Tisdag kväll

16 dagar. 16 korta snabba dagar tills jag får komma bort. Iväg från allt, till ett annat land. Långt bort med Vici. Om 16 dagar befinner jag mej tillsammans med Vici i Hamburg där vi ska leva livet i 2-3 dagar (?), sedan åker vi till Berlin där vi kommer ha så kul. Vi ska njuta så mycket! Det kommer bli det bästa någonsin. Om 15 dagar är det dagsverke. Jag får antagligen jobb tillsammans med Vici på hennes pappas företag där vi kan tjäna lite pengar till resan. Om 14 dagar är det konvents fest. Eller det är det ju inte, men det är en välkomstfest för alla 1or. Kommer bli asgrymt! Sist men inte minst, om 11 dagar har jag B-day! Yesh! Planerna för den lördagen är ännu oklara. Söndagen efter kommer hela tjocka släkten och firar ;)


BERLIN


HAMBURG

Kärlek,

lieenaa

Baby pics

Hej på er!
Fick sluta tidigare idag, redan halv 12 var dagen slut och jag åkte för att äta, städa och tjäna pengar. Fast jag städade inte som vanligt idag, jag började göra på ett foto album som så småningom ska bli fyllt av mej och mina syskon. Här är ett bar bilder (inte särsklit skarpa) som jag limmade in idag.:


brorsan och jag


rikitgt nyfödda var vi här.


söta!?!


Hehhe...

Jaa, så såg jag ut när jag var liten.  Ikväll får jag då som vanligt inte göra något annat än läsa. Så är det nu när man har provvecka, tyvärr. Äsch, det känns osm om hela livet handlar om bara skolan just nu iaf. Bloggen också, få hitta på något annat att skriva om så blir det intressantare. Pusspuss!

lieenaa

Le outfite

Mors!
Jag vaknade med en fruktasnvärd magont på vänstra sidan av revbenen och lite på ryggen. Usch usch!
Idag har jag alltså skola till kl. 13 som vanligt nu under provveckan, först konst och sedan prepreligion -.-
Antagligen åker jag sedan och städar till mommen och moffen efter skolan. Resten av dagen måste bestå av religions läsning, har fasiken inte ens börjat läsa ännu och provet är imorgon. Lycka till säger jag bara! ;)

Annars, imorgon kommer jag på tv. Fst 5 kl. 19.30 i finland och 18.30 i Sverige, inte för att jag tror att många svenskar har den finlandssvenska kanlen fst 5, men ändå. Kom ihåg att titta! ;)

Dagens outfit:


USCH, vilken bild! hej jag är 13 år!

Leggings - Gina
Lång topp - Gina
Topp - HM
Halsduk - Gina
Väska - Zara


Ojj, Ojj nu blev det bråttom! Ha det superr!

L


Jolene

Bonjour!
Biologiprovet avklarat. One more to go. Slutade redan halv 1 idag så jag kom bara hem och har ätit och läst Liza Marklunds bok 'Gömda'. Den är faktiskt jättebra. Grym men bra. Jag tror man kan lära sej mycket av sådana böcker.
Ikväll blir det träningar. Ska väl bli okej. Har inte varit så jätteivrig över fotbollen på sistone, vet inte hur länge jag fortsätter. Jag skulle vilja hitta någon sport som jag verkligen tycker om, där det finns människor som jag trivs med och där jag är, eller skulle kunna bli, duktig. Kanske det inte finns något sånt?!

Idag borde jag flytta in i religionsboken och läsa igenom hela den. På onsdag är det prov. Men ingenting lockar mej dit. Det får bli en annan dag, kanske imorgon. Dagens låt:



Dolly Parton. Jolene!

Puss, lieenaa

Födelsedags lista!?

Hallå!
Störande slapp dag idag. Hela helgen har varit irriterande lugn. Biologin har jag ändå ganska bra grepp om tror jag.  Fastän jag också har kollat på friends som en galning.
Nåja, sen har jag funderat mycket på vad jag ska önska mej till födelsedagspresent. Om lite under 2 veckor blir jag ett år äldre. En resa skulle sitta fint, men knappast. Pengar är ju också alltid något som behövs. Men sen skulle jag ju nog också vilja ha något konkret, jag vet inte vad men jag måste fundera på det mera nu när det närmar sig.

  

Ikväll kommer nån film där Sarah J Parker har en av huvudrollerna. Ska bli kul att se den. Jag tror inte att jag har sett henne i något annat än SATC. Samtidigt som den kommer också Andra avenyn. Ska banda det så jag kan se det imorgon.
Nåja, kanske måste dra mej mot skolböckerna en stund igen, bäst att vara väl förberedd.

Puss,

L

'Nu när du gått'

God morgon!
Ja, min kväll igår var jättemysig. Älskade showen med L och O. Bandade den så nu kan jag se den när jag vill då jag är på dåligt humör och jag behöver piggas upp kommer den väl till pass. Idag ska jag faktiskt satsa på skolan. Jag vill det iaf. Ha en skål med choklad och godis bredvid mej och sen bara läsa hela dagen.
Denna hämtade mamma till mej från Köpenhamn när hon var där, har glömt visa tidigare:



Lancome Juicy tubes. Jättefin färg, passar perfekt till mina läppar, Smakar gott gör den också ;) Melon.

Här kommer Lenas och Orups nya musikvideo  'Nu när du gått'  *älskar*:


Njut!

Nu börjar allvaret för min del.Kram,

lieenaa

Segla

Dagen har varit lång men jag har ändå inte fått något gjort. Lite tv tittande här och lite provläsning där, men inget jätte fiffigt har gjorts. Nu ska jag snart bänka mej framför tvn för helkväll med favoriterna Lena, Orup och Svensson Svensson.




Dessa vackra bilder har min kära bror tagit när han var ute och seglade här om dagen.

Nu kallar tvn, ha det fint,

lieenaa

Lena + Orup show

Morning!
Igår gick jag tidigt i säng, så skönt. Genast efter doobidoo somnade jag. Idag blir jag ensam hemma största delen av dagen så jag ska väl försöka läsa så mycket som möjligt. Inga andra planer för dagen. Ikväll blir det dock Tv 100%. Först kommer Svensson Svensson och sen kommer Lena + Orups show från Göteborg, weii! Ska absolut banda det. Tänk 1  ½  timme show med Lena. My dream come true! ;)



Ha en bra dag, nu väntar frukost och Twix White så småningom.

Puss,


lieenaa


Long Day

God kväll!

Längtar till sängen, vill bara vila ut och sova bort denna långa händelserika dag. Ska kanske ännu kolla en film eller liknande och imorgon börjar jag med nya krafter. Sov gott alla fina!!




lieenaa

Råddig skoldag

Hemma efter en råddig dag i skolan.Imorse när jag kom till skolan mötta jag först upp Annika och sen gick vi in tillsammans för att känna oss trygga. Fattar fortfarande inte hur detta hände vår skola. Vår trygga fina skola. Hotet sägs dock vara tomt, men man vet aldrig. Skoldagen gick ändå relativt bra, men när vi skrev provet var det kanske inte uppgifterna man funderade på precis. Men godkänt får jag ändå..Förhoppningsvis.
Här är en länk till en tidning som skrev om det, och en till en tv kanal:

http://www.hbl.fi/text/helsingfors/2008/9/26/w18257.php

http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php?id=140116

Efter skolan drog jag, Annika och Anna till köp centrumet och gick till arnolds för att äta varsin grymt god Spinny. Jenny inspirerade mej eftersom hon talade om spinnyn hela dagen i skolan ;) Sen bara satt vi och snackade om allt möjligt.

Ikväll skippar jag festandet och har en mysig hemmakväll istället. Imorgon blir det massa plugg once again. Biologi är det som står på tur nu.



Nu ska jag äta gott med familjen, pusi,

lieenaa


 


Skjutningshot mot min skola

God morogon!
En panikslagen kalabalik har uppstått. Jag är inte ett undantag. Skolan har blivit hotad av liknande skjutningar som skedde tidigare i veckan. det är inte kul. Kanske det bara är ett rykte men man måste ta sånt här på allvar. När jag igår kväll hade somnat ringde annika och jag var så yrvaken så jag hörde bara några ord.. Hot...Skjutningar..Mot vår skola...
Jag bara skakade, så rädd blev jag. Nu har vi kollat upp allt och polisen borde vara i skolan. Jag åker iaf dit och skriver finska provet, sen får vi se vad jag gör.



Jag tänkte att vår skola aldrig skulle utsättas för något sånt här. Vår skola har alltid varit så trygg. Men om det är ett rykte är det mycket tragiskt att det ska behöva bli en såhär stor grej av det. Det är synd om den som blivit utpekad, jättefräckt!

Nåja nu ska vi se hur skoldagen går, komer inte kunna koncentrera mej på provet. Ha en bra dag.

lieenaa

Hello Chicas

Hola. Stressig morgon. Måste ta frukosten med till skolan så jag skulle hinna. I skolan hade vi bara studieteknik och så provförberedelse i finskan. Svårt som bara den. Det kommer fasiken att skita på sej imorgon på provet. Har iaf suttit me Anna och Annika och läst sen skolan sluta. Först satt vi på ett café men nu kom  jag och Anna upp till biblioteket för att kolla lite skolgrejs.Men nu sitter vi bara och larvar oss, haha.:D Sen ska jag hem. Usch, usch, hemma väntar ännu mer läsning. Men lite får jag belöna mej med något kul när vi nu läsate så länge. :)

Ikväll blir det ju också Idol såklart! Nea från skolan är med så det ska bli sjukt skoj att se henne där!
Och imorogn är det HELG! Så skönt att bara slappa några dagar och få sova läänge. Fast jag måste faktiskt satsa på skolan. Annars går det bara dåligt.


Vacker som alltid

Okej nu gott folk ska jag skärpa mej och börja ta mej hem från bibban. So long,

lieenaa




Dagens shopping! :D

Tjo!
Hemma från shoppingen! Det var jättekul att träffa farmor också igen! Jag och Eva började alltså på Waynes med finska läsning och iste. Sedan åkte jag iväg till stan. Detta är vad jag fick:


Väska: Zara


Bas toppar från veromoda och pices


Mysig höst tröja och halsduk från Gina Tricot


Mjukis byxor från Stadium. Super mysiga!


Perfekt för att mysa och slappna av nu under stressiga provveckan.
Chic, Godis, Firefly och Fame (från Stockmann).

Tusen tack farmor!

Nu ska vi snart gå på kalas, måste kolla lite vad jag ska ha på mej.

Puss,

lieenaa

Princess

Hej!
Sitter i skolan och har lsutat efter att ha skrivit klart uppsatsen. Lyssnar på högstadiets samling pga skolmassakern igår. Sorgligt. Vi tände också ett ljus och hade en tyst minut i början av lektionen. Innan vi drar till stan ska vi äta och få se om vi går på gymnasiets samling.

Dagens program är då shopping med farmor, prov läsning och sen min småkusins kalas på kvällen. Hoppas vi får prinsess tårta!



Vi hörs senare,

lieenaa

Skolmassaker once again

Hemskt! Än en gång har Finland drabbats av en skolmassaker. Man blir ju rädd nu när det händer ännu en gång. Helt otroligt. Alla tidningar skriver om finska tidningar har det som huvudrubrik. Hoppas polisen och andra får koll pål äget nu så att det aldrig händer igen. Jag vill kunna känna mej trygg när jag går till skolan.


Skräckens dag:
11.00 - Skjutningen börjar
12.00 - Skolan evakueras
13.00 - Gärningsmannen förs till sjukhuset
14.00 - Polisen: Åtminstone 9 döda.



USCH.
Jag tänker på alla oskyldiga elever som har blivit offer för detta. Och på deras familjer. Kämpa på!

Dessa ljus tänder jag till minne av alla de som dog.



KÄRLEK,

lieenaa


Gucci

Hej igen. Frädigt dammsuget och snart bär det av hemåt igen där provläsning och skrivning väntar.

Funderade lite en hurudan väska jag vill ha, kom fram till detta:



En sån modell skulle vara perfekt.Det behöver inte vara Gucci, men liknande ;)

Nu KÄK!

Munkarr

Hade världens slapp morgon imorse då jag började först kl. 11. Mamma Mia sonudtrack och panncakes med sirap och smör till fruksot. Mums!
Skola till 13 idag och nu är jag hos mormor och morfar och ska städa och käka. Sen har jag scouter och så ska jag börja skriva på morgondagens uppsats i modersmål.

Imorgon efter att jag skrivit klart uppsatsen i skolan drar jag Eva och Johanna till stan för att fika och läsa på finska provet. Senare kommer farmor och då dumpar jag tjejerna. ;)


L, A, V och jag åt munkar utan att slicka oss runt munnen , haha!


Jaja, nu ska jag dammsuga.


lieenaa


Väska

hEy!!
Läget? Jag har allt bra, men mitt knä värker ännu så jag kan fortsättningsvis inte träna. :/
När jag kom hem från det effektiva (?) läsandet i bibban åt jag och sen dess har jag suttit framför datorn med vitchoklad med nötter och mjölk, kand et bli bättre?. Kollade på hela veckans avsnitt av Andra Avenyn, den bästa serien, och nu surfar jag bara runt lite bland bloggar och läser dem.

Alla andra har typ fått kompis fotona som vi tog på fotograferingen, men jag har inte fått mina. Hoppas dom kommer imorgon. Här är iaf ett som jag fick tag på:


Fantastic six once again.
Denna, Roberta, Jenny, Annika, Sara och Jag, älskar er tjejer, ni är bäst!

Ikväll blir det lite provläsning och mycket slapp.
Farmor ringde nyss också och vi kom överrens om att träffas på onsdagen och gå ut på stan och söka en fin väska till mej.:)

Japp, vi hörs

lieenaa




Bilder från helgen

Hej!
Länge sen.
Jag har haft fullt upp hela helgen med utbildningen som var sjukt kul. Många bilder tagna, här är några:







Just nu sitter jag i biblioteket nära skolan där jag Anna och Celine ska läsa på prov. Det är nämligen prov vecka denna vecka.
Nu måste jag fortsätta läsa, hemma bloggar jag mera,

PUSS,

lieenaa

Kladdkaka

hey,

Jenny talar i telefon,  Sara äter, rappar, och dansar för fullt, Denna ska o köra moppe, Annika jobbade just men nu ligger hon på sängen och jag bloggar. Inget effektivt arbete, men det går framåt. Snart måste jag iväg så jag hinner packa och sånt.
Innan vi kom ner till Dennas rum satt vi uppe i köket och åt kaka, croissanter, bröd och allt möjligt annat. ;)


Mmm..

Nu är vi nästan klara, Puss

lieenaa



When all is said and done

HEJ!
Fredag igen! Det betyder helg. Vilket betyder skoj. 2 lektioner i skolan och sedan bär det av till Denna. Mysigt!
Vad ska ni göra i helgen?

Det kommer inte bli mycket bloggande nu, men jag ska försöka få in iag 1 inlägg idag, och sen på söndagen nästa gång.
Usch, jag har ingen inspiration nu.
Här kommer ändå en av mina favorit låtar från Mamma Mia!


Underbar!

Vi hörs sötisar!
Med kärlek,

lieenaa

Greeeeeeen

Hej på er!
Matchen igår gick bra, fast jag skadade mej så jag inte kan träna idag, det gör så ont i mitt knä :/ Skol matcherna idag gick också bra. Nu hoppas vi på att nästa match hålls på Åland så vi får åka dit, haha :D Dream on. ;)
Annars då? Jo, allt är som vanligt ungefär. Ikväll ska jag baka 4 kladdkakor! 2 till ledar utbildnings weekenden, 1 till pappa som födelsedagspresent (1 månad försent) och 1 till imorgon efter skolan då jag, Jenny, Denna och Annika ska hem till Denna och jobba på vårt finska projekt som ska vara färdigt på måndagen. Då behöver man något gott så man orkar jobba (iaf Jenny ;))!

Jag behöver en grön klänning! Temat på konvent festen är trafikljus. Alltså Grön om man är singel, Gul om man inte vet riktigt och Röd om man är upptagen. Några fins förslag:



Vi hörs!

lieenaa

WHY?

Stressad!! Varför måste jag ha match nu!?!



HEJDÅ!

lieenaa

ONSDAG outfit

Morning!
Hur mår ni? Jag mår bara bra, fast jag vakande ½ timme för tidigt pga magont :/ Men nu har jag tagit värkmedicin så det är bättre.
Skolan börjar snart med chill studieteknik. Sen har vi bara 1 ½ lektion och så åker vi på nån teater som heter ekotrippen. Biologi handlar den om.



Hela paketet från Gina Tricot förutom halsbandet som kommer från SNÖ.


;D

Nu väntar frukosten på bordet! PUSS

lieenaa

Videokväll hos LUUK ;)

Det bästa när man hart tråkigt är att gå in på svt.se. Där finns det alltid något man kan se på som man missat i orginal sändningen. Idag hittade jag "Videokväll hos luuk" från förra veckan med Lena Philipsson som gäst. Hur missade jag nu det? Jo, jag nattvaktade ju då.


Så vacker och söt! Och vilken klänning!

Nu ska jag sova, imorgon går jag till 16, men vi ska på teater så vi får kanske sluta lite tidigare. Genast efter det har jag match någonstans, så det blir inte mycket bloggtid över. Sovmorgon har jag iaf.

PussKram!

lieenaa

Vila i frid

Hemma. Än en gång sitter jag framför brasan som såhär på hösten nästan alltid är tänd.  Löven är redan röda och gula och singlar sakta ner till marken medan det omärkbart blir allt kallare i luften.
Skolan var väl som vanligt. Började med kaffe tillsammans med Etta, vilket var en super start på dagen. Vid lunch spelade vi fotbolls match mot högstadie flickorna vilket inte gick så jättebra men vi vann ändå 2-0. Jag hade glömt skorna hemma och så hade jag ingen tröja så jag spelade med vanliga skor och jacka. Klumpigt.



På studiehandledningen fick vi planera hela vår gymnasietid. Inte slutligt, men sådär i grund och botten. Jag har planerat in 84 kurser vilket är 9 kurser mer än man måste ha. 2 av de kurserna har jag dessutom redan avklarat genom min språkresa och en första hjälp kurs. Funderade också lite på vilka ämnen jag ska skriva i studentexamen. Detta är vad jag kom fram till:


Modersmål
Psykologi

Matematik B

Engelska A
Hälsokunskap

Hur låter det? Om mina framtidspalner ändras så måste jag ju tänka om, men om jag håller fast vid drömmen om att bli modersmålslärare så borde det väl duga.

På aftonbladet har en cancerdrabbad tjej (Johanna) börjat blogga nyss läste jag. Samtidigt hittade jag en länk på Stina-lees blogg. Den var till en annan cancer sjuk tjejs (Madde) blogg. Den enda skillnaden är att Madde är död. Hon dog igår. Tänk vad orättvist livet är. För bara några dagar sedan skrev hon på sin blogg om en ny medicin som hon skulle prova. Det räckte inte. Jag blev gråtfärdig när jag läste alla hälsningar till henne. Började gråta påriktigt när jag läste hennes mammas blogg. Tänk att mista någon man älskar över allt. Jag lever med i sorgen. Hoppas du har det bra Madde! Vila i frid!



Maddes  mammas blogg

Maddes blogg



Nu ska jag läsa lite, käka något och sedan bada bastu.

Ha en fin kväll alla ni! Kärlek,

lieenaa


Björn Gustafsson





Nu är allas vår söta Björn inte mera singel. Så söta dom är tillsammans!

Fantastic SIX

Måndag morgon - as trött, ingen lust att stiga upp, kylan trängde in under täcket och klockan var bara halv 7. 

Resten av dagen har gått bättre, men så kommer det ju alltid upp såna saker som inte är trevliga att göra. I största allmänhet alltså, men också annat. 
Nåja, ny vecka:

Veckans to do lista:
 
Träna fotboll minst 1 gång.
Kanske träna annat.
Plugga ihjäl mej.
Ta en kaffe i stan med Mirccu och Cassu
Skriba ledar weekend
Inte festa
Ta dagen som den kommer

Igår var jag hos Annika där jag fick massa god mat och så var Sara, Denna, Jenny och Roberta också där, så vi skvallrade och snackade om allt möjligt. Precis som förr. Jag saknar den gamla tiden då vi gick i samma klass. Det var bättre då.


                                                ♥ FANTASTIC 6 ♥  

(som Jenny kallade oss)

På kvällen tittade jag ofc på Finlands Idol. Väntar tills uttagningen från Helsigfors kommer, då är det åtminstone en från skolan som är med. Och hon kom vidare också tror jag!! Duktigt. Jag skulle göra vad som helst för att ens kunna ta en ren ton. Hehhe.

Kollade just på mumin - kometen kommer. Vi tänkte att vi skulle visa en snutt av den när vi har presentation om boken den 18.9. Den var ju faktiskt riktigt bra. Nostalgi! Haha!

Näe, nu ska vi se vad jag ska göra, inte träna iaf. Baad!
Sitta framför den sprakande brasan och äta panncakes eller kladdkaka, lyssna på Mamma Mia soudtrack och läsa en bra bok låter inte helt fel.

Love,

lieenaa


Den finaste jag vet

Hej bloggen!
Om 40 minuter tar jag bussen till Annika där jag ska gratulera henne på konfirmations dagen (utan present:(, men hon ska få en nästa vecka!!) .


Någon av dessa skulle inte sitta helt fel.



VICI, du e den finaste jag vet!
Den här sången e till dej:





Vi hörs, puss

lieenaa

1 månad - tyskland

Hola!
Min dator är ännu söder så därför denna dåliga uppdatering, tyvärr.
Igår slappade jag hemma mest, på kvällen fick vi gäster och vi åt sjukt god kinesisk mat och tittade på finlands fear factor som leds av min kusins flickväns bror :) Senare tittade jag på säsongstarten av Svensson, Svensson. Alltid lika sanslöst roligt.
Mamma och pappa kom hem med en överraskning också:


Har lyssnat på denna hela morgonen.

Idag vet jag inte riktigt vad planerna blir, kanske Annikas konfirmation, får se.
Före det ska jag ändå plugga lite och sitta vid tvn lite också kanske. Eller gå ut och springa en sväng, skulle också kunna vara skönt.
Förresten, 1 månad tills jag och Vici åker till Tyskland för att roa oss och glömma alla bekymmer. Nice.


Denna vill jag ha. Födelsedags present kanske?

Ska titta på några avsnitt av SATC nu.
Ha en skön förmiddag!

lieenaa

The winner takes it all

God morgon!
Kan man bli kär i en film? För det har jag blivit. Gud, så MAMMA MIA var bra. Helt fantastisk. Den finns garanterat på min önskelista till julen.






Är inte Meryl Streep sjukt vacker!?!

 


Så fint.!

Kärlek,

lieenaa

Mamma mia är kung i baren

Hejsan! Nu ska ni få lite bilder från nattvakts passet tisdag-onsdag. Ännu en gång: Vi hade sjukt kul.


självporträtt




Hahahaha!!!


Ja e kung kung kung i baren




Några av alla de 500 bilderna, titta och njut ;)

Ikväll blir det fredags mys med familjen. Mamma mia och mat står på programmet, sen ska jag lägga mej tidigt. Kankse.

Puss,

lieenaa



La cage aux folles

morning bloggen!
Förlååt för en dålig uppdatering. Onsdag kväll seglade jag och när jag kom hem var jag så trött så det enda jag tänkte på var sängen. Igår var det skola och teater på kvällen. Det var nog en av de bästa pjäser jag har sett. La cage aux folles hette den. Den spelas just nu på Svenska teatern i Helsingfors och vi fick gratis biljetter till skolan. :)


En av huvudrolls innehavarna Riko Eklundh är vår familje bekant.
Han gjorde sitt jobb bra.

Nu blir det snabbt käk och sen fysioterapi i skolan.

lieenaa


HahHAHahhaha.. Nattvakts humor.

HEJ på er!
Detta är sjukt, jag har inte sovit mer än ca 1 timme från kl. lite över 6 framåt och jag håller på att dö. Jag ska änu genomlida 3 lektioner innan jag får åka hem och sova. Anna vill att jag följer med och seglar, men få se om jag orkar. Men en sak är säker. Vi hade obeskrivligt roligt. Sjukt länge sedan jag hade så kul. Vi tog sammanlagt 500 bilder så jag kommer lägga in en hel del här, även om största delen av dem är rätt så opassande, haha ;)
Innan skolan körde jag och Anna till butiken och köpte energi dryck och under första lektionen åt vi godi och salta kex och drack vår dricka. I slutet av kvällen kom vi på en tävling: en ska nynna en sång från ipoden och resten ska gissa vilken sån. Tänke er trötta Anna och jag som sjunger kung i baren för fullt. Vi spelade in det och det låter int vackert kan jag säga men just nu har jag den som ringsignal iaf. ;D






Vår dag hittills har bestått av detta


Bilder kommer när jag äntligen kommer hem någongång.

Puss,

Trött lieenaa

love is lika a rose in the winter, only the strong survive

Har en lååång natt framför mej.  Har vilat lite nu genom att sitta framför tvn most of the time, men orkade fixa lite mat till menh och syrran också.
Om ca 1½ tar jag bussen till hamnen och där tillbringar jag sedan natten tills klockan blir halv 6 och passet slutar. Kommer faen att vara helt borta imorgon. Puuh, ska se om jag tar kameran med så kan jag fota så lägger jag sedan in bilder här också.


Annars vet jag varken ut eller in. Jag vet vad jag vill men jag vet också vad jag inte borde. jaja, kanske det löser sej någongång.


Fint va?

Nu gott folk är det dags att börja röra på sej. Packa väskan, äta, dusch och kolla bussen. Vi hörs imorgon!

Kärlek,

lieenaa


Britney Spears







Sötare, vackrare och mycket gladare än på länge. Så verkar det i alla fall. Hoppas det håller i sig. Hon är ju duktig trots allt. Min första riktiga idol. Minns när jag var 9 år och fick min första platta med Britney. Det var kärlek vid första ögonkastet. Nu har den svalnat, men det är klart att jag vill att hon inte blir helt förstör ändå. Super att hon vann så många priser!

POSH

Hey chicas!
Skolan slutade 2 lektioner tidigare idag, lycka! Nu har jag städat färdigt här hos mormor och morfar och så småningom ska vi äta världens godaste mat, leverbiffar med lingonsylt! Yummie. Sedan är det barnvakt som står på programmet och ikväll åker jag med Anna och många andra från hennes scoutkår och nattvaktar, kommer vara död imorgon i skolan ;) Men kul ska det bli, vi ska väl köpa pizza och fixa chokladfondue åt oss så vi hålls vakna.
Jag läste just om Lena Phs och Orups nya platta "Dubbel" som kommer den 12 november. *Happy* Äntligen något nytt! Väntar!
Och så har Posh klippt håret.Inte lyckat, eller vad säger ni?!

Fult, Fulare, Fulast!

Nåja, få se om jag hinner blogaa mera idag, om inte ska ni ha en super dag!

Puss

lieenaa

Christmas time

Tjo!
Det har blivit allt för sent igen. Tiden bara flyter iväg. Skrev färdigt novellen som inte belv sådär super bra, tänkte hela tiden på annat. :)
Torsdagens mys med Jenny blev inhiberat pga skolan för min del och någon kalas för Jennys del. Vi ska gå och se på en musikal på modersmåls undervisningen torsdag kväll kl. 19. Vi får ledigt istället nån måndag eftermiddag.

Tidig uppstigningen imorgon, jag kommer att dö. Min dygnsrytm har blivit grymt sen igen. Det suger. Måste skärpa mej lite.
Snart är vintern och julen här. Bara kalla morgnar, mörka kvällar och kalla morgnar igen.
 

Soo not waiting for this

Sov gott tjejer!

lieenaa


Cream with mud cake

Tjena!
Nu fixade jag min blogg lite, men det kommer mera. Nån liten bild ska ännu in och lite sånt. Måste snacka om det med Casandra.
Snart ska min blogg vara lika fin som alla andras ;)
Nu ska jag börja skriva min novell ordentligt så jag blir klar med den i tid. Idag fick vi veta att vi ska gå på teater på torsdagen just då när jag och Jenny hade platnerat vår OC fetto kväll. Det var frivilligt, men vi ska se hur det går, ska snacka med Jenny imorgon och se hur hennes onsdag ser ut om hon kan flytta det.
Usch, detta väder. Regn hela tiden och bara skit. Om det regnar när träningarna börjar går jag nog inte, har ingen lust att bli blöt i onödan när jag kan vara inne och göra läxor ;D



Detta ska jag och Jenny äta massor av på onsdag eller torsdag. + Enormt mycket grädde! Mumma!

Kärlek,

lieenaa


Ny telefon, haha ;)

Hej! Skolans datorer är alltid upptagna, men jag råkade hitta en ledig nu.
Ni skulle se min nya telefon. Jag bytte med Anna så nu har jag hennes ursnygga sony eriksson.



snygg va!?! ;)

Nu borde jag ägna min tid åt biologi eller novell skrivning.

PUSS,

lieenaa

Den bästa halsduken

Guten morgen!
Trög morgon, man vill inte stiga upp, det finns inget i kylskåpet att käka till frukost, inga passande kläder, håret blir inte bra... Så kan det va.
Går ända till 16 idag, efter det hem och sen träningar som vanligt. Mitt liv går ut på 3 saker. Skola, Träningar och mellan det stan eller läxor. Hmm, låter inte sådär jätteroligt. Lite variation i livet skulle inte sitta helt fel, men det kommer väl snart.


imorse

Saras halsduk är den skönaste, jag tror jag "glömmer" att ge den till henne idag. En egen sån ska jag köpa nästa gång jag är och shoppar.

Ha en bra dag sötisar!

lieenaa


SLeepY

Hej på er!
Vår första vinst! Jaa! 3-1 vann vi överlägset ;) haha, näe men vi blev faktiskt jätte glada.
Sen jag kom hem har jag testat mej fram på olika sätt för att ändra deignen på min blogg, tack till Janie som hjälpte mej! Super snällt!
Nån dag då jag har mycket tid ska jag ägna hela dagen åt bloggen så den blir snygg.
imorgon skola som vanligt igen... -.- Ska försöka att göra mera läxor nu så att jag inte är helt lost i provet sedan.
Jaja, sängen skriker efter mej nu och jag säger inte emot så nu ska jag sova.

från lägerskolan. f. v. Jag , Annika...

God natt!

lieenaa

Helg Bilder

Heyy ya!
Gårdagen var också super, först feed back, sen teater och sist chill på donken med gänget.


igår med Vici


haha, hett!

Jag och Fanny fredag.


fredag i stan

Snart har jag match och så måste jag göra skolarbete, ingen fritid precis. Men vad gör man inte för laget. Kommer hem först vid 7 tiden skulle jag tro, vi hörs då,

lieenaa




Le outfit!

Nu sticker jag snart men, före det dagens höstiga outfit:



Peace



Tröja - One way
Jeans - Only
Halsduk - HM Saras ursnygga halsduk. Tack för lånet igår gumman, hoppas det är okej att jag lånar den lite till , du får den på måndagen i skolan!;)<3

KÄRLEK,

lieenaa

Gårdagen

Hello you!
Hur mår ni då? Jag mår bra fast jag är grymt trött efter igår. Kvällen var riktigt kul. Fyrverkerierna var jättefina och det var skit kul att träffa alla som man inte hade talat med på länge. I slutet av kvällen blev det ändå lite oroligt med salgsmål och sånt så då började vi ta oss hemåt. När vi kom hem var det inte mycket annat vi gjorde än att stupa i säng och somna direkt.
Fanny åkte hem för nån timme sedan och nu har vi gäster från Göteborg hos oss. När vi vaknade snackade vi jättelänge om att vi ska åka till södern någongång. Jag behöver värme nuuu!!!
Snart ska jag iväg på feedback dagar för sommaren skriftskole läger. Inte för att jag har varit ledare på något läger men alla andra ska dit så jag åker med och lyssnar. Senare åker samma gäng på "High School Musical" musikalen in till stan och efter det ska vi bara käka på donken. Mums, det skulle sitta redan nu!


Vem följer med mej hit?

Puss,

lieenaa

Mycket kärlek

TJENA,



Snart kommer Fanny över och så ska vi bara fixa lite och sen bär det av in till stan, ha en fin fredags kväll alla ni!

Kärlek,

lieenaa


Fireworks tonight

Bonjour!
Kom nyss hem från skolan, men har redan hunnit käka lite ny bakt äppelpaj. Den godaste äppelpajen jag har ätit!
Skoldagen var chill, alla snackade om kvällen. Det var typ det enda man hörde i korridoren. Vi hade tänkt åka in till stan vid 7 tiden tror jag och hem kommer vi väl när det blir tråkigt. Fyrverkerierna ska vi i alla fall se. Det är ja därför man är där ;)


något i denna stil kanske det blir?

Jaja, nu före ska jag vila för jag är verkligen skit trött, kanske tvn åker på med nån film eller så bara sover jag.

Puss,

lieenaa 


Ca va?

Hola!
Så är det fredag morgon igen. Utanför duggregnar det och träden svajar i blåsten. Jag ser inte fram emot att gå ut och möta kylan once again. Nu ska jag inte skriva mer, jag är på skit dåligt humör, det håller i sig från igår kväll, men dagens outfit ska ni få.



jeans - Gina
topp - Hm
tröja (ny) - Hm

Det var allt, nu till skolan för två timmar, sen hem och fixa sej för ikväll. Puss och Kram,

lieenaa

Lena Philipsson

Tjena!
Hur har dagen varit? Min har varit okej, träningen sög men efter en skön dusch och lite mat är allt glömt ;)
Skola imorgon, men bara 2 timmar, sen på kvällen in till stan. Fanny kommer sendan över natten till mej, det blir funnnyyy tjejen!
Jag funderade, och jag har alltid i hela mitt liv varit en snäll flicka. Aldrig har jag gjort något dumt eller "förbjudet". Jag börjar bli trött på det nu, orkar inte vara söt och snäll längre! Kanske jag skulle bli rebell, haha ;)
Näe, men seriöst alltså.


Bästa artisten!

Länge sen det kom något nytt från Lena Philipsson, saknar det. Hoppas det snart kommer något!

Puss,

lieenaa

I love you


Min tjej!

Ingen ska nånsin komma mellan oss! Älskar dej!

Nu ska jag träna!

lieenaa

Fotboll

Hey!
Dagen blev inte som planerat. Påväg till skolan från busshållplatsen mötte jag skolans fotbollslag som skulle på matcher. Jag hade tidigare blivit tillfrågad om jag ska spela men jag ville inte då. Nu när dom kom emot övertalade dom mej så jag gick helt oförberedd med och spelade, haha. Jag fick låna grejer av lagkaptenen så det gick bra, och vi hade skit kul. Första matchen vann vi 9-0 och nadra speldae vi lika så vi kom vidare. Dessutom fick vi sluta tidigare.


how you look after a game

Ikväll blir det ännu träningar och före det lite OC. ;)
Imorgon är det helg igen! Weei, alla ska åka in till stan och titta på fyrverkerier och så, så det ska bli kul.

So long,

lieenaa
 

That's it

Morning! Träningen igår gick bra, det var skönt att träna igen efter en tid. Kom hem ca 22.30 och kom i säng först halv 12 tiden. Så morgonen har inte gått så galant. Ville inte stiga upp imorse, och nu borde jag äta så jag inte missar bussen. Jag drömda faktiskt att jag missade bussen, hoppas det inte var ett tecken.
Jag köpte koftan från HM igår som tröst, för när vi hade blivit klara med projektet och skulle skicka det till min mail, så tog tiden slut (vi hade 1 timme på oss, om vi skulle ha haft 1 minut till skulle vi ha hunnit) och vi loggades automatiskt ut. Vi får väl åka och kolla om det finns kvar på datorn idag, annars var det en onödig resa.
Nåja, nu kallar skolan igen. Slutar 1 timme tidigare idag, skönt!

Detta skulle sitta perfekt som frukost!

Puss på er!

lieenaa


Tiger Woods

Hello babes!
Sitter i bilioteket och jobbar tillsammans med Etta, Laura och Jessi på vårt religions projekt som ska vara färdigt till måndagen. Utrustade oss med mycket godis för att vi ska orka som vi fick billigt för att det är rea. Gick och tittade i lite andra butiker också, och hittade den sötaste tröjan som jag tidigare också har provat från HM. 14,90 kostar den. Kanske jag går och köper den när vi är färdiga. Kommer inte att ha någon dator så detta kanske är dagens enda inlägg.


Läste att familjen woods ska få ännu ett barn! Lika söt som den andra!

Vår gamla lärare kom förbi och tittade med sin nya baby. Hon var söt som socker!

Ikväll har jag träningar och så ska jag lägga mej så tidigt som möjligt.
Nåja, nu måste jag jobba vidare.

Puss, lieenaa

Rachel Bilson

Nu behöver jag sömn!
Börjar sent imorgon. Brorsan kom hem från en shoppingtur, han hade köpt jeans, skjorta och något smått. Snart min tur att shoppa hoppas jag .:)


cosy


I höst vill jag se ut såhär, precis som Rachel Bilson. Stora halsdukar, höga stövlar
& fina jackor.

Sov gott sötnosar!

lieenaa

Happily never after

Home sweet home. Har klätt mej i min nya ljusblåa fleece morgonrock som är så skön! Skulle kunna leva i den!
Nu ska jag ha en lugn hemma kväll med både skolarbete och lite nöjen.


No happily never after.

Nicole Scherzinger - No happily never after

With Love,
lieenaa

Mud cake and OC

Mors!
Tisdag och som vanligt är jag då hos mormor och morfar och städar för att tjäna pengar. Har just ätit massa god mat och nu ska vi väl så småningom börja åka hemåt. Okej dag annars, skit trött på morgonen, men piggnade till när jag fick träffa alla söta!
Planerade på finska timmen tillsammans med Jenny att nästa torsdag ska hon komma till oss och så ska vi bara dega i soffan och äta mud cake medan vi tittar på de sista avsnitten av andra sänsongen av OC. Längtar till det gumman!<3
Jag måste bara se till att jag har sett så längta av andra säsongen då, så mina planer idag blir väl det, haha ;) Vilket mångsidigt liv jag har ;)
Näe, men idag ska faktiskt skol arbetet få sej en titt. Jag tänkte att jag skulle läsa alla anteckningar som jag har gjort i alla ämnen hittills. Låter väl bra att catcha upp lite!?


Början av sommaren påväg till Sverige

Jaha, Nu är det dessert dags och sen ska jag deppa över regnet som aldrig vill at slut.

Puss,

lieenaa

I belong there

God morgon!
Jag vill inte vakna upp till denna vanliga finksa morgon med de vanliga rutinerna. Snart kommer mörkret och kölden påriktigt fast de nästan redan är här. När man går till skolan håller man nästan på att somna, man ser ingenting, kylan biter en i kinderna och vad man än sätter på sej är det inte varmt.
Jag måste få komma bort till värmen 1 vecka som förut. Jag är beroende av det. Antagligen får jag abstinensbesvär om jag inte åker, haha.
Jag måste få känna mej riktigt lycklig en vecka under vintern, få lite färg och bara njuta av det varma och fuktiga klimatet. Få simma i de enorma vågorna och sedan komma upp och låta solen torka en med dess heta strålar. På kvällen gå på restaurang och äta en god biff eller en pizza. Efter det gå längs strandpromenaden tills man kommer till ett passligt ställe att ta kvällens sista drink på.
Och när man vaknar igen ska man kunna gå ut i bara shorts och topp, ta en tur till den närmaste butiken och köpa nybakt bröd som man sedan äter på hotellet med marmelad. Efter det lockar poolen. Eller havet, man kan välja själv vad man vill.
En sådan vecka vill jag ha. Det är dagens önskan och dröm.


Egen tagen bild

'
Denna pool har jag simmat i många gånger, hoppas jag får göra det även i år.

Nu kallar skolan och frukost.

lieenaa

Hesburger

Hej people!
Full dag idag, så inget bloggande.
Efter skolan snackade jag med P och sen åkte jag och åt med Annika, Jenny och Denna på donken, igen, haha!!
Skolan var okej, men ändå skönt att ännu en dag har gått.
Vet inte riktigt kvällens planer ännu, men vi ska äta lite finare middag hemma för dte är mammas och pappas bröllopsdag så jag vet inte om jag hinner till träningarna, annars blir det skola och tv.
Imorse när jag gick ut blev jag chockad över hur fruktasvärt kallt det var. Det kom ånga ur munnen, så det var säker bara typ 2 grader varmt. Nu småregnar det och blåser hårt så det är skönt att sitta inne.


jag tycker om denna bild. På något sätt lite som jag.

Time to go, PUSS,

lieenaa

RSS 2.0