Kvällsmys


Plöjde igenom hela psykologiboken och antecknade. Nu ska jag repetera allt en gång innan jag lägger mej. Till kvällsmålet unnade jag mig Denise Rudberg och ett mysigt soffhörn. Gurksmörgås + äppelapelsin fruitie. Goodiegoodie. Om det inte var något mer så önskar jag er en god natts sömn. Hejdå

Dagens utsikt



Först på café esplanad (med världens godaste bulle/wienerbröd) och sedan hemma vid matbordet. Sammanlagt har det blivit omkring fem timmar. Det är sjukt beteende. Hade så svårt att förstå och tillämpa så jag fick helt enkelt börja med allt från början och skriva anteckningar all over again. Jag måste ta en lite paus för jag kände mej lite för nördig. Men snart ska jag dyka in i psykologin igen, först ett eller två avnitt friends. Eller upernatural. ? kram

smärta


Vaknade med täppt näsa och grym mensvärk. Dagen kunde ha börjat bättre. Gick omkring här i huset och tyckte synd om mig själv en stund, sedan åt jag lite och såg på tv. Nu ska jag iväg mot skolan för prep timme och så ska jag ägna resten av dagen åt att läsa psykologi. Tror inte att jag orkar till aftis idag, är inte in the mood. Ha en bra dag, kram.

psykologi


Bad blog day, indeed. Råddigt rum, trött, provläsning, debut för nya terapeuten... Positivt är att körandet gick nästan utmärkt. Nu ska jag skriva lite. Höres imorgon.

varning

Nu ska jag iväg ut i trafiken för femte gången. Förra gången gasade jag första gången över 100 km/h. På motorvägen. Få se hur det går idag i och med att jag är sjuk. Later

do what they say.

Innan jag lägger mig måste jag få presentera en lite lustig bildserie av en mycket kär vän till mej. Mer än så säger jag inte.






tjugo:tjugofem

Största delen av dagen idag har jag varit riktigt borta. Trött, snuvig, yr, svag. Så jag skippade yogan för att förhoppningsvis tillfriskna så snart som möjligt. Febern har kommit och gått, och just nu känns det som att den är närvarande. Ska äta gröt à la Roberta till kvällsmål. Med yoghurt. Spännande. Annars säger jag tack och adjö för denna dag. Heippa

tisdags outfit



Nu lunch i skolan och sedan psykologiläsning i bibban. Kvällen består också av skola och så yoga som vanligt. Todaloo

Tisdags frulle


Provveckorna har startat i mattliden, vilket betyder att jag är så gott som ledig varje dag. Idag började jag morgonen med ägg och gröt med hemlagad äppelmos. Dunder. Nu har jag jättemycket tid tills jag ska iväg så jag ska njuta av en lugn morgon och supernatural. Man blir så rädd så man blir beroende av det. Kram

desperat

oooh, lucky day. Avsnitt ett av säsong sju har kommit upp på nätet idag. That's right, now i'm going desperate!!!

20.00-08.00

12 timmar sömn senare gör jag mig redo för skolan. Gud vad skönt de var att krypa i säng igårkväll och somna. Jag drömde att jag drack juice, så jag vaknade och var törstig som fan. Wonder why? höhö. Det ser ut att bli en härlig höstdag ute så nu ska mushi halsduken på och kameran med för säkerhets skull. Och det är förresten bara två veckor tills jag blir myndig. Jihaa. Nu skolan, hejhej

så överlevde vi




När jag kom ner imorse tittade jag mej omkring och undrade seriöst vad som hade hänt. Det var ingen vacker syn. Men nu är allt som det ska vara (hoppas jag) och det är fritt fram för mamma och pappa att komma hem. Vid lunchtid då alla hade vaknat tog vi en tur till mcD och köpte oss en hel del fooodie. Det satt bra. Efter det låg vi i en hög i övrevåningen och såg friends och åt godis. Perfekt hangover, eller vad säger ni?


CRAZYYY BANANAS










Några bevis på att gårdagen är värd att minnas. Dock vet jag inte hur många som minns. Men that's why you have kameror, inte sant? Men faan så rolig vi hade, helt superkväll kan jag säga. Texmex middag, coronas, kiwidaquiris, dans, drinkig games, shots, sång, cosmopolitan, hårklippningar (note to self: aldrig klippa håret då man är berusad!! Brorsans hår har varit snyggare), goda dagar helt enkelt. Vi kom på den brilianta idén att ha en gästbok under kvällen, där har vi idag läst intressanta stories från igår. Bra att ha en dag som denna. Hörni nu ska jag tta och käka leftovers till middag och sedan ska jag visa er hur denna dag har sett ut. Stay tuned

Supernatural season2


Jag lovar er bilder och bra stoori, på heder och samvete. Men först behöver jag supernatural och mcD rester. Holy crap what a night.

FULL SOM EN KASTRULL


NUUUU KÖÖR VIII

broken


Jag är mycket sönder och har mycket sorger just nu. Känner mig så tom och som om jag inte sagt allt jag velat. Jag hoppas att hon vet hur mycket hon betyder för mig. Hon har fan räddat mit liv. Jag fick nästan inte ett ord ur mig idag. Jag bara grät, och när tiden tog slut och jag skulle gå ville jag säga en massa, men det var bara tårar som kom. Det gör så sanslöst ont. Nu är det liksom slut, bara sådär.

Min syster kom just hem från Ekenäs markande där hon var med sin kompis och där hade hon köpt en mjukishund till mej, det är kärlek. Jag blev så rörd. Jag älskar henne så mycket.

Nu ska det sovas och imorgon blir det fest för hela slanten, ääääääntligen!

skolarbete


Loving it.
Nää, men det är bra att få det gjort. Har suttit med hälsokunskapen ett par timmar nu och är äntligen färdig. Ska äta pasta med tomatsås och pesto till lunch och sedan drar jag så småningom till stan och syömishäiriökeskus. Ha en bra dag!

ps. Jag tänker på alla som nu sitter i gymnastiksalen och skriver finska skrivningarna. Hoppas det går bra för dem, lycka till. pusss!

modelljobbet



Chocolatechip pancakes till kvällsmål och dagens perus outfit.
Nu vet jag lite mer om modelljobbet. Det är ett företag som köper in kläder från Lexington och några märken till, som jag inte minns namnet på, som ordnar en modevisning av en ny kollektion för utländska och inhemska kunder. Idag övade vi hur länge det ska ta att gå och i vilken takt till musiken. Det var asroligt, längtar till showen. Jag har inte sett alla kläder jag ska ha på mig ännu, men åtminstone en jättemysig tröja ska jag ha. Sådant om det. I skolan nu på kvällen hade vi debatt på schemat, vilket också var riktigt roligt.
Känner mej fortfarande lite lös och sjuk så jag ska sova länge imorgon, har endast en programpunkt imorgon. Att gå på min sista terapisession. Fan.

linnsen  

moromoro

Vaknade ett antal gånger på morgonnatten och bestämde mig för att ligga kvar i sängen länge, fixa en dunderfrukost och se på tv. Har gjort det de senaste tre timmarna. Näsan är täppt och halsen torr. På eftermiddagen måste jag trots allt i alla fall iväg, har först ett möte + övning för en modellgrej som jag ska vara med i. Lexington och några andra märken, är inte helt säker på vad det går ut på. Och sedan har jag skola. Borde ha gjort massa skolarbete så jag är inte helt thrilled över det. Nu ska jag återgå till mitt. Hej

TWIX WHITE


Se vad som har kommit tillbaka! Älskade twix white. Nästan lite förbjudet gott. Känner mej annars lite sjuklig så imorgon tar jag en sov morgon, får se om det blir någon skola alls för mig. Sov gott!

saving people, hunting things. Familybusiness.


Ännu en rikigt höstig dag med ösregn och kyla. Körde hem mig själv och har efter det sett ett par avsintt supernatural. Nu vankas det skola igen, förhoppningsvis får jag sjuts av mummy. över o ut

dots...


Sur och trött outfitsbild idag, sorrryyy. Hann inte med många tagningar. Dagen består av skolläkare klockan elva och sedan en massa trafikregler och bilar. Idag tar också min sjukledighet slut så jag ska slå en signal till jobbet och snacka om framtiden. Ha en bra dag, puss!

Nostalgitripp till åttio talet


Benjamin testar mitt nyinköpta hemma solarie. Ett riktigt kap, endast tre euro. Man kan säga att jag köpte cancer för tre euro. Det var under skolans välgörenhetsdag som det ordnades auktion och jag slog till med Jones pengar.
På paketet står det att den är "easy to store" och "inköpt 22.1.1983". Jag förstår om ni är avundsjuka. Nu blir det så småningom läggdags för min del, imorgon har jag ingen skola, men dock både körlektion och teorilektion. Moro

UNICEF

Haitidag i skolan, har haft en halv lektion och har nästa grej på kvällen. Tanken på supernatural och myskläder lockar men jag vet inte om jag orkar åka fram och tillbaka. Bokutgivning ikväll som sagt, det kan jag inte missa. Sedan tisdags jogapass.

ruun

Nu ska jag ta på mig en jacka och converse och ge mej ut i ösregnet. Ikväll har jag bokutgivning av boken jag medverkat i, spännande! Välkomna till mattliden till klockan 17 idag. Måste springa, hej!

En sak om ätstörningar...

...Man blir aldrig nöjd! Ingenting är tillräckligt smalt, ingenting är tillräckligt lite eller tillräckligt tunt. Man tänker "lite till, bara lite, sedan är det bra". Bullshit. Men jag lovar att det inte kommer vara maten eller ätandet som kommer vara det tunga sedan när man väl satt igång processen. Det är det som ligger bakom sjukdomen som blir utmaningen. Maten är bara ett sätt att försöka glömma och gömma det man egentligen mår dåligt av. Ville bara säga det. Jag skulle vilja skaka om alla därute som inte talar! GÖR DET! Ta hand om er, de är ni värda!

Jag vill ge dig någonting på vägen

Jag har vuxit så mycket under det senaste året. Jag har lärt mig att uppskatta livet, glädjen och lyckan. Fortfarande kan jag inte säga att jag mår bra eller att jag är lycklig, inte alls. Men jag mår såå mycket bättre och är så mycket lyckligare än på länge. Det är en helvetes massa saker som jag gått igenom och när jag nu har bearbetat dem och acceperat det mesta har jag blivit så stark. Ingen kommer någonsin att kunna ta den styrkan ifrån mej, när man en gång har kommit så långt som jag nu kommit går det inte att sjunka helt och hållet tillbaka. Det lovar jag.

Någon undrade hur jag kunde söka hjälp. Det har jag också undrat, otaliga gånger. Men ärligt talat så blev jag så livrädd för mig själv då mina första bulimiska symptom dök upp. Jag var så bortappad och jag kände att jag hade tappat kontrollen, fast det egentligen var tvärtom. Dessutom peppade min fina vän mej och det hjälpte mig att berätta. Och det lönade sig! Snälla jag ber er alla som läser detta och mår dåligt; Berätta! Tala om det med någon! Vem som helst. Kurator, vänner, föräldrar, vem som helst!!! Jag tänker inte ljuga och säga att det är enkelt, för tiden efter att jag har berättat har varit den absolut värsta i mitt liv, men jag har också fått så mycket livserfarenhet som kommer följa mej hela resten livet.

Det är ingen idé att ni går och bär på ert illamående själv. Jag vet att man kanske skäms eller är rädd för vad som kommer att hända, men är det inte tusen gånger mera skrämmande att tänka att man inte kommer att leva ett lyckligt och värdigt liv förrän man tar itu med problemen. Jag har själv varit där och det är skitsvårt och jag vet att det bara känns som att man inte orkar bli frisk och att det är mycket bättre att stanna kvar i mörkret. Men jag vill bara säga att det inte är sant! Ni måste förstå att det finns något så mycket bättre! Ett liv utan en sjukdom (må de vara ätstörningar, depression eller något annat) är ett riktigt liv. Och det är dit jag strävar. Livet är fint, trots att det är omöjligt att tro på det ibland.

Så ju snabbare du tar itu med det jobbiga, desto fortare börjar du må bra igen. Det vet jag!

Pussar och kramar, sköt om er. Sov gott, Linn

vänner sju

Jag har varit igång hela dagen, näst sista gången med min terapeut och skolarbete två timmar. Mamma köpte en Denise Rudberg bok till mej som jag ska ta mej an ikväll, sweeet.

Nu är det dags för några avsnitt friends och sedan ska jag svara på kommentaren i föregående inlägg, de gjorde ont att läsa den. Pusi

jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dej


Det är en riktigt fin höstdag idag. Regn och sol avlöser varandra. Imorgon börjar en ny vecka, jag vett att det kommer bli jobbigt. Sista veckan med min nuvarande terapeut. Det är så svårt att beskriva hur det känns, men tänk er att er största trygghet tas ifrån er och att ni plötsligt måste försöka bygga upp en ny trygghet från ingenting. Jag har ingen motivation och jag är livrädd, men jag vet att jag inte har något alternativ, jag måste klara detta. Och det ska jag. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag blir studennt och kan börja med något nytt, det kommer kännas befriande. Jag tänker mig att jag ska skriva så mycket som möjligt nu på våren, jag skulle nästan kunna skriva allt som krävs för att bli student, men jag kommer sakna vissa obligatoriska kurser då, så vi får se. Ikväll blir det hemlagad pide till mat och supernatural i dvd spelaren.

supernatural

Har haft ett så gott som perfekt veckoslut. Gårdagen var perfect; kräftor, breezer (tenerife flashback), godis, he's just not that into you, pratpratprat... Imorse var det ännu en riktig dunderfukost och nu lligger jag framför tvn och tittar på supernatural. Hullu spennis serie. över och ut, heippa

skiva


Måste via butiken för att införskaffa bröd och dill, sedan bär det av till roberta i regnet. Kräftor och sex and he city med tysk text, typ. Ha en bra lördag kväll! puss

lördag


Började dagen med att fixa till en riktig dunderfrukost till mej och Benjamin. Det blev mackor, tomat omelett, äppel pancakes, olika juicer och kakao. Fan så najs, ni skulle ha gillat. Sedan dess har vi bara legat i soffan och skrattat åt friends. Nu är kaffepannan på och vi väntar på att Jone ska komma på besök. Moro

Hangö sommaruni


Ta mej ut på en roddtur i den där båten i den där stunden, nu tack! I hangö i början av sommaren var det där verklighet. Idag är det bara regnmolnen bakom som är lika.

Kvällen har gått åt till film och att både jag och bror min har haft babyfeber. Mamma tyckte att vi skulle skaffa barn. Pappa tyckte inte det. Nåjo, skojskoj. Nu ska jag try to sleep och imorgon tänkte jag mej en dag fylld av studier. Och på kvällen en mycket liten och stillsam kräftskiva. Godnatt

powerpowerpower

Kom just in efter väärldens skönaste powerwalk. Frisk luft är det bästa som finns.
Mötet på casa gick sjukt bra och det kommer hundra procent säkert bli en grym fest. Jag längtar. Ikväll ser jag fram emot fin middag med familjen och sedan att antingen börja på en ny deckare (fyrvaktaren var fängslande och jättebra, rekommenderar!) eller sitta framför friends. Nu hör jag hur det ösregnar ute. Skönt att ligga i en bred och varm säng. Mushimushi. Laterrrrrr pusi

fridaaay

Duschad, fönad, sminkad och hela faderullan på 20 min! nytt rekord för mig. Nu ska jag skynda till skolan och sedan blir det möte på casa inför vår aderton års fest.

Igår hade jag btw en kakkadag. Puss

frulle

Skulle inte kunna bli bättre frukost. Fazers färska brös, kaffe och skitbra bok. Nu sitter jag och dricker daimkakao till efterrätt. Snart ska jag ta mig till skolan.

Picture this

September. Smattret på plåttaket vittnar om att det regnar ute, kalla stora regndroppar som aggressivt piskar en i ansiktet så fort man går utanför dörren. Björkarna har börjat gulna och lönnens löv skiftar ohejdbart mot rött. Av trädens gungning att döma har vinden avtagit lite, dock inte helt. Att natten närmar sig märks väl, sakta men säkert dör ljuset ut. Vilken underbar höstkväll jag får ta del av genom vardagsrums fönstret.
Sitter inne på soffan med några ljus tända och Camilla Läckbergs Fyrvaktaren. Det är vad jag kallar kvalitetstid.

den glada vikingen




Jag vill festa på teneriffa igen, det var så grymt.
Och nu ska jag sova efter en dag med skola, terapi, skola och joga. Pusi

det kan aldrig göras ogjort


Har lite måndagsdepp på gång. Men varje dag måste väl få ha sin egen deppstund. Åtminstone vissa tider i livet. Nu ska jag skriva ett hejdå brev till min terapeut som snart försvinner. Det gör ont som fan. Sedan ska jag sova, imorgon är veckas mest fullspäckade dag med program från 9-22. Puss och kram!

äppelkanelmuffins


Bestämde mig för att baka äppelmuffins (som åts med cinnamon butter) av våra egna äpplen tillsammans med syster och åt dem framför menolippu mombasaan som jag tittade på med brorsan min för att han ska få lite övning inför morgondagens skrivningar. Jag hoppas att det går fint för honom trots att han har angina. Nu tänkte jag mig ett kort yogapass för att öva inför morgondagen. Laterrr

den måndagen

Måndag, kära måndag. Studentskrivningarna börjar idag vilket betyder att i princip alla abin utom jag funderar på det och stressar. What to do? Jag tänkte ta mig till bibban efter skolan och göra en massa skolarbete så att jag också kommer lite in the mood. Annars har jag en ganska lös dag framför mig tror jag. Heippa

tolfte sept.


Hösten är underbar, men visst saknar man alltid sommaren lite?
Nu ska jag försöka sova efter en riktigt ute helg på landet. Var också idag och plockade svamp så nu har vi minsann så det räcker. Imorgon börjar en ny vecka, ska bara försöka väna ut den. Nu är allt nedräkning till artonårs dagen. Inte ens en månad kvar nu. Men innan det hinner det hända hur mycket som helst. Sov gott, kram!

kräftis

Kräftskiva på G. Mmm!

mobilimlägg-i svampskogen

Svarta och rödgula trumpetsvampar, kantareller och trattisar. Jag älskar hösten..Nu ska jag ta en deckare och mysa med mitt lördagsgodis framför brasan.. 

landetime

Det senaste dygnet har varit bara skit så nu hoppas jag att ett dygn på landet hjälper. Ska packa med en hel drös med böcker, gå ut i skogen och plocka svamp, glömma aftis och allt annat som känns jobbigt, sitta framför brasan med daim kakao och njuta av den rena luften, doften av höst och ledigheten. De behöver jag verkligen.

Igår gick jag i säng redan åtta tiden och somnade på direkten, var så trött efter fetsandet, fotbollen och en jobbig dag. Den tiden av dygnet jag var vaken gick jag på bio, hade terapi och grät av utmattning. Nu säger jag adjö så hörs vi när jag har lite energi igen. Pussar


en bakfull avatar

Well helloo darlings. Gårdagen var grym med dans, mycket folk, skratt, drinks, besök på herrtoaletten, fall i trappor, ganska dålig musik, lååång kö, nattmat på älskade McD, taxi hem till Sara och i säng.
Dagen har varit mindre grym, men lite komisk.  Vi vaknade tidigt för att vi hade lovat att åka med och spela i skolans fotbollslag. Med gårdagens smink och röklukt i håret drog vi mot skolan lite före åtta. I bussen mot kimito luktade det bar, huhhu. Inte så bra idé att spela fotboll när man är mer än trött. Till våra blåa lagkläder hade jag dessutom blåa strumpor och skor så jag kände mig milt sagt som en Avatar med grym bakis. Så kan det vara ibland. Resten av kvällen tänker jag inte röra en fena förutom för att gå till kylskåpet och sätta på en dvd. heip

100

Sitter i skolans datasal och väntar på att bilskolan ska börja. Det sista jag skulle orka nu. Att bara ligga i en soffa och se på tv, fixa lite mat och bara ta det lugnt medan man förbereder sig för kvällen fest låter mycket bättre. Ikväll blir det sadan aamun bileet på the tiger och imorgon blir det antagligen mycket dålig koncentration på lektionerna. Har sjuk hedare och vill bara sova och bli pigg och på festhumör. WUHHUUUUUU..

happyyy


Crazy bananas vilken intensiv dag det har varit. Åkte hemifrån vid nio tiden och kom hem vid tio på kvällen. Efter det kom ännu flickorna ovanför på snabbt besök. Yogan var helt fantastisk, lägtar redan till nästa tisdag. Nu behöver jag sova. Imorgon tidig väckning pga. städerska. Kram.

Wowwoow, cruiseeee



Robban fick KÖRKORT idag!!!! Fatta det! Det firade vi med en spontan cruise runt Esbo och Grankulla. Bra musik på radion och prat om allt lätt och svårt i livet. Så ska det vara.
Kom precis in genom dörren och ska nu mysa med sista avsittet av ensam mamma söker säsong två. Gonatt.

sänghäng med mej



Såhär roligt är det när jag har sänghäng. Det ni!

bla bla bla

Två lektioner i skolan senare är jag nu hemma. Mätt och belåten efter en god middag. Bilskolan slutade klockan sex och min andra lektion hade jag på morgonen. Hade ett par timmar att döda mitt på dagen. Sushi och shopping med farmor gjorde susen. En vinterjacka, en halsduk och en yogamatta rikare har jag blivit. Imorgon blir det full rulle från början till slut med skola, körlektion, aftis, yoga och hela faderullan. Längtar efter att köra igen, förra gången gick rätt så bra, utan att stöga en enda gång och utan större misstag. Hoppeligen går morgondagen lika bra. Nu blir det sänghäng för min del. Sköntsköntskönt.

RUSKA

Jag kan känna lukten av ruska efter att hon varit ute och busat i snön. Hennes våta päls och snöiga tassar. När hon kom och la huvudet i ens knä framför brasan en kall men mysig vinterkväll. Jag minns när hon alltid kom springande och hoppande då man kom in genom dörren, hon tog ens mössa eller vantar. Hon var så lycklig. Jag kommer ihåg då hon var sjuk och jag minns allt för väl då jag fick samtalet om att hon måste avlivas. Då var jag i Sverige och hade inte fått chansen att säga hejdå. Eller att tacka henne för allt hon gett mig. Jag fick så mycket kärlek av henne, hon älskade en för den  man var. Och hon förstod. Jag kunde gråta med henne, skratta med henne och det var alltid så äkta som det kunde bli. Tros att jag kanske inte alltid var henne trogen så behövde jag aldrig tvivla på henne, hon fanns alltid där. Jag saknar Ruska så otroligt mycket. Efter att ha sett Marley and Me så går det inte att känna annat. För övrigt finns det inte mycke att rapportera om. Har ganska likgiltig känsla inför livet just nu, jag hoppas att det bara är för att jag är trött och just har sett en sorglig film. Nu är jag i desperate need av sömn. Puss på er.


älskling

21:10



Nyheter hemma hos mig. + att jag köpte en helt vanlig gt tskjorta. Under kvälle har jag provat min yoga dvd och städat lite i rummet. Är skittrött så idag blir det nog inget mer för mig. Pusskram!

guds gåva till människan...


...är helt klart sushi. Och tv serier. Herregud så härliga saker. Dagen har varit ganska perfekt, sushin var över förväntan, hitade lite smått och gott i klädväg och det var underbart höstigt. Nu har jag hoppat i pyjamasshort och ribbat linne och ska ha en riktigt mysig kväll ensam. Jag älskar att vara ensam, jag kan njuta av det riktigt mycket. Men inte för länge bara. Idag är dock familjen hemma så riktig ensam är jag inte, men shit the same. Kanske lite ensam mamma söker nu, eller?

Outfit 4 september



Nu drar jag in till stan för att ta en lång och pratig sushilunch med Roberta. Ska bli så mysigt. Det var en evighet sedan vi sågs ordentligt sist. Lite shopping blir det nog också. Vi hörs när jag kommit hem, pusskram!

sommarn


Sommaren var så härlig. Vissa dagarav den i alla fall. Som denna varma julikväll som vi spenderade i stan för att fira Roberta. Hem åkte vi med gasen i botten på motorvägen med öppen bil.

Om en stund börjar en thrillar med Angelina Jolie på tv, hoppas den är bra. Annars önskr jag er en toppenkväll, pusskram!

princess

Idag har jag kört runt esbo i bil, vari i skolan, gjort en av mina favorit saker nämligen att gå ensam på bio (SALT), skitbra film förresten. Jag har ätit god middag med familjen och resten av kvällen blir det tv shows och filmer, fredagsmys till hundra procent. Prinsesstårta ska väl passa bra till det.


catch you senare.

driveeeeee

Nu ska jag åka ut på vägarna för första gången. Köra mig själv till skolan, holy macaroni. Det kommer nog gå bra ska ni se. Under helgen hoppas jag på inspirations bomb så då kommer det att uppdaeras som bara den. Ha en skön fredag.

RSS 2.0