dörren stängs för näsan din, det är bara roligt!!

Halojj!
Hur har er dag framskridit? Jag har haft en awsome dag med härliga människor. Började med lunch/middag på rax, det kunde ha blivit min död ingen av oss åt direkt lite, utom etta som inte var hungrig stackarn! Så med magknip som skulle vara hela dagen begav vi oss för att hitta julklappr åt olika pojkvänner och så, svårare än tänkt blev det. Vi sprang runt hela stan för att hitta den perfekta julklappen, och bra resultat blev det tycker jag.Fick också min julklapp av Annika som jag dock får öppna först på julafton och så fick jag en av Anna som jag öppnade genast. 2½ chokladjulkalendrar som hon hade tömt i en påse för att gläda mej, haha. Dom bästa ideerna fås av den tjejen.. Nåja sedan var det dags för släktträffen. Småkusinen var inte där vilket var lite synd skulle ha velat träffa henne (fast jag i princip inte vet vem det är, tänk att man bara sådär på en dag får nya släktingar som man inte visste att fanns, haha konstigt.)  Men riktigt trevligt var det att få träffa de andra släktingarna och dricka glögg och äta snittar.
Sen var det dags att åka hem. Vi fick julklapps påsarna och dom är nu uppackade och ligger i säcken, på julafton öppnas den. :)

Ikväll tror jag att det blir den traditionella julfilmen; The Grinch. Älskar den filmen.


Go'natt mina vänner!! Pussss!


L

3 dagar kvar!


RAXRAXRAXRAXRAX

Morning!
Idag vakande jag en aning tidigare än igår, redan kl 9 var jag uppe och lagade tryffel som ska bli julklappar.
Har fixat julstämning i mitt rum till 100%, ljus och polkagrisar och musik.



Dagens planer är som sagt att träffa tjejerna(+brorsan) och äta, önska dem god jul och tala om julplanerna. Nån ska väl inhandla de sista julklapparna också. Men maten är huvudsaken.
På kvällen blir det släktträff hos farmor och farfar. Jag har ingen aning om vem som kommer att vara där, tror inte att jag minns någon av dem som är där, men det blir säkert trevligt att träffa släkten och äta gott (hur ska jag orka äta?!?!)
Nu ska jag hoppa i en snabb dusch och sen bär det av mot Sello. Hörs!

L

kärlek kommer med julen


LAST CHRISTMAS

Det är riktigt julkänsla här på bloggen :)
Brorsan kom just och visade sin julklapp som han (redan öppnade!!!) just precis fick av sin flickvän. Ett nomination armband som hade ett hjärta på. Vad fint det var. Jag blev nästan rörd. Härligt med kärlek på julen.
Förresten borde jag kanske börja packa, om 2 dagar bär det av till Sverige. Fina klänningar ska packas ner till julmiddagen den 23 på båten, längtar.

PUSS,

L

A wreath on every front door lights hung for all to see warm cider by the fire stockings for you and me kids a gift for santa milk and cookies by the tree Im wondering what will he bring this year on christmas eve

Heyheyhey!
4 dagar till den älskade julen. Idag kom julen in i vårt hus, allt är städat, julpyntet uppsatt, ljusen tända, granen är klädd och julgodiset håller på att bakas. Fast det var mera en "konsert". Många uppträdde och sjöng och Geir Rönning var där som gästartist. Faktiskt bra.





Det doftar så gott av granen varje gång man kommer in, jag älskar julen.

Idag morse hade jag en riktigt jullovs morogn. Vaknade kvart över 12 på dagen sedan kollade jag på julfilmer till på eftermiddagen. Home alone och sånt. Vi hade planer och att göra något idag, men ingenting händer så vi bestämde att vi imorgon ses istället. Byter julklappar och så. Vi ska till Pizza Rax och äta. Bästa stället någonsin ;) Fick veta idag att dom häller extra fett på maten bara för att folk ska bli mätta snabbt. Rax är alltså ett ställe där man betalar 8€ (ca 80 kr) och så får man äta precis så mycket man vill och orkar. Nåja, dit ska vi iaf och äta oss feta.

Pusskram, ha en skön kväll!!

Last christmas I gave you my heart but the very next day tou gave it away this year to save me from tears I´ll give it to someone special

Hej nu är jag en snabbis hemma så ska jag iväg igen. Till Etta denna gång. ikväll är det alltså julkyrka kl 23.00-00.15 ungefär så vi ska bara umgås lite för det.
Var i stan med farmor och hittade lite fina grejer till julklapp, ingen överraskning blir det, men nåja. För alla andra blir det ju överraskning.
Idag började också min, Celines och Ettas tävling som vara över jullovet. Den går ut på det att den som har gått mest upp i vikt tills i januari då skolan börjar igen vinner. Haha, great fettobarn.

OCH, hey nu är det äntligen här, JULLOVET! Perfekt att börja det med massa härliga goda vänner.  Men nu måste jag packa ner Annikas julklapp så att jag inte glömmer det. Pussarr!


Jag och min fjant! (hemsk kamera, den gjorde alla bilder galet bleka)


RimfrostJul

Farmor ringde precis och frågade vad jag önskar mig till julklapp, svår fråga det där. Jag skulle ha fått skorna som jag visade här om dagen, men det fanns inte rätt storlek, synd. Ja, i alla fall bestämde vi att jag ska åka till stan imorgon och så ska jag och farmor gå och titta lite om det skulle finnas något som jag önskar mig.

Även detta år verkar det som om den vita julen blir endast en dröm. Igår trodde jag att jag kanske hade fel, men så under natten kom regnet igen. :( För 3 år sedan slutade jularna vara vita, innan så var det alltid massa snö och så hade man tomtebloss och det såg så fint ut i snön, aah.


tänk att det redan har sett ut såhär iår.

För att höja julstämningen här hemma lite till borde man ha en riktigt bra julskiva, t.ex. Charlotte Perrellis eller Shirley, Sonja och Sannas



Nåja, nu ska jag ha en riktigt lugn kväll, pusskram på er!

6 Dagar kvar gott folk!

juntdag

Hejj!
Har varit en riktigt deppig dag idag. Ingenting bra med den. Det började med att väckarklockan ringde. Kan det bli värre?!? ;)
Det var inte ens sista skoldagen utan ett mellanting som inte gör någon nytta och inte ger någon glädje. Bara att sitta på de två tråkigaste lektionerna som finns; kemi och geografi.Nåja den tog iaf slut till sist kl 13.30 var jag hemma och kunde lägga mej i soffan med täcke och dynor och titta på tv, det jag har längtat efter hela dagen. Och nu är det bara 1 skoldag kvar sen är det slut för 2½ vecka framåt. Jullov som ska bestå av Sverige, jul, mat, godis, julklappar, nyår, en enda fest helt enkelt!
Ännu en bild från skolans julfirande.


Jag och min kära vän Jone.

Pusskram!

julfest pics

Nu fick jag endel bilder från gårdagen som Anna laddade upp på facebook för några minuter sedan bara, so here you go;


HAPPY FACES

black heels - påväg

där ser man klänningen som jag hade bakifrån. Älskar ryggen på den. Det kära paret som omringar
mej kan cencureras! HAHA, angst

Så vackra är mina tjejer

etta´s too slow, sonja, anna, ama, amy, jag, annika

påväg igen, men hem

ahaha, wille skrek ut på äkta finlandssvenska "öppna dörren" i bussen, då gick den upp
och alla passagerarna skrattade, det var lustigt ;)

Jag och the gentlemens 

Ojj, det blev ganska många bilder. Kul det. Nu ska jag nog lägga mej eftersom det inte blev alldeles överdrivet mycket sömn förra natten. Ca 3-4 timmar sov vi tror jag.

Klänningen och väskan är båda köpta från Gina tricot, vad annars!?! ;)

1 vecka till julen bara, 4 dagara till swe!

sweet dreams!

my days

Heeeejjj!!
No time for uppdatering igår och idag tyvärr, vännerna går före, ni vet!?!
Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Julfesten var lite tråkig, men sista shownummret var en höjdare, ni skulle ha sett det! Annars var detganska vanligt med julgröt och glögg. Dom flesta var finklädda men några hade riktigt satsat på en fin utklädning (lärarna!). När allt var slut sprang vi snabbt via en butik och köpte lite snacks och sånt för kvällen, vi tog bussen till Etta och där tillbringade sedan 11 ungdomar sin kväll. Efter en tid var vi 10 kvar. Så försvann ytterligare 2 och till sist var vi bara 6 tjejer kvar. Vi tittade på gråtfilmen Titanic, fast bara hälften av oss grät. Jag och Annika roade oss istället me datt skratta av trötthet åt allt som hände. Så var det dags att så småningom soman för att orka till skolan nästa morgon. Det var knappt att vi vaknade av väckarklockan som inte ringde överdrivet högt. Alla skulle i duschen, vissa tog längre tid på sig än andra och till sista när alla andra var så när som på färdiga fixade vi bullar till frukost. Jag och Annika åt bara 2 per man för vi ville spara oss till julmaten i skolan ;)
Som sagt, kl 11 kom vi till skolan gick raka vägen till matsalen och började lassa på av all den fantastiska julmat som fanns; gravad lax, lådor, skinka, sill, potatis, svampröra,  jullimpa, pepparkakor osv. Det är inte mycket som slår det. Första gången detta år fick jag riktigt julfiilis då vi åt julmat och sjöng julsånger påväg till bussen när det snöade. Kärlek.
Tyvärr har jag inte ännu fått några bilder från dagarna men jag borde få dom ikväll så får ni se sedan.
Så sådana saker denhär gången. Märkte först nu att andra avenyn har gått på paus ända tills den 13.1. Bajs. Jag har gått omkring och undrat varför i helsike det inte kommer. Nu måste jag vänta en evigheeet.



Nu chicken&mac&cheese ;) hadebra!

I cant even read the news today cause everything reminds me of yesterday

God morgon!
Har fått en hemsk förkylning på mej under natten, ont i halsen och snuva, hoppas faktiskt att den lättar under dagen så att inte kvällen blir förstörd. Dricker lite varm glögg i hopp om förbättring.
Om 15 minuter ska jag dra mej till busshållplatsen och sedan till skolan. Först filosofi, sedan håltimme och sen geografi och kemi. Låter som en av mina favoriter!?!? -.-
Nåja, nu måste jag slita mej, ha en bra dag!



Pusskram!

All by myself

HeyO!
Sitter framför tvn och tittar på en dokumentär om Sanna Nielsens karriär och liv. Jätte intressant. Hon är en av de bästa artister jag vet. Superbra på scen och verkar vara en mycket trevlig person.



Nu ska jag lägga all min koncentration på tvn och ingenting annat.Godnatt hörs imrs!

L

och fast du lärt dig varje låt och fast du har en härlig båt så finns det ingen som vill röra vid din kind

Bilder från veckoslutet hos Annika alltså lite över 1 vecka sedan. Inte så många men.


Jag och Sara.


Jag, Annika

Oukey, nu måste jag packa allt för morgondagen så jag säkert inte glömmer något. Vi ska alltså först till Anna och käka och fixa oss efter skolan och så ca 18.30 bär det av mot skolan. Efter julfesten ska vi till Etta och sova över där. På onsdagen börjar jag först kl. 13 så det är skönt om man inte får så mycket sömn. Jag kanske hinner lägga in bilder hos Anna om vi tar några så får ni se klänningen :)

Kisses!


dancing queen

Bonjour!
Så var skoldagen slut. Tänkte att det är onödigt att jag går på juldans övningen då jag ändå inte kommer att dansa på morgondagens julfest så jag gick raka spåret till mormor och morfars hus för att städ och plocka upp posten eftersom de är på kanarieöarna och kommer hem om några dagar, det är väl trevligt att komma hem till ett städat hem!?!
Hos tandläkaren borrade dom ena hålet, men det andra fick jag en ny tid för. Jag tror dom fattade hur rädd jag var. Bedövningen satt i en rejäl stund men nu har den äntligen gått bort helt och hållet.
När Anna slutar om ca 1 timme kommer hon hitåt och så ska vi gå och titta i lita butiker och sånt, kanske förbereda morgondagen lite. Det kommer bli så kul, alla är finklädda och så ska vi äta fint och så. Nice.

Nåja, nu ska jag avsluta min städning. Puss!

Tandläkare

God jävla morgon,

Om 20 korta minuter kommer jag att sitta i den dödande tandläkarstolen och lida så in i...
Holy crap vad rädd jag är, jag kommer att dööö. Det är alltså dags för mitt återbesök för att borra mina 2 hål som dom hittade förra gången. Om jag överlever hör jag av mej efter det!

Pusskram, L

Happy birthday make a wish...

God morgon! Eller god dag kanske man ska säga.
Fast egentligen så vakande jag för ca 4 timmar sedan då vi skulle upp och sjunga för syrran som blir stor flicka idag.
Om 30 minuter blir det barnkalas. Minns ni dem? När man var liten och väntade på att gästerna skulle komma. Man satt vid fönstret och bara tittade om någon snart kommer. Ballonger, sugrör, muggar, paket, kaka osv..


Kommer ni ihåg hur det var?

Gårdagskvällen var kul som alltid. Fast det är ganska samma varje helg, samma människor, men oj så jag tycker om dem. Vi kom hem ganska sent, där vid halv 2 tiden så ikväll blir det tidigt isäng.
Nu ska coktail stickorna förberedas och kakan dekoreras, ha det bra!

Puss karm!

10 dagar kvar till JUL!!!

Candyman??

Tänkte ännu bara säga att jag drar nu, jag har röd-vita kläder på mej, en tomteluva och polkagrisar som jag kan sätta i håret typ. Candy girl ;)

Ska käka mackor så att jag inte dör av hunger, hoppas ni har en kul lördag kväll ni med!!



L

gimme some money Mr. partyyyy

Shoppingen blev platt fall. Men så måste det väl vara vissa dagar.
Kom hem och nu har jag dammsugit hela huset för morgondagens födelsedagskalas med massa småttingar som kommer att springer runt. Har också hunnit packa lite julklappar och födelsedags presenter mellan varven, dock har jag ganska många oköpta klappar. Ni vet, plånboken betyder inte alltid pengar, i mitt fall är det bara en illussion av dem.

Ikväll är planerna chill/partajj hos B. Bussen går om 2 timmar så jag ska väl börja hoppa i duschen så småningom.
Är trött, men kanske jag hinner bli lite piggare till det är dags. Jaja, ha en bra kväll!

Puss

LUCIA

Lucia morgon med lusse bullar och en syster som en vacker lucia.
Så skulle väl den perfekta morgonen se ut den 13.12. I detta hem ser det inte ut så. Varken bullar eller ordentlig lucia.
Nu ska jag shoppa. Ha det bra pusskram!


Champagne

Heeeej!
Hur hänger det?
Kom hem från en dag full av springande runt omrking i olika köpcentrum. Hittade till sist det jag sökte efter. Annika är jobbig att köpa julklapp till, bara så du vet det A!!! ;)<3
Hade tänkt att vi skulle göra något ik,väll , men det blev inget av det. Alla var på var sitt håll utom jag och Etta så vi bestämde oss för att vi får hitta på något imorgon istället.
Jag har haft svårt för att hitta nåt som jag kan önska mej i julklapp, men nu hittade jag ett par riktigt super läckra skor. Snygga, champagne färgade och enormt höga. Passar nog bäst till riktigt festliga tillfällen, men det kommer väl sådana också.





Så istället för att flänga ute ikväll ska jag ha en hemmakväll med friends eller satc. Eller kanske nån film, det får vi se.
Ha en skön kväll!

Pusi

a time for living, a time for believing a time for trusting, not deceiving love and laughter and joy ever after...

Hejhej bloggen!
Hemma igen efter en semi intensiv dag. Först skola till kl 13, så väntade jag med Annika på Anna. Vi drog och fikade på Arnolds. En goood bagel med kallrökt lax och till efterrätt en vitchoklad donits med blåbärssylt inne. Anna bjöd oss, det var liksom vår julklapp ;) Jag ska också bjuda henne efter julen så blir vi kvitt.
Har haft lite svårt att få alla kurser att gå ihop men idag kom lösningen så att jag får tillräckligt många. Sista perioden tar jag IT kursen. Undrar hur det går, haha. Är inte så bra på avancerade saker med datorn. Det får man se sen.
Imorgon ska jag och Anna på Julklapps shopping. Jag ska först och främst köpa till Annika, de andra får vänta. Har en hyfsad idé men jag måste nog ännu finslipa den lite.

Jaja, en dag närmare julen igen. Den kommer fast det ibland inte känns så.



Måste börja tänka på ett nyårslöfte som jag faktiskt kan hålla, jag ska vara förberedd i år till skillnad från ifjol.

L

Jag hade planer och gå men det var då som han uppenbara sej

Lite fina minnen från olika tider:


aneby

sarppis och jemppa i aneby

Hahah, jag och Rasse  aneby. (2 år sedan)

jersey

jersey (07)

avslutning 08

Nu ska ni alla sova sött, hörs imorgon. Puss

Myskläder - Flipp eller flopp??

Hej på er!
Hemma igen. Galet trött som vanligt efter en tung skoldag, vakande av att en planch föll ner från väggen kl 04.30. Great. Efter det tog det jättelänge att somna, så nu skulle det sitta med sömn.

Påväg hem lyssnade jag på X3M på radio, där de frågade om myskläder är najs eller bajs. Ja, vad tycker ni? Det är tydligen många som har väldigt svårt för att gå omkring med collage byxor eller något sånt  överhuvudtaget. Sedan finns det såna som kan tycka att det är skönt att ha lite slappare kläder hemma, men själv tycker jag att det inte finns något bättre än att komma hem alldeles trött&våt av snön och sedan snabbt få av sig de obekväma och spända jeansen och istället klä på sig mjuka varma myskläder. På fötterna yllesockor eller morgontofflor. Perfekt. Att ha sköna byxor i skolan funkar också bra för mig, så skönt!



Ikväll ska jag nog bara ha det skönt här hemma.

puss&kram

There is always someone who will care for you

Läste på www.svt.se att Maria Haukaas Storeng tillsammans med Anna Sahlene ska medverka i melodifetsivalen. Det blir säkert bra med tanke på förra årets insats av Maria som Norges representant. 'Hold on be strong'



I just ate the only good thing going on in my life

Vintern kom tillbaka lika fort som den försvann. Ja nu är den här igen, för att stanna hoppas jag.
Det är inte så mycket som är roligt denhär tiden på året, skolan trögar sig fram i snigelfart, det är mörkt, det ända man gör år att gå omkring och vänta på att det äntligen ska bli den 24.12. Nåja, det finns i alla fall en sak som är kul; Julkalendern. Något som varje morgon piggar upp en.Tänk er en riktigt tråkig dag då man bara vill att det ska bli kväll så man kan lägga sig, inget är roligt och just när det är som tråktigast kommer man ihåg att man har glömt att öppna luckan idag och igår. Då har man 2 små gulliga chokladbitar att njuta av. Det var det roligaste som har hänt mej idag! hihi.


En såhär fin kalender har jag! :) (Jag antar att det inte blir något av min"inte äta choklad" grej.)


Min syster har en julkalender av det lite finare slaget.

15 dagar kvar nu!

091208 - sHiT

Morss!
Vad har hänt?!!? Igår när jag gick hemifrån denhär tiden var det nästan ljust redan, nu är det mörkt. Fast det har kommit lite snö, så det borde lysa upp tillvaron. Men nej. Jag blir galen. Så idag bestämde jag mej för att ta en senare buss så det kanske har hunnit bli ljust.
Morgonen har varit skitigare än vanligt. Vaknade, märkte att håret hade blivit lockigt, hade inte tid att platta det så mycket så där rök mina hårplaner. Sedan märkte jag att världens finne har dykt upp, just great. Att fixa bort en sån tar ju sin lilla tid, och ja, jag vet att man inte borde få klämma dem. Måste sluta äta choklad fast det är så gott. Ända fram till julen ska jag nu ha strejk med godis.
Och nu mina vänner, sitter jag här och väntar bara på att jag snart ska få gå ut i den där härliga minusgradiga kylan utanför-.- Snälla ta mej bort härifrån!



Ha en fin dag ni med!!! pah.


Sommartider jag känner det är nånting på gång sommartider

Hola!
Vad har ni gjort idag då?
Själv har jag varit i skolan som vanligt, efter det drog jag och Annika på en snabb fika. Annat har inte hänt. Tittade klart Titanic som jag började på igår. Alltid lika bra och sorglig.

Tillbringar min måndag kväll precis som alltid med desperate housewives.


En bild från sommaren som avslutning. Jag kan inte sluta minnas.



Jag och brorsan.

Sov gott!

L


Dagens låt

Tidig måndag morgon. Jag Vill Sova! NU!
Men tänk att jag ändå drog mej upp, duschade, klädde på mig, käkade en ostmacka och nu är jag här fit for fight för att möta dagen.! Haha.
Börjar sent idag, fast det märks inte för det är lika mörkt ute som om jag skulle börja 8. Angst. ;)

Idag är det min tur att på musik lektionen spela upp dagens låt. Jag ska alltså välja en låt och berätta varför jag har valt just den. Here it is:



Magnus Uggla - Kung för en dag
Jag valde denna för att den är galet bra.
Finns det en bättre motivering!?!

Nu kallar skolan, kram!

L

Du är bättre än die hard 2



Haha lite svensk humor är aldrig dåligt en söndag kväll. Detta klipp kan jag se hur många gånger som helst.

Det har varit en passiv söndag, man har hängt framför tvn och lyssnat på favorit musik, typ. Nu klippte brorsan sitt hår i misstag och det blev en aning ojämt så jag måste gå och hjälpa honom, haha. Här ännu en bild från fredagen:


min flicka<3

sovgott, hörs.

Sunday

Hej gråa söndag.
Vädret har inte förändrats det är fortfarande lika tråkigt och grått som tidigare, men jag däremot har under dagen redan hunnit förändrats. 15 cm av mig är borta. Eller 15 cm av mitt hår.





Skönt med kort hår fast förändringen kanske inte är helt enorm.

Mami och paps åkte just iväg för att köpa julklappar, synd bara att jag inte har någon önskelista att ge dem när dom frågade. Vad ska man önska sig? 1 önskning har jag skrapat ihop: Lena + Orup - Dubbel det är det ända. Hoppas dom kommer på något rikitgt kul och kreativt att köpa.

Nåja, programmet idag är: Ingenting förutom att äta tiramisu och världens godaste köttgryta som pappa har lagat. Nu ska jag läsa bloggar!

L


Drunk?

Någon annan som ännu är vaken? Inte?
Ikväll har jag blivit ordentligt road av mina äldre släktingar. Tydligen ger lite alkohol i blodet en större effekt än väntat. Haha, näe men jag har haft en rolig kväll. Brorsan kom också hem nyss, det skulle ha varit kul att vara med, men det var tillräckligt hos Annika för detta vs. Och vad gör man inte för att få träffa sina trevliga släktingar!?!


Ojj, nu är jag så trött så jag stupar, ska bara lägga ifrån mej datorn från sängen sen ska jag sova lääänge imorgon.


Pusssii!!


He really exists

Hej!
Jag har haft en jättetrevlig hemma kväll med många intressanta diskussioner om allt möjligt med mina släktingar som jag inta har träffat på länge.
Nu sitter jag ändå här vid datorn och läser mina gamla inlägg från min gamla blogg. Läser inläggen från sommaren och då får jag en sån längtan efter Sverige. Ojj vad jag saknar att vakna upp på morgnarna och kunna tänka: "Yes jag är i Sverige". Här en länk till den bloggen:

http://www.bloggen.fi/fly_eat/index.asp?show=2

Så mycket har ändrats sedan dess, god mitt liv såg helt annorlunda ut. Både positiva och negativa förändringar har skett. Jag var så liten.
 Bilder från sommaren i swe, kärlek!


<3

 
Hey brownie!!

Och så en lite vintrigare bild från skolan då vi hade specialprogram:


Jag, tomten och A ;)

Jaja, jag känner mig en aning gravid, jag åt så fruktansvärt mycket så nu ska jag ta av mej mina jobbiga klackskor, byta om till pyjamas och lägga mej i soffan och titta på " what happens in vegas".  Kan det bli bättre?


Grattis Finland

Tjo!
Grattis på födelsedagen Finland! 91 år har Finland nu varit självständigt, 9 år tills 100 års jubilet. Inte illa!
Kom alldeles nyss hem från Anna, har varit i en snabb dusch och nu ska vi åka iväg och hyra filmer för ikväll. Jag och syrran ska ha mys efter slottsbalen, den vill man ju alltid ändå se. Betygsätta klänningarna och titta på olika sätt som folk hälsar på. :)
Min kväll igår var super, det var faktiskt lyckat! Alltid lika roligt med dom flickorna.
Ikväll får vi ännu gäster så nu ska jag fixa mig iordning lite innan vi åker, puss kram!



L


Annika e helt enkelt best<3 (NOT)

Jag är nu hos annika och livet är härligt! <3 Av: Annika
Ja alltså just nu sitter jag hemma hos Annika och äntar på att restan av männsikorna som ska komma hit idag anländer. Vi blir inte så många men det blir kul ändå får man hoppas. De e chill de e chill.
 

Ja har en känsla av att denna låt kommer att bli ganska sönderspelad ikväll, den är ju bara super!

Jaa, något annat? Nej ingenting, hejdåå, ha en kul fredag kväll, adjö!

L

Jag ser Strandvägen sträcka sig mätt och nöjd jag ser blåljusen flimra på söders höjd jag vill bara gråta så vackert är stockholm inatt








Då var resan beställd. 22-24.12.2008 -> STOCKHOLM!
Vi åker den 22 på eftermiddagen och kommer hem på morgonen på julaftonen. Det blir kanske en aning stressigt att fixa all julmat och sånt till kvällen, men vi får väl bara lov att göra det innan vi åker. Aah vad skönt det ska bli. Och tänk er att äta julmat på kvällen den 23 på båten, hur mysigt som helst. Hihhiiii, jag är så excited.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen Andra avenyn. Kanske jag ikväll lyckas lägga mej i tid. Ha en happy kväll! 

the smile on your face lets me know that you need me there's a truth in your eyes saying you'll never leave me the touch of your hand says you'll catch me wherever I fall you say it best ....when you say nothing at all

Kort skoldag idag, slutade kl 13. Ikväll ska jag nog bara vara hemma, har varit på språng de senatse kvällarna så det ska bli riktigt skönt att vara hemma och ta hand dom sig själv. Hade första musik timmen idag, bättre än väntat. Vi sjöng 'When you say nothing at all', den är så fin.
Idag är det den fjärde december vilket betyder att det är:

* 20 dagar kvar till jul
* 27 dagar till nyår
* 2 dagar tills självständighetsdagen
* 15 dagar tills jullovet börjar
* Obestämd mängd dagar tills jag får åka till mitt kära Stockholm.



Och imorgon är det fredag. Fredag fredag fredag, kommer bli kul, hoppas det blir fest någonstans självständigheten till ära, som förra året.

Vad annars? Jo jag blir så trött på mörkret, jag vet att jag har sagt det tidigare, men det kan inte sägas för många gånger. Dagarna bara försvinner i mörkret och regnet. Blev hur glad som helst då det idag började falla snöflingor stora som golfbollar men förstår så hade det förvandlats till regn då jag skulle gå ut. Depp.
Och så blir jag så irriterad på folk som inte vet var gränsen går. Kanske det är meningen som ett skämt, men hello people grow up!! Vissa skulle man inte kunna tro att är gymnasie elever. ;)

Ha de bra!

L

shout to the lord all the earth let us sing power and majesty praise to the king

Go'Kväll!
Hur har ni haft det idag?
Just nu sitter jag och tittar på en svenk komedi; SOS. Riktigt rolig, fast nu är den slut.
Vi hade kul at Dennas med friends och lite skoj. Läste bloggar och åt glass.
Sara visade ett antal bloggar åt mej som jag inte hade läst förr. Gud så det finns konstiga människor. Vem skulle vara intresserad av att läsa om hur mycket någon har gått ned i vikt eller om hur synd det är om en. Wow vilka bimbon alltså. Hoppas dom i framtiden fattar att dom förstörde sin ungdom, faktiskt.
Idag hade 9orna i skolan bal. Vi tog chansen att ta en titt på alla fina klänningar och dansen då vi inte hade lektioner. Jag och Sara behövdes för dansen så vi gick gladeligen och dansade med 9ans killar, kulkul. Ett år sedan det var vi. Det var tider det. Försökte hitta lite bilder, men den enda jag hittade var en bild av mej;



Efter skolan drog vi och hyrde en film (Senior class??) och köpte massa godis, sen tog vi bussen till en stuga och tittade på filmen;) Den var väl ok, men inte jättebra. Tog en evighet att komma hem, bussarna och tågen gick rakt framför näsan på mej.
Nu är det sent och jag börjar kl 8 med mitt favorit ämne kemi, weii -.-
pusskram godnatt!

(hela kvällen sjöng vi 'shout to the lord', den är härlig)

Onsdag

Hej!
Gles mellan inläggen, har inte haft tillgång till en dator på länge, sorry!
Nu är jag iaf hos Denna. Hade en timme gympa men nu har jag håltimme ända till kl 13. Vi ska nog inte göra ngt spec, bara slappa.
Ha en bra dag!

L

23 dagar kvar till jul.

Hola!
Hade bara 2 lektioner idag; en på morgonen och en på eftermiddagen, mellan de timmarna satt jag bara i skolan och möglade.
Vi åkte till Anna efter skolan och nu sitter vi och lyssnar på jul musik, vi åt också julgröt så nu är stämningen på topp.
Första julkalender luckan fick man ju öppna idag, men jag som inte hade någon fin kalender (bara en ful) blev ju lite deppig så mamma sa att hon skulle åka och köpa en choklad kalender till mej, wei :)
Ska stanna här hos Anna och äta thai soppa och så ska vi titta på den finlandssvenska julkalendern som detta år är Atte som kommer väcka massa nostalgiska tankar. Tittade alltid på det när vi var små. Okej, nu börjar ju faktiskt kalendern så måste skynda oss till tvn, ha det så bra.
Hittade några bilder på Annas dator som jag inte hade sett, roligt!


Vi alla.


Sonja, Anna, jag, Annika


Anna och jag



L

RSS 2.0