Massimo dutti

Levi's shortsen och massimo dutti halduken gör min outfit idag. Älskarälskarälskar dem båda. Är tillbaka i stan på onsdagen då jag har terapi igen efter sommarpausen. JESS.

I'm so happy

Idag är jag glad. Jag har ett par timmar på mig att läsa, sedan ska jag på jobb och vi ska åka till raseborg och se trollkarlen från oz. Därifrån åker jag direkt till landet på kräftis och får äntligen träffa familjen! Ljuvligt.

annoying

Inte en chans att jag skulle ha börjat cykla hem 15 km från irisviken. Cykeln fick alltså bli där och jag fick skjuts hem med Aksi. Nu är jag redo för sängen, har bara en liten godis-chips-bulla-limu koma som gärna skulle få gå om först. Imorgon ska jag läsa mycket psykologi. Och jobba. Och äta kräftor. Godnatt.

Veijarit

Filmen är hyrd och godiset köpt. Nu ska vi krypa ner i soffan med filtar och dynor och bara ta det sjukt lugnt. Imorgon ska jag äntligen åka till landet och sitta med näsan i psykologiböckerna ända fram till september.

utmaningen

Ska cykla till irisviken för att se på film och äta middag med Sara. Good luck to me.

like like like


Jag äter månadesn favorit. Nudlar med kechup, pesto och tonfisk. Plus lite paprika den här gången. Jag tror jag dog och kom till himlen.

Note to self:

När det är foam party, ta inte på dig favoritskorna. De förstörs.

17:53

Saras crib har blivit mitt nya hem. Känns som om jag hänger här alla dagar nuförtiden. Idag blir det i alla fall att träffa armé killarna och sedan kanske utgång. Om jag har råd. För vet ni, de pengar som borde ha rullat in på kontot idag har inte ännu kommit upp. Damnit. Men nu ska jag ta och klippa lite i Saras hår och dessutom tvinga henne att ha på sig sjukt fula underbyxor. Todaloodiluu

hejdå

Jag är redo för lunchdejt. Later

för tidigt

Egentligen är det helt för tidigt för mig. Jag har blivit van vid att vakna runt tolv och nu stod klockan plötsligt på nio! Orsaken är lunch i stan klockan halv tolv.
Kom just från duschen och nu ska jag äta joggis med kiwi och hitta något fint att sätta på mig. Min garderob känns tom. Sadface

cherry

Har suttit inne hela dagen utan frisk luft så jag gick ut en sväng med kameran för att få andas den regninga luften lite. Så skönt! Fick lust att plocka massa körsbär och äta framför en film, men de är ganska sura så jag vet inte. Kanske jag steker upp våffelsmeten som blev över från morgonen istället. Nu är jag i alla fall färdig med psykologin för idag (puuh, äntligen) och nu har jag egen tid att bara vara själv. God mat, tv, ljus, en dusch, musik och lite sådant planerar jag för kvällen. Kanske ett bubbelbad. Ni ska ha en fin kväll, nu sänger jag datorn för idag.

PJ

Har kommit igenom nääästan hela första psykologiboken. Ska ta en slutspurt nu så kan jag börja med utvecklingspsykologin sedan. Var tvungen att ta en paus, jag fick fransk nougat koma.

just smilin for that camera

Har helt glömt bort att visa min retro kamera som jag köpte på loppis för en tid sedan. Jag ser med spänning fram emot att framkalla bilderna när rullen är full. Om det inte blir bra bilder så är den åtminstone snygg.

aldrig ångrar hon beslutet

Picknick med Sara och Laura på klipporna igårkväll. Chill.

sandviken27juli2011




Det var underbart att vakna upp till regn och åska. Riktigt påriktigt. Jag njöt när jag gick efter tidningen i ösregnet och åt mina frukostvåfflor medan det dundrade utanför. Anyway så spenderade som sagt jag och Sara gårdagen på sandvikens lopptorg och det var riktigt ljuvligt att sitta i solen och förtjäna lite extra pengar. På kvällen styrde vi stegen mot brunnshuset. Tog ett par bilder där också, men vet inte om det är bloggmaterial. Få se. Nu ska jag i alla fall läsa psykologi hela dagen och kvällen så att jag ikväll kan känna mig stolt. Ciao

utgång

Vi har bränt oss i solen på sandvikens lopptorg, fått lite pengar för det vi sålt och nu ska vi göra av med dem pengarna på baren. Men först ska vi sätta oss i parken och dricka rött vin. So long!

nytt i garderoben


jeansshorts - levis 501:or, topp - new look, hasband - primark

Nu ska jag lägga mig för att imorgon vakan upp halv åtta. Jag och Sara ska nämligen sälja kläder på sandvikens lopptorg. Ni är alla så hjärtligt välkomna att komma och hälsa på oss där. Nu kallar sängen, mårå.

501:or


I london köpte jag Levi's 501:or. Nya sommar favoriterna.

yumyum i london

Godis i planet, London på natten, världens godaste mango mohito, wonder waffles med maple syrup, shopping på oxford och regent street, soho, nap i hyde park, blueberry muffin i covent garden.

Nu ska jag läsa psykologi

I några timmar och sedan ska jag sola lite. Sov en tolv timmars natt, jäkligt skönt.

flickorna i london.


























Denna och Laura har inte fastnat på en enda (!!!) av mina bilder. Men dom två var allså också med oss. Annars låter jag bilderna tala helt för sig själv.





1 år sedan

För ett år sedan var jag intagen på sjukhus och trodde inte att jag skulle klara av livet längre. Nu ett år senare gör det så jävla ont att tänka på det, men jag har vuxit som människa och lärt mig mycket. Jag är en levnadsglad flicka med hela livet framför mig och jag vill aldrig mera må så dåligt som jag gjorde då. Det är det enda jag verkligen ber om.

LONDON


Kom hem vid halv tre tiden igår natt och sov till klockan två idag. Känner mig ännu helt slut efter en helt superawesome resa. Nästan allt gick som planerat och hostellet var till och med en positiv överraskning. London är nog en helt underbar stad, annat kan man inte säga. Nu ska jag smaska i mig en glass och läsa psykologi. Mer bilder kommer upp soonish.

update fran london

London ar lika ljuvligt som jag minns. Idag har vi hittat skitfina saker pa primark, atit god chinese food, och druckit varldens ackligaste drink. Nu hoppas vi pa godare drinks i hostellets bar. SHALOM Ida och Linn sager tack och adjo

jag lever nog

Har spenderat dagen på stan med Sara. Vi skulle sälja på loppis, men fick tyvärr inget bord så vi gick istället omkring där. Hittade en retro kamera för ynka tjugofyra euro, visar sedan. Dessutom blev jag medlem i amnesty, sjukt vilken god människa jag har varit idag. Lunchen intogs i esplanadparken och avslutades med världens godaste creamcheese jordgubbs tårtbit. Helt sanslöst god. Och nu sitter jag hos Sara och ska snart få skjuts hem. Sedan kommer IIIITULI och så åker vi till london imorgon. jauzenbauzen. Life is gooooood.

i väntan på torsdag


Ska ta fram resväskan för andra gången denna sommar. Imorgon kommer Ida övernatten hit och tidigt på torsdag morgon åker vi iväg. När vi anländer ska vi slå Eva en signal och så ska vi umgås med henne hela helgen. Förhoppnigsvis får vi också träffa våra brittiska vänner från Kreta. Några dagar i världens bästa storstad med shoppig, fest och vänner. This is going to be awesome.

19 år


När Roberta fyllde nitton var vi hos Aksi och grillade, drack champagne och snackade.

17 år


Jamppe fyllde 17 och jag tog bilen till hangö för att få träffa lite vänner och fira födelsedag. En bra mellankväll från lande vistelsen. Bilden har Carla tagit. Imorgon åker vi hem från Ekenäs, ska bli riktigt skönt att sova i egen säng. Och dessutom är det ju avfärd mot London ganska snart också. Eva fyller förresten 19 idag. Och Roberta fyller 19 imorgon. Stora flickor. Nu ska jag hoppa i säng, har ont i magen och jag har läst slut alla böcker. Shalom

Introduction to psychology.


Idag regnar det. Igår var det krapula dag. Idag ska jag spendera hela dagen framför Itroduction to psychology. I förrgår var jag i hangö och festade. Idag ska jag ha myskläder på hela dagen och njuta. Igår började jag läsa tusen strålande solar. I förrgår blev min telefonpå villovägar i Hangö. Idag saknar jag telefonen. Idag åt jag blåbär med mjölk till morgis. Och nu ska jag stänga av nätet för att få bra studentbetyg.

livets frågor

Ikväll ska vi ha kräftis här på landet för att fira att vårat hus fyller 40 år. Huisigt. Vi blir nio stycken vid bordet. Nu sitter jag här och funderar på ifall jag ska ha håret löst eller fast och ifall jag senare ikväll ska köra mot Hangö för att ta en titt på tivoli med Jenny och Sara. Dessutom börjar jag få lite ångest för att jag inte har börjat läsa till psykologi skrivningarna ännu. Äh, den dagen, den sorgen. Nu kommer kusinvitamin, ska gå och krama om henne lite. Pusskram.

clink78


På detta hostel ska vi bo i London. På king's cross road, nära stationen. Blir intressant att bo med 10 andra människor i samma rum. Nu drar jag mej mot Ekenäs för några sköna dagar på landet.

måndag

God morgon! Jag har som vanligt sovit en aning för länge, vaknar passligt till lunchen liksom. Idag ser jag framemot att städa igenom hela huset för att få lite pengar till London. Sedan borde vi hitta någonstans att bo i London. Något riktigt skitbilligt ställe. Anyone? Igår tömde jag mitt skåp på kläder, så inom en snar framtid ska jag och Sara ta oss till sandviken och sälja. Måste nog gå igenom skåpet ett par gånger till innan det och faktiskt ta bort allt som jag inte använder.

Nu börjar städpasset. Hej

LONDON BABY


Nu har jag och Ida bokat london resa till den 21.7 start kl.8.30. Jag kan inte fatta det, kommer bli amazing. WOOPWOOP

rupsenpupsen



Har ätit mexican food med syster, tittat film, myst med rupsi och så gott som bokat London resa till den 21 juli. Måste bara få nätbankkoderna fixade. Nu har jag väldig lust att slänga mig i sängen och sova en hel natts god sömn, men om tre timmar ska jag iväg efter mamma och pappa från en femtio års fest så det kan jag bara glömma. Jag kan tillägga att det idag har varit lite krapula dag.

Fest hos Mange



Vi hade avskedsfest för killarna som i övermorgon åker in för att lära sig försvara finland. Nattbastu, månskenssim, galna danser, crowmoor, vattenskidor, jordgubbar och allt möjligt annat som är ljuvligt. Och myggor somär mindre roligt. En massa myggor. Imorse hoppade jag och Jenny direkt i havet för att känna oss lite piggare. Det funkade, åtminstone för stunden. Jag skulle gära ligga och guppa i svalt vatten just nu. Men jag tror att jag ska slå på tvn och se på eat, pray, love istället. Hej

fattiga riddare


Älska sena morgnar. Fattiga riddare till frukost. Super väder. Morgondopp. Och allt det där andra som gör sommaren till sommar.

"I want to kiss on the lips now"


Godnatt puss från mej. Maten var god och doppet var skönt. Nu ska jag försöka sova i värmen.

espadrillos


Det är så underbart att vara här i Ekenäs. Idag tog jag en sväng på stan och fyndade en söt svart topp på loppis. En euro och femtio cent fick jag betala för den. Dessutom fick två par espadriller följa med hem. Perfekt till bruna ben. Har också legat på klipporna med boken Elsas värld och då och då tagit mig ett dopp. Nu ska vi snart börja grilla och äta köttet med en god feta sallad. Innan jag lägger mig ska jag ännu ta mig ett kvällsdopp.

spontant


Igår blev det en lite spontan utgång då vi plötsligt bestämde oss för att åka iväg på roadtrip till sjundeå och hämta hit Ida och sedan dra till brunnshuset. Där blev det öl, dans, rodeo och lite firande av Ida som fyller 19 idag. Riktigt roligt hade vi. Åkte till Roberta övernatten och vakande där vid elva tiden. Nu ska jag åka iväg till landet och fan vad det ska bli skönt. Har några böcker som jag verkligen ser framemot att få läsa och dessutom ska jag ta med mig psykologiböckerna och börja läsa till studentskrivningarna. Shalom

Hääheila

Har valt bland filmerna och det får nog bli en romcom ikväll. Hääheila heter den på finska.

istället för regattan



Jag har hållit på att rinna iväg av svett idag. Hur hett och fuktigt kan det vara i Finland egentligen. I alla fall så började jag dagen på Dennas lande och sedan på jobb. Vid fem iden åke jag mot Vici där vi å lax med en sallad gjord på rucola, vattenmelon, feta, oliver, tomat och en massa goda frön. Amazing. Till det hade vi ett riktigt gott vittvin. Till efterrätt delade vi på en Ben&jerry's coconutterly fair burk och jordgubbar medan vi tittade på Chocolat. Superbra film. Jag hade en superkväll. Nu är jag hemma och ska titta på en av de tusen filmer jag lånade av Vici. Hon påstod nämligen att jag måste bli lite mer allmänbildad inom filmvärlden så hon packade en kass full med must see filmer.

Snusk

Jag vet inte om jag någonsin förut har kännt mig lika snuskig som jag gjorde igår kl. halv 2 på natten. Att servera i kokande hetta i sju timmar i ett rum som är proppfullt av männsikor är inget jag rekommenderar. Det var riktigt roligt, men fan vad vi fick jobba alltså. Två tiden kom vi i säng på Dennas lande och imorse sartade vi nio tiden eftersom jag hade jobb kl tio. Nu är jag hemkommen från jobbet, har en thaicube i mikron och ska se på film. Ikväll ska jag åka till vici och laga middag. mårå

barösund

Jag svettas som en gris och nu ska jag snart åka iväg och jobba med catering vilket betyder svarta långbyxor och vit skjorta. Herregud, detta blir min död. Nej, men det ska bli riktigt roligt. Lite extra pengar till London är aldrig fel. Vill bara boka den där resan nu. Först ska jag i alla fall ta och äta någon lunch. Shalom

RSS 2.0