dinnerplans

Gamla dhw avsnitt och den midsommarmåltid jag aldrig fick. Sill, potatis, ägg och knäckis. Kvällens planer är absolut ingenting. Shalom

dessutom


Titta vad brorsan hittade på ansiktsboken. Popkalaset 2010, taget från scenen. wohooo

Dagens bak


Mjölkchoklad kladdkaka. Helt okej, not my best.
Romantisk komedi på gång, dessutom borde jag börja packa inför Sverige. Åker ju på fredagen.

hotttt

Sisådär trettionfem grader utomhus idag. Helt kiva. Har solat en del, men försöker att inte sola sönder mig denna sommar som jag tidigare år gjort. Så nu ska jag vistas inomhus, typ kolla film. Höres, höres. moro

popkalas







Några bilder från popkalaset som gick av stapeln för tio dagar sedan, typ. Det var regningt med jäkla roligt.
Nu blir det grillchicken med sallad till middag.

back

Kan ni förstå att nu är vårt internet äntligen återställt. Nu har jag fått mitt liv tillbaka, höhö.

choklad och flibaren


Blåsigt, ösregn och choklad påväg till Ingå.
Skratt, dans, bastu, dricka, regn, mat, choklad, vänner, sång, nattsim, chips, drinkinggames, vakande, dagenefter, sol och allmänt underbart i Ingå.
Sol, vind i seglen, kyla, bortblåst flibare, choklad, rap, lycka, övernattning på en ö, middag på klippa, solnedgång, prat, bra natts sömn på båten, fettnice frukost, värme, mera choklad, solande, spyende pga solsting och burned face påväg hem.

Hemma efter några dygn som varit helt fantastiska. Hade så jävla roligt. Nu ska jag smörja mitt överbrända ansikte och sedan bums i säng. Tröttheten slår på efter en hel galen midsommar. Ha det bra och sov gott!

livet är en fest. ibland i alla fall

Imorgon är vi ett gäng som ska segla till midsommarfesten i Ingå. Vi startar klockan tio och räknar med att vara i ingå klockan fem. Jag ber till gud att det är fint väder och att jag inte blir sjösjuk. Men det ska ändå bli fettnice. Min första riktiga seglats. Underbart!
Idag träffade jag Sara och snackade framtidsdrömmar. Fan så lycklig jag kommer bli. Jag ska träffa den som passar mig perfekt, grifta mig som victoria och daniel, hinna studera till terapeut och så ska jag bli gravid. Den dagen kommer vara den lyckligaste i hela mitt liv.
Men man ska leva i nuet, så nu ska jag lägga mig och få några timmar sömn innan vi sticker iväg på en ändlös fest mot ingå. Todaloo, heippa kram

Hangö vol två





Här kommer några hangö bilder som Jenny har tagit med sin kamera. Det fick bli miniformat pga mina nätproblem you know. Nu blir det godnatt och imorgon sushi med vici och fika med sara. SISTA JOBBKVÄLLEN IMORGON!!! hejdå

ajjoo, jag skulle ännu berätta att mina jeans som jag hade i Tallinn inlägget kommer från Mango. För den som undrade.


Victoria och Daniel

Jag har helt och hållet glömt bort att kommentera bröllopet. Det var så fint, det var så underbart, jag dog nästan. En och annan tår rann ner längs kinden, jag vill också ha det som dom två har, jag vill också vara prinsessa. Faaaan, jag vill ju också!!!! Näe, men seriöst var det nog en av de finaste saker jag har sett någonsin. Daniels tal var det finaste jag hört och jag satt och log igenom hela programmet. Tyvärr missade jag direkt sändningen eftersom jag just då var dyblöt på popkalaset, men jag fick åtminstone se sammandraget. Gud jag börjar nästan gråta bara jag tänker på det.

Störs av allt är kärleken!

fortfarande nätlös

På jobbet och har därmed access till nätet. Dagen har varit ganska lugn, vaknade halv elva, duschade, solade lite, hade lång terapi session liksom igår och nu är jag och arbetar för näst sista gången innan min semester börjar. Imorgon är sista jobbdagen och sedan är det redan midsommar. Vårt midsommar firande sker detta år i Ingå och vi startar redan tidigt på fredagen för att hinna segla dit. Ska bli funfunfun. Annars då? Ja, biljetter till Sverige är beställda (2.7-12.7) och det passar perfekt eftersom min terapeut råkar vara på semester just då. Nu ska jag fortsätta jobba, men försöker få in några bilder här ännu ikväll. Om det nu går. Pusskram!

Utkast: Juni 22, 2010



Underbart att komma in på internet. Har varit offline en evighet och hållit på med massa kul, nu är jag hemma en sväng för att få lite terapi och njuta av ensamheten i stan. Var som sagt i Tallinn, spenderade lördagen på popkalaset och har tillbringat resten av tiden med familjen på landet. Mera orkar jag inte berätta, titta på bilderna istället. (lyckades inte lada upp fler bilder, nätet här är verkligen inte bra alls. Bättre det än ingenting. Hörs förhoppningsvis snart kram!

happyface


kakka. Nätet funkar inte hemma så det är däför jag inte har aktiverat mig här på bloggen. Hoppas det fixar sig snart. Nu är jag i alla fall på jobb och ska nog börja tänka på hemfärd så småningom. Idag har jag haft full dag annars, åkte till stan för att byta ett par byxor från zara som hade ett litet färgningsfel, träffade Annika över en lunch som sedan blev till bio också. Vi såg street dance 3D vilket var riktigt roligt. Fick väldigt mycket utpratat med henne, vårt förhållande har nämligen varit ganska spänt den senaste tiden och vi har inte umgåtts så mycket. Men nu pratade vi om det och det kändes bra. Livet går vidare hela tiden och alla förändras. Allt kan inte alltid fortsätta vara som det alltid varit, ingen klarar av att leva i samma cirkel hela livet. Jag har förändrats så otroligt mycket under min sjukdomstid och jag är inte nära på färdig med min själsliga utveckling. Det tar tid och det är skrämmande att saker förändras, men samtidigt kan det komma så mycket fina saker om man bara vågar ta steget. Jag har känt Annika sedan jag började sjuan och var helt borttappad. Vi blev jättegoda vänner och har hängt ihop sedan dess. När jag blev sjuk har vi glidit isär lite, har inte hunnit träffa varandra så mycket och inte pratat i telefon heller. Det har varit ledsamt och synd och vi har båda haft ångest och dåligt samvete över det, men nu när vi pratade ut känns det, åtminstone för mig, mycket bättre. Vi måste bara acceptera att saker och ting förändras i livet och det betyder ju inte att vi inte skulle vara vänner längre. Jag älskar Annika och kommer nog alltid att göra det.

ps. imorgon åker jag och kusin iväg på dagsresa till Tallinn. Det blir fettnice. Ha en grym kväll, puss!

hejhejhejhejhejhej


Har haft en liten spontan bloggpaus som ni märker. Efter hangö har jag varit ganska slut så ingenting har riktigt smakat bra annat än att bara vara. Dagen har jag spederat med min bror med lunch, fika och lite, lite shopping. Och nu längtar jag bara efter att få skriva lite och sedan se på tv.

hangö volume ett










Hangö over



Hangö var craaazy, men jag lever och har hittat hem. Vi hade galet roligt hela tiden, skrattade massvis och lyssnade på musik 24/7. På fredag kväll då vi kommit till hangö fixade jag och flickorna lax, nypotatis, feta-jordgubbssallad och mudcake med glass som middag till killarna som tack för att vi fick bo med dem. Efter det kom ett helt gäng bekanta över till kämppän och vi spelade drink games, shottade och hade roligt. På lördage väcke vi killarna med pannkakor, bacon, scrambled eggs och annat till frukost, det var succé. Resten av dagen tog vi det lugnt tills kvällen kom då vi hade reserverat bord på Hanko sushi. Därefter grundade vi i kämppän och drog oss sedan till tivolis öppning. Fyra tiden kom vi äntligen i säng och imorse blev det bråttom att hinna till tåget. Sådan hangö helg har det varit. Mera bilder är på kommande.

av fogge

de e super i hangö, vädret najs, pojkarna heta, schtek!!! axi hälsar, pumppe hälsar, annika hälsar, roberta hälsar, jone hälsar med all sin kraft.

finally framme

En helvetesresa på tre timmar och vi är i Hangö. Det regnar, men kämppän är mysig och vi har hunnit till butiken så ikväll blir det fin middag, lite dricka och umgänge med trevligt folk. Ha en kul kväll, kram.

hangö

Nu bär det av till Hangö för ett avslappnat veckoslut med vänner. Vädret ska tydligen inte vara det bästa så vi får väl mysa inomhus isället för att sola på klipporna, men vad gör det. Det är ju sommarlov. Ha en bra helg, pusskram!

gott&blandat i london











seriöst inlägg

Måste bara säga en sak ännu. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjort denna vår, det är så svårt fortfarande, fast jag får hjälp hela tiden. Jag vet inte när jag blir frisk, om det tar två år till eller sex år till, men jag vet att jag kommer bli frisk. Och jag vill säga åt alla andra som mår dåligt att det nog kommer bli bra, bara man inte ger upp. Och jag vet bättre än någon annan att det kan vara svårt att inte ge upp, men det finns människor som vill hjälpa, och bara man låter någon ta hand om en så blir det genast lite lättare. Livet är inte alltid fint och lyckligt, men när de studena kommer borde man kunna njuta av dem, därför vill jag bli frisk. Så att jag kan njuta av livet igen. Jag kämpar hela tiden med att försöka minnas att det är jag som bestäämmer över mitt liv, vad jag ska göra, vem jag ska umgås med osv. Jag måste hela tiden påminna mej själv om att jag ska inte ska göra saker som får mig att må dåligt, utan bara saker som jag får energi av. Nu är det middags dags för mig. Sköt om er! Linn

Utkast: Juni 10, 2010


Det ser varmare ut än vad det är idag. Hoppade i shortsen imorse och frös lite då jag kom till stan. Annars är jag slut från topp till tå, ni har ingen aning om hur fysiskt(!) påfrestande det är att gå i terapi. Hullu meininki. Nu ska jag försöka ta det lugnt, sedan ska jag jobba. Hoppas på idig kväll så att jag orkar till hangö med vännerna imorgon. Ha det bra, kram!

jee

Jobbar hårt och längtar till sängen. Dagen har varit händelserik, men rolig. Sushi till lunch andra dagen i sträck. jee

outfit


Ni kan se på denna bild (som också minna har tagit) medan jag samlar krafter till att flyta över ite bilder till mina tomma mappar. Längst till höger kan ni beundra min fina avslutningsoutfit och ett snyggt ansiktsuttryck. Imorgon ska jag vara i stan klockan nio för att hjälpa Anna på hennes jobb och på kvällen har jag eget jobb. Måste köpa en systemis, måste! Nu faller ögonen ihop efter förra nattens brist på sömn pga jäkla magont. Sov gott, kram.

back on track

Livet utan dator har varit ett enda lidande. Nånej, men det är kivogare med dator. Nu har jag återinstallera min dator, vilket betyder att alla filer har försvunnit, ALLA. Men jag var förberedd, igår köpte jag en fyrtio euros minnepinne. Bäst att den är bra och klarade av att spara alla mina bilder. Nu hoppas jag att datorn börjar funka som vanligt, inga superlångsamma starter och ormala ljud. Hello spotify och filmer online igen! Och hej bloggen också, länge sedan normalt bloggtempo.

Mr. Freeze

Nu känns det lite som första sommarlovs dagen. Har sovit länge, sett film, varit på promenad och köpt mr. Freeze till syster. Det finns inget somrigare än mr freeze. Nu ligger vi ute på gården och solar med varsin bok och stora vattenglas. ryggen ska få sej lite färg också.

häng på wayne's

Hade terapi klockan tio, efter det åt jag lunch på nya sushistället i forum (jättegott) och nu sitter jag och läser nya elle och dricker en kokos italian soda i tennispalatset i väntan på att date night ska börja. Ska gå ensam på bio, sug på den ni. Tänkte köpa lite snacks från parrots shoppen. Ännu en timme att döda innan filmen börjar. Ha det bra, kram!

avslutning/pomppe arton




Här kan ni skåda några bilder från avslutningen/pomppe 18 år som är tagna av minna. Det vara som sag mysigaste kvällen på länge. Igår kväll var också jättelyckad, vi firade guldbröllop med halva släkten och åt god mat på fin restaurang. Idag har jag jobbat sedan klockan elva (var på en till studentfest, kulkulkul) så nu håller jag på att dö lite, är tröttast i världen och har härlig dunkis i huvudet. Ikväll blir det grillkväll här hemma och sedan bums i säng. pusskram

femte juni

Hejhejhej. Igår var det avslutning och sommarlovet har officiellt börjat. Jag hade inte den känslan jag alltid brukar ha på avslutningen, en varm, glad, men också lite vemodig känsla. Den var helt borta, och jag saknade den mycket. Detta skolår har jag endast varit i skolan en hel period, det har helt enkelt visat sig vara för mycket för mig att ha både skola och tillfrisknandet att tänka på. Varje gång jag har gått tillbaka till skolan har det bara blivit värre, därför måse jag kanske tänka om i valet av skola. Jag har tänkt mycket på att byta skola till nästa höst, men det får vi se sedan.
Gårdagskvällen var super lyckad, vi tog färja ut till kalvholmen där vi fick fin mat och goda drinkar. Det var gott sällskap, mycket skratt, lite dans, shottande (inte för min del) och fin solnedgång vid bryggan. Efterå tog vi båten och rörde oss mot jones crib där festen fortsatte tills taxin kom och förde hem oss till efterlängtade varma sängar. Idag vaknade jag pigg men med en gnutta huvudvärk och dagen innehåller en massa studentfester och farmor och farfars guldbröllops firande senare ikväll. Ha en bra dag, kram!

sevärdheter i London





Ännu ett london inlägg med lite sevärheter denna gång. Underbara london, längtar tillbaka.


Dagens middag


Godare och somrigare sallad får man leta efter. Räkor, jordgubbar, isbergssallat, gurka, blodgrape, avocado och lite limesaft att pressa över. Perfekt om jag får säga det själv. Av jordgubbarna som blev över tänker jag göra mej en smoothie att dricka till en film jag ska se ikväll. Jag skulle ju till skolan, men eftersom jag är så trött och att terapin idag var rejält jobbig så orkar jag verkligen inte anstränga mig mer. Ha en fin sommarkväll, kram!

simpparen


Toppen som jag hade på mig igår är egentligen en baddräkt köpt på HM för tio euro. Jag gillade den djupa ryggen så jag tänkte att man lika bra kan använda den som en body.

jemima aderton






Kameran användes inte flitigt igår, men några bilder knäpptes i alla fall. Jag hade jätteroligt igår, det var super att få träffa lite människor igen efter en lång paus. När de andra fortsatte till baren vid tolv tiden beställde jag en taxi och åkte hemåt. Idag var det rätt så tidig väckning och så småningom ska jag börja bege mig in mot stan för att äta lunch med farmor innan jag har syömishäiriökeskus klockan tre. Nej nu ska jag nog ta en kort powernap innan jag måste duscha, trots att jag i princip inte drack igår så känner jag mej lite trött ändå. Later

väskan



Titta väskan!! Nu ska jag jobba och sedan lite fest. Hoppas det inte blir kallt i shorts. Ha de kul, kram.

mat och dryck i London














Vi hade grymt tur med maten i London, det mesta vi åt var helt fantastiskt som t.ex. sushin som fanns i varje gathörn, helt sjukt underbar! Den bästa restaurangen vi åt på var Busaba eathai som är en jättetrevlig och intressant thai restaurang som helt klart får tummen upp av mej. Annars blev det fish&chips, great english breakfast, bagels, afternoon tea med scones, sylt och clotted cream, pub runda och massa annat. En morgon åt vi lyxig frukost på The Wolesley, jag tog pancakes med crispy bacon och lönnsirap. Hey heaven! London hade också de bästa cookisarna jag någonsin smakat på. Sega, stora och söta. Londons mat får tio poäng.






andra juni

Hur kan det vara andra juni idag? Vart tog hela majmånad vägen? Tiden bara går och går medan jag står kvar på samma ställe hela tiden känns det som. Idag har jag jobb och lite artonårs firande inplanerat, imorgon är det nattskola, på fredagen är det avslutning och fest och på lördagen är det studentfester överallt. Det händer så jäkla mycket så man hinner inte ens tänka. Efter midsommaren får jag i alla fall semester så då kanske jag kan stanna upp lite och bara njuta av sommaren i ekenäs. Det är planen. Vi bloggas senare, hej

turisten i London







Så turistade jag i London. Tänkte slänga upp lite andra london inlägg senare, t.ex. om matten i london och kanske någo annat också. Idag har jag varit i stan och lunchat jättegot med Roberta och så köpte jag äntligen min älskade väska som jag längtat så mycket efter. Jihuu.


RSS 2.0