so tell me what you want what you really really want...

Tjo!
Dagen har varit trög.. Ätit god första advents mat; biff och nån marinerad potatis. Känns som om dagen bara flugit iväg och jag har inte gjort något. Nå, såna dagar är sköna ibland.
Har roat mej med att titta på bilder från gårdagen, man kan inte hålla sig för skratt:


???


korta jag


vackra flickor inte sant ;)

Nu har jag lovat att titta på Mamma Mia med syrran... Igen. =)



sisters

Good morning,
Vaknade för lite på 1 timme sedan, blev en aning sent igår så vi var väl värda sömnen antar jag. Tänk vad kul man kan ha på bara en tjejkväll, otroligt.



   


Jag, Annika och Anna.

Ja vi tittade iaf på Pretty woman och så senare på Mamma Mia. Middagen åt vi kanske 3 tiden.
En del bilder hann vi också ta, men stora delar av dem är så fula så dom kan man inte visa ;)

Nja, snart ska jag väl äta lunch fast jag just käkade frukost. So long!

För att komma in i julsystemet...

Kom just precis hem och om en kort stund anländer Annika. Anna kommer much later. Hade en jätte trevlig kväll faktiskt, fast vi bara var 4. (Vi brukar vara 12-13 st.) Åt som vanligt farmors bästa gröt, jag fick mandeln från min egen laktosfattiga grötskål, men det räknas ändå? Så nu ska jag antingen gifta mej eller så önska mej något, jag gjorde det senare.
Så öppnade vi som vanligt paketen till godiset och kaffet.


Gröten var lika god som vanligt


Det traditionella tomtebordet


Mina lillajul klappar, nice :)

Nu skickade Annika att hon riktigt snart är här så nu ska jag gå.
Sköt om er vi hörs, puss!

Lördag

Nu ska jag snart åka in till stan till farmor och farfar på lilla juls firande, ska bli jättekul. Dom andra åkte till landet för ca en timme sedan och ikväll kommer Anna och Annika och tittar på Pretty woman som dom aldrig har sett (!!). Vi har massa choklad som jag vann på basaren och så pizza att äta, mums.



inte så festlig klädsel, men det får duga.

tröja - gina
väst - pimkie


Lillajulen till ära har jag röda klckaskor på mig, men dom syns inte.
Ha en mysig kväll!
L

gårdagens inköp

Ohoj!
All snö har försvunnit så den ultimata lillajulen blev det ju inte, men man får väl göra det bästa av dagen.
Nu ska vi ta en sväng till basaren, men alla är bara irriterade så det är inge kul. Happy xmas guys! Phha.
Nåja, detta är vad jag shoppade igår:





Inte vidare juliga, men söta.

Skönt det blir att resten av familjen åker till landet, Anna och Annika kanske kommer över och tittar på filmer och äter fettomat. Jaja, ha en bra dag! Vi hörs, kramis!

Traditioner

Hej på er!
Kom hem för en tid sedan efter en lååång dag på stan. Skolan slutade redan 12 tiden och efter det har jag bara hängt i stan i väntan på att jag klockan 19 skulle till en restaurang och äta med en grupp människor, riktigt trevligt hade vi och salladen com jag åt var också god.
Anna och Annika var så snälla att de väntade med mig ända tills dess. Vi fördrev tiden, först med shopping och sedan med fika och sånt. Till slut gick vi till matbutiken för att köpa lite saker som anna behövde, bl.a. fisk rom. Vi hittade på ett antag galet roliga skämt om det. De var på finska så ingen idé att jag skriver ner dem hit anatr jag.
Nåja, hittade en jättesöt klänning och en kuvert väska från Gina Tricot som jag tänkte ha på julafton och skolans julfest. Lägger in en bild imorogn om jag hinner. (Annika köpte btw en liknande klänning som den första i föregående inlägg, fast röd med svart rosett, ursöt)
Imorgon ska jag till farmor och farfar på den traditionella lillajuls tillställningen. Synd bara kommer det inte så många, vi blir bara 5 st tror jag. Ingen annan från min familj kommer och dessutom så kommer inte kusinerna :(
På dagen kanske jag orkar dra mej till scoutbasaren i stan, men det får vi se.
Härligt med sådana traditioner. Så vitt jag kommer ihåg har vi i alla tider på lillajul alltid först åkt till scoutbasaren och så efter det till famo och fafa. Vad vore livet utan traditioner? Allt skulle vara en enda osammanhängande cirkus. Traditioner får en på något vis att känna sig trygg, man vet liksom sin plats. Så nu ni alla som bryter traditioner, fy skäms! ;)


hmm, vissa är här och förbereder julen medan andra ligger
i södern och blir brun som en pepparkaka. Rättvist? Nej!


Jajamensan, ha en så skön kväll. Jag ska spendera den med friends tror jag.

Shoes

Tjenis!
Mami sa att jag bara skriver om shopping och sånt, så jag skriver lite mer om det bara för att vara sarkastisk ;)
Hittade världens niceigste skor och klänningar på asos.com, dom ska bli mina en vacker dag.



ASOS Leather Heavy Gladiator Sandals

J Lo Bow Front Platform Heeled Sandal

Ugg Flip Flop Fluffy Slippers

Lipsy Contrast Bow One Shoulder Dress

ASOS Premium Pleated Lace Prom Dress

Lipsy Open Strap Back Cupped Prom Dress
Den perfekta klänningen för lillajul


Snälla Gud gör mej rik, hehhe..

Nåja, now sleep. Hugs,

L


heartshaped

Haha, nu är det slut! Sista provet avklarat. Engelskan gick som en dans, fysiken fick vi ut idag, bra det också. Dåligt med matematiken men det kommer väl fler prov. Btw, sista fysiklektionen i mitt liv passerade idag, jeesh. Aldrig mer den pinan som man ändå inte förstår något av.
Nu är det chill en tid framåt.
Sitter och tittar på nyinköpta Mamma Mia filmen, såå bra som tidigare också. Jag vill också flytta till en liten grekisk ö och leva mitt drömliv.
Den kärleken som finns i den filmen finner man inte på många ställen. En enda happy family.


Patte lärde mej hur man fixar till en sån här fin bild, kärlek.

Nu ska jag fortsätta titta på världens underbaraste film med jul konfekt. Vad annars!?!

L

Jag vill ha sol

Bonjour!
Tittar på bilder från sommaren och teneriffa. Jag vill!









Lovely!

Nu är det inget annat än study time. 1 miljard engelska ord ska jag kunna tills imorogn, good luck. Sista provet denhär provveckan, härrligt.

No thank you

Var just en snabb visit på nya köpcentret Entresse. Eller det blev en ganska lång visit sist och slutligen. Jag åkte iväg med stora förväntningar, kom hem med det motsatta. Faktiskt ingenting att vara stolt över, en riktig besvikelse. Men nåja, sak samma, stan finns ju alltid att åka till då det behövs. En bra butik fanns det som sålde hyfsat fina fest klänningar och en med väskor, men annars, ingenting, nothing, nada.
Innan vi åkte försökte jag mej på matematiken, tycker att jag kanske ändå har ganska bra grepp om den, det får vi se imorgon.



Jaha, men nu ska ni ha en så skön kväll, jag ska lyssna på musik och sen titta på Andra avenyn.

xoxo, L

Ge mej 1 skäl att stanna...

            

Matematik, Lena philipsson, kinuski våfflor och mjölk.  Sånt är det idag.

morning tuesday

God morgon!
Tänkte bara säga hej innan jag drar till skolan, såhär har min morgon sett ut:


Snön har slutat falla, underbart väder idag


Har på mej min nya väst och tröja från Jennifer som mami och papi hämtade från Belgien


Frukost bestående av juice, jullimpa och toast med världens godaste pepparkaks pålägg, haha.+ 2 urgoda våfflor.

Sådär ja. Idag tar jag antagligen en sväng till det nyöppnade köpcentret alldelesnära oss, har inga höga förväntningar, men kan va kul att se. Annars börjar skolan om 40 minuter, kommer att komma lite försent, men dom klarar väl sig utan mej också.. En stund;)

Ha de super!


det snöar

Måndag tjenis!
Snön har vällt ner hela dagen för omväxlings skull ;) haha. Jag började dagen med att falla pladask då jag gick till bussen imorse. Det var ju inte sista gången heller. Praktiskt taget har min dag gått ut på att falla på olika sätt och ställen. Mina fejk Uggs var nog inget bra val av skor idag, hala som is, men varma som.. dom skönast skorna nånsin.
Efter provet i historia som förövrigt blir en botten notering drog jag och Annika till köpcetrumet, där åt vi. Så bara satt vi och snackade. Sen satt vi tysta en lång stund och så hade vi så tråkigt så vi spelade in nya ringsignaler till oss. Så här låter Min nya ringsignal:

Annika: Tämä on vastaaja... HAhahahahhHAhahhahha.. (detta är svararen)
Jag: Annika, lite seriöst nu, säg de nu
Annika: haha, Tämä on vastaaja, voitte jättää viestin äänimerkin jälkeen. (detta är svararen, ni kan lämna ett meddelande efter signalen)
Jag och Annika: PIIIIIIIIP

Och så här låter Annikas:

Jag(med gnälligaste rösten): Annikaaaaa, svara de ringer, Annika du måst svara nu, de ringer svara,(skriker) SVARA
tystnad
Annika: var e ljude, vafö hörs de ingenting
Annika: Aaah, inspelningen va ännu på.


Moahahahha. roligt värre.

Nu ska jag sova och titta på desperate housewives och andra avenyn som jag missade igår, kanske ta en kort promenad.

Heys, L




Sova, Sleep, Nukkua

God kväll!
Det snöar inte lika mycket längre.
Kom in för en stund sedan, var ute på kvällspromenad med vovven. Det var alldeles underbart att gå ut i den passliga kylan, känna de små kristallklara snöflingorna komma mot ansiktet. Vi fick båda pulsa oss fram i snön som ingen har varit och skottat. Härligt. Jag blev jättelycklig av det.
Innan det tittade jag på nån film där Jennifer Aniston var med i, kommer inte ihåg vad den hette. Den var okej, handlade om en kvinna och en man som hade en affär och så kom det en 'rånare' in i hotellrummet och tvingade mannen att betala 120 000 dollar, senare kom det fram att kvinnan (Jennifer A.) samarbetade med rånaren. Det hela slutade med att mannen dödade alla på flit, fast kvinnan i misstag.Så kan det va.



Älskar vintern!

Konstigt att jag inte är trött alls fast klockan är halv 12. crazy. Borde verkligen läsa slut historian nu, det är ett rent helsike, får läsa imrogon på morgonen. Nu ska jag bara lyssna klart den vackraste sången just nu 'jag hatar att vakna utan dej'  och titta ut i vinterlandet.

Shit, om typ 7 timmar går min buss till skolan, måste sova NU.

Sov gott alla fina!


Härliga väder

Hello people.
Snöstorm kan man kalla det. Blev en aning snöig då jag skulle hem från Vici, fick vänta på bussen och dessutom kom det inga bussar när jag skulle byta så jag fick gå långt. Gatorna var nästan övergivna, ingen vill väl ut och köra i detta väder. Fast jag tycker att det är ganska mysigt ändå. Var ute lite med min fasters + familjs hund som bor hos oss medan dom är i Sverige (hoppas resan går bra med båt i detta oväder.)






Söt!

Mami och Paps borde komma hem idag, men fick just veta att deras plan är försenat iaf 2 timmar så dom kommer tidigast hem vid halv 2 tiden. Då sover jag nog redan, men nu ska jag läsa som en galning på historia provet, annars blir det ingenting av det. Pusi!

L

head for the future

Hej!
Idag ska det storma. Så har det iaf sagts i väderprognoser de senaste dagarna. När det stormar ska man sitta inne och mysa ensam eller med någon kompis, titta på film och äta för att skydda sig mot stormen. Men vad ska man göra om någons liv stormar. Må det vara en kompis eller ditt eget liv som stormar, men hur ska man då skydda sig? Då måste man gå ut i stormen, ta tag i den och se till så att den till slut mojnar. Gå ut och träffa en vän som alltid finns där. Någon som aldrig sviker. Tala omkull stormen.
Det kommer alltid att finnas stormar som kommer och går, ibland är dom stora riktiga orkaner, men ibland är det en vanlig storm med lite regn. I allas liv finns det ändå alltid en liten vindpust som rör om, ingen får leva sitt drömliv ifred utan att det ska finnas vindar.


Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How i hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet 
Chiquitita, tell me the truth
I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, i'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now i see you've broken a feather
I hope we can patch it up together
 
Chiquitita, you and i know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and i cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, chiquitita
Try once more like you did before
Sing a new song, chiquitita





<3



























 L

Melodifestival

Jag lovar att jag blir ordentligt sjuk. Jag känner hur febern kommer krypande, det är kallt och halsen och huvudet gör ont. Uschbläh.
De första 8 bidragen med artister presenterades idag för melodifestivalen.

Artistsläpp Foto: Marit Solblad/ Vi-foto

Riktigt bra tycker jag. Roligt då en gammal familje bekant som Emilia är med, haha näe skoja bara, men hon var på min småkusins bröllop förra sommaren ;)
Jag längtar tills deltävlingarna börjar sändas, veckans höjdpunkt brukar det vara ;) Det är alltid så mysigt att krypa upp i soffan och titta på bra show. Nicenicenice.

kärlek.

spiritism

Hej lördag!
Vad är bättre än mat på en lördag. Allt duger, köttpastejer, bröd, pizza, glass, godis, frukt, makaronilåda och så mjölk till + några avsnitt av allas vår favorit serie Friends. Perfekt. Jag och Annika hade det kul igår, vi spelade spiritism, haha, jag minns när vi gjorde det när vi var yngre, det var minst lika skrämmande. Seriöst alltså, det fungerade. Konstigt. Men anatgligen så stämmer ju inte det som man får svar på, eller vem vet!?! ;)
Jaha, just nu borde jag vara helt och hållet insjunken i mina historiska studier, men se, det är jag ej. Jag ska läsa ikväll, tycker inte att jag är på läsar humör nu. Shame on me.



Okey, ha en bra lördag.

L

wazzup åland?

Söker inspiration på andra bloggar, hittar ingen. Too bad.  Ikväll kommer Annika över, vi ska kolla på film, typ.

festis\\
Annika och jag på lägerskolan sommar 2007.

yees, men vi hörs!


jag fredag

God morgon bloggen!
Så härligt att vakna tidigt, äta frukost och sedan gå tillbaka till sängen och nästan somna om. Älskar provveckan då man kan göra så. Ingen stress någonstans.
Har ändå hunnit klä på mig, så här kommer dagens jag:



Jeans - Crocker (favorit byxorna)
Topp - Pieces
Stor munkjacka - Beställd någonstans ifrån. Mitt namn står på bröstet, man kan skymta lite grön text.


God morgon på er också ;) haha.

Okej, solong

L

Jag hatar att vakna utan dej

Torsdag kväll hej!
Har tillsammans med systern min väckt upp gamla barndomsminnen genom att titta med henne på Timon&Pumba. Sånt kan vara kul ibland. Väntar bara på att klockan skall bli tillräckligt mycket för att gå och lägga sig. Är galet trött, vet inte varför, hoppas gud att jag inte håller på att bli ordentligt sjuk. Halsen har inte precis blivit bättre.
Tittade på några delar programmet jag var med i igår på hemsidan, haha. Bättre än förra gången, men.. Här är iaf länken:


http://svenska.yle.fi/program/visa.php?pid=park

Här en superlåt från nya skivan Dubbel, passar perfekt för mitt humör:

 



Aaaah..

Nu ska jag lägga mig, läsa Martina koden och sedan somna in lugnt och fint, tänka på alla fina saker och lyssna på bra musik. Puss god natt, 

L 

glögg och pepparkakor

Morning bloggen.!

Första snön har anlänt till södra Finland. Stora flingor singlar ner från himmlen. Antagligigen smälter den snart, men det är så vackert. Denna bild tog jag alldeles nyss,



Det synns inte att det snöar, men det gör det.

Har också fått en rejäl förkylning på halsen, det gör så ont så ont, skulle sitta med en kopp het glögg och pepparkakor. Tror nästan att jag ska fixa det.
Var tvungen att vakna tidigt idag fast jag är ledig, mami och paps åkte till Bryssel idag så jag fick föra syrran till skolan.




mmm, mysigast.

Ha det bra,

L

Hello Jarmo

Hello!
Skrev fysikprovet som inte gick bra, sen gick jag, Annika, Anna, Etta och Celine för att läsa på prov, ingen gjorde det. Vi köpte "shnägyy" (snaks) och bara talade. Hahaha, bl.a. sån hänt snackades.

Annika: Brother from another mother
Jag: ...Sister from the same........FATHER.


Hahahahahahahahhahahahahaha.

Roligaste idag.

Annat idag? Ingenting. imrn är jag ledig inget prov eller prep timme, great.



Jag och min härlit roliga Annika<3

Puss kram!


(sex and the city season 6 väntar)


That's me

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Det kan hända då och då.
Titta på dig själv i spegeln: yapp
Gnälla: ofta
Skrika: juu
Sova: det bästa som finns
Ha ångest: ibland nog, men bara över vissa saker.
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nope
Vilja dö: Nej.
Drömma mardrömmar: Ja, det händer
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Jag tror inte att det behövs
Klä dig i svart: oftast inte, fast det är snyggt
Gå till kyrkan: inte om jag inte måste
Gå i skolan: Jo
Röka: Nej
Ljuga: det händer, men jag försöker att inte göra det 
Hata folk: det är ett starkt ord
Lita på folk:  Jo, men inte alla.

VEM:
Saknar du:
Alla vänner
Vill du döda: ingen
Rörde dig sist: brorsan kanske?
Vill du slå: Annika
Kysste dig sist: Etta ;)
Vill du kittla: Celine, hon tål inte det
Kramade du sist: syrran
Vill du prata med: Någongång vill jag tala med Lena Philipsson
Skrek du på sist: Pappa när jag inte fattade nåt av fysiken tror jag
Vill du vara som: Jag tror att jag är nöjd som det nu är.
Sårade dig sist:
Vill du bli galet full med: Annika
Gjorde dig riktigt glad senast: Annika
Fick du sms från senast: Annika igen tror jag, eller Anna
Ringde dig senast: hmm, Denna?
Är snyggast på jorden: Haha, jag tycker att Danny är jättesnygg ;)

HAR DU:
För många vänner:
Nej, det bästa som finns är vänner!
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: det kan man tycka
Färgat håret: jup, brunt i sjuan
Brutit några ben: armen för 5 år sedan
Några piercings: öronen
Egen dator: yes
Bra självförtroende: varierar
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: inte ännu
Bjudit ut någon: hmm?
Varit kär: Jag tror inte att jag har varit kär påriktigt
Dumpat någon: ja
Stulit någonting: kanske godis någongång?
Lämnat landet: jo och jag gör det gärna snart igen
Tuttat eld på nått: en krukväxt en gång
Gjort något olagligt: ?


HUR:
Går du:  Beror på humör
Svarar du i telefonen: Hallå!
Fördriver du tiden: äta, tv
Mycket pengar har du: inte mycket
Tjänar du pengar: jobba
Ofta diskar du: never
Ofta städar du: tillräckligt
Många stör du dig på: ganska många just nu
Ofta träffar du din familj: every day

TROR DU:

Att du kommer bli något:  Ofc, alla blir väl något?
På gud: då och då
Att folk tycker om dig:  Hoppas det.
På ett liv efter detta: hmm.. njaa.
Att fiskar kan tänka: o yes
Att du kommer leva länge: så länge somd et är meningen 



Haha, visste inte vad jag skulle skriva så jag letade upp denna från Kenzas blogg och fyllde i den själv. Jaajaa, nu ska jag fixa god frukost och så ska jag på förberedande fysik lektion från kl 11-13, sen kasnke jag drar till bibban och läser eller så kommer jag hem. Men denna dag kommer inte att bestå av annat än skola.

Puss,

L


Funny

Det bästa som finns är att vakna upp på måndag morgon kl 6. 30 och veta att dagen skall bestå av fysikboken. Roligaste någonsin. HAhahahahahha.  Så roligt är det. chägälägä.
Men livet måste väl också ha sina dåliga sidor, jag menar, det mesta är ju faktiskt roligt ändå. Vännerna, julen, sommaren och allt sånt gör ju en hur glad som helst, bäst att tänka på det medan man gör det tråkiga.



Hittade denna galet roliga och heta bild på facebook ;D Från sommaren 2007 (?) på lägerskolan på Åland. Det var en av de bästa resorna någonsin. Den hade allt man kan önska sig.

Något annat roligt att berätta?, nej jag tror inte det, sovmorgon imorgon, ahahah, yes. om 10 minuter bänkar jag mig framför tvn med desperate housewives.

Nu blir jag deppad igen, Paps talar med farmor och farfar i telefon och de är på Kanarieöarna, jag vill också!!! jaja, pusskram!

lieenaa

Söndag

Holabaloo!
Lägett? jag mår bara fint, trött men men.
Synd att inga bilder syns, får lägga in dem pånytt nåt tag.
Iaf, på fredagen hade vi jätte roligt hos B boy, vi var inte så många så det var mysigt. Kvällen gick till att sjunga sing star och skratta. Lördag morgon vakande jag och Anna tidigt för vi skulle iväg på skolning, vi var en aning trötta efter fredagen ;) Igår kom D och M till oss också och vi lagade en sen middag som blev jätte gott. Så tittade vi på friends. Alltid lika roligt. Idag sov jag länge, sen skrev jag färdigt min 15 sidors uppsats (äntligen!) och så fikade vi hos m & m.
Ikväll ska jag njuta av mr. Bean filmen som kommer på tv och Andra avenyn. + fysik???

Jag gick i lite butiker idag (det är söndags öppet?) och tittade på böcker till höstens alla kvällar. Hittade några som kommer finnas på julens önskelista for sure.


åtminstone denhär.

Måndag imorgon vilket för med sig provvecka. Skönt iofs då man får sovmorgon ibland, men annars är det bara bajs.

Puss, nu ska jag hoppa i duschen.

L

Hejalavej

Hej mina vänner :)

Jag vill tillbaka till värmen och sommaren. När man tittar på bilder från den tiden blir man så nostalgisk, hahaha. not ;)


festis\\
jersey 07



Härrrrliga tider. Ikväll ska vi göra något, vet inte ännu vad, men sen komme Anna iaf övernatten till oss så åker vi tillsammans till utbildningen imorgon på morgonen. Jag har en känsla av att vi inte kommer att vara så pigga, men vem vet.  Ha det  goodie!

L

Nu när du gått

Jag har ont i magen efter att ha ätit alldeles för mycket mat. Först massa spenatplättar i skolan och så ännu mat här hos mormor och morfar. Ska ännu proppa i mej lite blåbärspaj.
Igen en dag har gått, det är sjukt så dagarna bara går och snart kommer julen att vara här. Om 5 veckor. Innan det kommer det att hända massor. Orkar inte ens tänka på allt jag borde göra. Det roligaste är att man får börja planera julklappar. Jag har den perfekta åt Annika. Det känns så bra att ge något någon anna tycker om. Bäst att hon tycker om julklappen då ;)

Här är en suddig dagens outfit:



Tröja - gina tricot
Topp - Cubus
Jeans - gina tricot
Skor - nån butik i Norrköping
Hårband - Urban outfitters
Väska (syns lite i spegeln) - HM

Nu ska jag iväg och köpa nya skor med mommen. Tror jag satsar på likadana som jag redan har ; vita sneakers från Stadium. Så fina och bekväma.

Bästa sången:





Igår släpptes nya plattan "dubbel"  med dessa fantastiska artister. Snart ska den bli Min!

Puss,

lieenaa

Pictures

Hey,
bättre humör idag som tur. Sitter i datasalen och bara slöar med Anna. Tittade på bilder från min födelsedag på facebook, det var så kul och dom hade fixat så fint, några bilder:


Anna och Jag

A, C, Jag, E och A
Sen en bild från konventen:


Annika och Jag


Jaja, idag blir det ännu mera plugg, provveckan närmar sig. -.-

L

money money money

Hola,

ha varit så iriterad på allt och alla typ i 2 dagar nu. Alla bara stör.
Jag vill vara lycklig, hur blir man det? Det sägs att pengar inte kan ge lycka, bullshit säger jag. Det är klart att man är lyckligare om man har mera pengar. Man kan köpa vad som helst. Resa vart som helst, leva livet. Alla bara försöker lura sej själv genom att säga att man inte behöver pengar för att bli lycklig, paah. När jag blir stor ska jag bli rik och lycklig, mina barn ska vara lyckliga och förhoppningvis också resten av släkten.

Bilden “http://webbtidningen.kultmed.umu.se/files/u7/pengar.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
Lycka?

Efter skolan ska jag träna, sen plugga häcken av mej.

Ha en bra dag.
L

Gran canaria

Helgen var okej, inget spec att säga. Efter skolan drog jag och Annika till stan för att köpa en härlig kjol från Gina men den fanns inte så jag har ännu hela presentkortet kvar. Innan vi åkte till A köpte vi ingredienser till en tårta som vi ska ge till Jone imorgon, han fyllde år idag. Kakan blev lite speciell, men haha vad roligt vi hade när vi lagade den.
Vi planerda också vår resa som vi ska gör apå sportlovet, det blir grymt, södern here we come. 2 hotell hittade vi på gran canaria som lät okej.


IFA continental


Las brisas

Dom verkade okej, men vi tittade ju såklart inte igenom alla. Planeringen fortsätter.

Min kväll fortsätter med Desperate housewives, =)

L

dont you mess with me

Jag blir så irriterad på folk som tror att dom äger världen och tror att dom kan göra vad som helst. Hur tänker man om man går och slänger ut sarkastiska kommentarer om folk man inte ens känner. Är det någonslags försvar mot sig själv om man själv är svag? Måste man skydda sej själv genom att vara fräck eller elak mot andra.  Vad är det för stil att vara uppkäftig och en jävel ehla tiden?? AAAAARGH. Skönt att få ut sina känslor ibland, och ni alla som känner er träffade slutaslutasluta, ingen tycker om sådana som tror att dom är bäst. Då blir du utan vänner.




M.Pokora - catch me if you can.

Vad mer finns det att säga, ha en bra dag! Bloggen kommer att vara död detta veckoslut för jag är borta hela helgen -.-. Ingen lust med det nu, men vad fn ska man göra. Det blir säkert kul.

Pusi!

Obama

Jag började fundera över en grej idag då jag snackade med S och Ax2. Om man har känt varandra i 2 veckor, vad är okej att säga till den andra, finns det en gräns som man måste ta hänsyn till, eller är det bara att köra på?
Är det någon skillnad på 'jag älskar dej' och 'jag tycker om dej', kan man säga vilket som till någon man inte har känt så länge, eller är det ena bara okej, ska man ta vara på allt i en kort relation eller ska man ta det långsamt?? Svåra frågor dehär.

Obama vann ju vilket vi i skolan snackade mycket om, sjukt bra. Hoppas världen blir bättre nu.


Happy family

Hoppas ingen sjuk människa nu gör något dumt bara för att valet inte gick som den ville.

Ha en mysig kväll!!

L

BLAH

Hey,

Vad görs?
Vet nån något om Olyympiska spelen på 300 talet? Isåfall, snälla berätta till mej. Jag håller på att skriva en jäkla uppsats om det och det går fasiken inte bra.
Igår skulle jag och Sara träna. Det gick sådär, vi drog till S och såg på nyaste gossip girl, åt köttbullar med stekt potatis, läste bloggar och pratade massa skit om olika människor. Sånt kan också vara kul. Bättre än träning.

Jaja, nu ska jag fortsätta med mitt.

Tandläkare

Jag dog inte. Men nästan. Innan jag gick in i tandläkar rummet var jag så nervös så jag bara skakade. När jag skulle svara på frågorna på finska stammade jag så tanten bytte om till svenska, hah. Tyvärr fick jag en återkallalse, vilket betyder att jag hade 2 hål som jag måste åka och fixa den 15 december. Ända tills dess kommer jag att vara nervös inför det. Puuh, usch. Var en lektion i skolan, nu har jag hål till halv 3. Ska äta julskinka hos mormor och morfar, då får jag ännu mer julkänsla. Så här sr jag iaf ut idag:



t-shirt - Only
väst - Hm
jeans - Crocker
skor - Stockmann

Senare idag blir det som vanligt träning och simning med Sara och sen måste jag faktiskt plugga, annars gör jag det aldrig. I flera dagar har jag nu tänkt att jag ska göra lite skolarbete varje dag, men ingenting har hänt.

Nu sk ajag läsa bloggar tills vi ska äta,

Puss.

Stockholm

Hej ni!
Vad görs?  Jag kom just hem, hade simning i gympan och efter det tog jag och Anna oss till butiken och köpte Ben&Jerrys bohemian respberry glass mums. Dessutom köpte vi varsitt paket energi piller för att orka med i svängarna.

Vi bestämde att vi istället för att detta år då vi inte åker till Teneriffa skall åka till Stockholm vid julen iaf. Lycka. Bättre det än att stanna i tråkiga Finland. Att gå i Stockholm precis vid julen är det ljuvligaste som finns. Gå på skansen julmarknad eller bara shoppa och känna den svenska känslan.



Imorgon är det dags för det värsta som finns - tandläkarbesöket. Usch, det enda positiva är att jag får gå upp senare.

Äh, nu tv, plugg och något gott att äta, kram.

Söndag

Hej på er!
Har hela dagen försökt få in inlägg, men det var något fel med datorn så det gick inte men nu äntligen går det.
Vaknade jättesent idag, det var härligt att få sova ut, länge sen jag gjorde det sist, tror det var på sommaren. Till frukost fixade jag sedan panncakes till mej, yummie.



På eftermiddagen drog jag till Roberta för att titta på Armageddon och äta massa mat och godis. Mysigt. Dessutom var filmen jättebra och tillochmed jag fällde en tår ;) Jag rekommendear den verkligen. Kom hem för sådär 1 timme sedan så nu har jag bara ätit hembakt bröd och tittan på andra avenyn. Så börjar ännu en vecka med samma rutiner som förr. Skola, skola och skola. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills denna period är slut. Jag och R kom idag fram till att det är bara lite över 1 månad till jul, det är ju sjukt. Längtar så mycket, får börja fundera på julklappar nu.
Nu ska jag sova, mina ögon håller redan på att falla ihop, sov gott ni!!



L


RSS 2.0