fantasilös

Någon dag när jag kommer på något bra för "A first" som skulle ha varit dagens rubrik ska jag skriva det. Men just nu sitter jag bara och kliar mig över hela övre kroppen, vete fan vad det är som kliar, men fy tusan. Tack och godnatt.

lussebullarSlängde ihop lite lussebullar såhär måndagen till ära. Nu doftar det jul i stugan. Och jag ska iväg till aftis, mårjens

chineseFoodIgår kväll blev vi bjudna på gudomligt god mat hos våra kinesiska grannar. Det är alltid massa olika rätter som alla smakar heeeelt fantastiskt.

måndag

Franska provet, done. Nu hemma hos Sara och slurppar på en kopp glögg. Mmm.

Day 24 – Something that makes you cry


Då jag är för trött fysiskt eller psykiskt
Då jag känner äkta kärlek av vänner och familj
Då jag känner mig orättvist behandlad
Då något gör ontteoriprovet nexxxxt

JAG KOM IGENOM TEORIN PÅ INTERNET 5 GÅNGER!!! Nu ska jag jävlar också ha körkortet i handen. WUHUUU

hotstuff


how you doin? Orkar inte vänta längre så nu ska jag sova. todalooo

heting92 kiittää ja kuittaa

Day 23 – Something that makes you feel better


Att skriva. Det är det bästa som finns ibland.

lillajul!

Piggaste dagen på länge. Calle kom till oss vid tolv tiden och vi hade litet greys maraton sedan åkte vi på lillajulslunch till farmor och farfar.Träffa släkten, uuu. Men det gick bra och Calle lever. Nu sitter jag hemma, ska se på draktränaren med syster och så vänta på att Calle kommer hit efter att han spelat match och varit på fest. Jee inresseklubben antecknar flitigt.

Day 22 – Something that upsets you
bilder

En cupcake som faller till marken precis när man ska ta den första tuggan. Att oskyldiga människor utsätts för så hemska saker runt om i världen. Speciellt att barn utsätts, det klarar jag inte av. Att ungdomar i vårt samhälle mår allt sämre och sämre. Det är några saker som gör mig förbannad.

deXtra

Guuud. Jag borde ha skrivit prov i skolan och varit på preptimme idag, men istället har jag spenderat min dag på dextra. Där fick jag besöka läkare, ta blodprov, svalgprov och lite andra prover, sedan var det lungröntgentime, sedan läkaren igen som sade att jag borde till jorv, sedan fick jag vänta en stund och så var det dags för ultraljud för både mage och ljumske. Till slut bestämde jag mig för att inte åka till jorv utan istället vänta och se över helgen. Det mesta såg ändå ganska bra ut. Men huhhu säger jag nu. Ganska skönt att vara hemma igen. Ikväll ska jag vara hemma med min lillasyster och vi ska se på film, äta något gott (isglass för mig) och min plan är att vi ska lägga oss tidigt. Det var den fredagen.

Day 21 – Another moment


En sak som jag verkligen älskar och börjar längta efter vid julen är att få gå på julmarknad i Sverige. Stämingen är så härlig, det är mysigt med levande ljus och facklor, det doftar brända mandlar och granbarr, man fryser lite, går runt och tittar, julmusik spelas sådär passligt högt...

ej jaksa

Powernapade två och en halv timme och jag börjar bli lite frustrerad på att jag inte verkar bli frisk. Febern är så gott som borta, men jag är trött hela tiden, min kropp värker, jag hostar och det enda som smakar är soleros ananas isglass. Har inte haft kraft att läsa på finskan idag så vi får väl se hur det går imorgon. mårje

morgonFärskpressad mandarinjuice, omelett, bacon och sallad. Ganska bra start på morgonen. Nu ska jag försöka läsa lite finska.

Day 20 – This month


Denna novembermånad har det snöat. Det har blivit kallt, vinter och närmare julen. Nu får man börja lyssna på julmusik, äta julsaker och dricka glögg. Det bestämmer jag och alla måste lyda mig!

Day 19 – Something you regret


Ånger är inte en så farlig sak. Man får ångra sig. Jag försöker att inte göra sådana saker jag måste ångra, men det händer alla ibland. Man ångrar de där sista shotsen eller något sådant. Det viktigaste är att man inte ältar det allt för länge. Koncentrera dig istället på de saker som egentligen är viktiga, och fatta de stora besluten med försiktigthet så att du intte senare måste ångra dem.

looking goodGooood flicka på bild 1. Nu sitter jag och dricker varm svartvinbärssaft och känner att jag ska ta en burana. Det är inte alls kiva att vara sjuk längre.

temperaturen är hög uti kroppen, närmare 40 än 37,5

Jaa hörni. Bloggen kommer ofta före andra saker, men igår, ingen chans. Igår kväll levde jag nästan inte alls. Jag låg under tre täcken och fick inte ett ljud ur mig eller någonting i mig. Redigt över 39 grader visade termometern på. Mysigt. Men idag var jag så illa tvungen att dra mig till skolan för att skriva matematikprovet och jag är nästan säker på att jag kom igenom det. Jag önskar det så mycket. Nu är jag hemma igen och lider lite. Usch så jag klagar, men live with it.

Nu ska jag vila lite, är slut som människa. Återkommer då jag återuppstått.

tisdag

Forfarande hemma med feber. Har räknat lite matta, tittat lite tv, sovit lite och ätit lunch. Ingenting smakar när man är sjuk, det suger. Nu tänkte jag mig en dusch och sedan lite till provläsning.

Day 18 – Your favorite birthdayAdertonårs födelsedagen är såklart i färskast minne. Både själva dagen då jag belv uppsjungen, fick en kamera, hade kalas med släkt och vänner, åt på cantina west med flickorna och sedan kom hem sent på natten riktigt lycklig och vår adertonårs fest på casa där alla våra vänner var, fick paket, god mat, dansa, skratta och känna glädje var hur lyckade som helst.

Förstås har ju alla födelsedagar varit bra, det enda som jag tyckt är negativt är att jag aldrig har fått vara ensam om att få uppmärksamhet. Jag har varje födelsedag delat med min bror. Min första egna fest jag någonsin hade var min konfirmation, det kändes bra. Anyway, sådant.

matta

Febrig flicka fortfarande. Ligger nerbäddad under en filtoch tittar ut på vinterlandskapet, det är så vackert. Dagen ska bestå av matematikläsning. Jag ska tammefan få godkänt i provet. Mårjens

Day 17 – Your favorite memory

Hur ska man kunna välja ut ett favorit minne ur ett adertonår långt arkiv? Det finns så mycket fina saker jag har varit med om. Men om jag måste välja en sak så är det första gången jag fick hålla min syster i famnen. Jag gick längs hotellkorridoren och var nog världens lyckligaste storasyster då. I nio år hade jag längtat efer en lillasyster och just den stunden fick jag en. Det är mitt favoritminne, lätt.

Andra minnen är från resor, fester, konserter, sommarminnen, jular...


hur ska det gåNästan 38 graders feber attackerade plötsligt. Så nu har jag en het kopp glögg brevid mig i sängen. Calle har spenderat hela gårdagen och natten här och just nu så spelar han och Benjamin playstation. Bra att dom har roligt.
Kroppen värker, jag fryser och snuvan rinner. Jag återkommer.

@robertas


Vi åt god mat, badade i hot tuben, drack minttuviinakakao, åkte in till humlegården och somnade vid 4 tiden hos roberta. Superkväll helt enkelt.

day 14


lite sen fjortonde dag.

Day 16 – Your first kiss

Ingen bryr sig. Minns inte. Dom enda pussarna jag kommer ihåg är dom som calle ger mig nu.

Day 15 – Your dreams


Just idag är min dröm att ätstörningsvården ska bli bättre. Alla som är sjika ska ha rätt till att få den vård just de behöver. Jag vill jobba för att insjuknade ska ha en lägre tröskel att gå över när de söker vård. Och jag vill att folk ska förstå hur livsfarlig och hemsk denna sjukdom är. Det är ingen sjukdom man kan strunta i, den är bland det värsta man kan injukna i. De åren man är sjuk är ett helvete. Så min dröm är att ätstörningar ska minska. Ingen är värd det.

Day 14 – What you wore today


Jag blir så förbanad då eknien inte funkar som den ska. Skulle lägga upp dagens och det blev bara skit av det, så vi får se om jag får upp den imorgon istället. Ganska just kom jag hem ifrån ätstörningssemiarie på Annegatan och det var verkligen riktigt bra och nödvändigt. Förstås mycket hemskheter och obehagligheter, men om vi fortsätter såhär så kan vårde bli mycket bättre. Vi får inte bara sluta jobba för den saken, rätt vård räddar liv. Nu svider mina ögon av trötthet. Godnatt. Kram

Torsdag

Som Jenny skrev så kommer julkänslan fram nu när snön ligger som ett täcke på marken. Jag fick sådan julkänsla när jag vaknade hos Roberta imorse och tittade ut geom fönstret. Dock var det inte lika ljuvligt att gå ut i stormen. Fick galen lust på pepparkakor och glögg som ni också kan beskåda på Jennys blogg. Ikväll blir det nog pepparkaksdeg till kvällsmål. Mamma eller pappa, om ni läser detta, KÖP HEKU GLÖGG OCH PEPPARKAKSDEG.

Dagen spenderas i skolan, på kaffe med Nadja, kaffe med Richard och sedan ätstörningskvällen. Kulkul.
Puss på er alla!

nördigtNu ska vi ha lord of the rings maraton. Juhuuu.

Day 13 – This week

Denna vecka har inte varit speciell. Veckoslutet var det bästa, sedan har det varit skola, skola och skola. Imorgon ska jag på en ätstörningskväll inne i stan, så det kan bli lite intressant. Och så firar jag och Calle en månad tillsammans. Dock firar jag det ensam. Eller med roberta rättare sagt. Då Calle inte kunde komma till oss idag åkte jag till Roberta istället för att inte känna mig alltför ensam. Så nu ska vi se på film och bara mysa.
Kommande veckoslutet hoppas jag blir bra, ska kanske festa en smula och så måste jag nog läsa till alla tusentals prov jag har. Jess. Ha en bra kväll.

yoga


Kom för en stund sedan hem från yogan och ska nu försöka sova. Nu känns det verkligen lite bittert med skolan, det är så mycket och hela tiden. Imorgon skulle jag bara vilja sova hela dagen, men nope. Meeen jag får träffa min pojkvän imorgon så det gör dagen bättre, jesss. Nu sömn.

svar

Svaret på dagens fråga: Det är jag. Ser ni inte likheterna????

Farsdagshelgen


Lite bilder från veckoslutet ännu. Farsdagen var mysig med god frukost och leftovers från lördagens supergoda gryta till lunch. Landet är bäst.

Day 12 – What’s in your bagDetta innehåller min väska idag. Engelskabok, matta/engelska/historia/finska/psykologi häfte, plaza kvinna (räddningen på finska timmen idag), skrivboken som nästan alltid hänger med, Camilla Läckbergs isprinsessan, den obigatoriska kalendern, plånbok, termos, mediciner, nycklar, pennor, försvarets hudsalva, vitalis, L´occitanes handkräm och telefonen.

det är dags att tänka efter


Matematik lektionen lockar verkligen inte mig just nu, men jag ska dra mig till skolan, sitta där och lyssna och försöka lära mig, förgäves.
Denna tisdag blir som tidigare tisdagar, skola, aftis och sedan yoga. Ska försöka överleva. Ha en bra dag!

Dagens fråga?


Tusen poäng till den som vet vem detta är!

God natt!


Historie lektionen var inte så farlig, men det är ändå sjukt skönt att vara hemma. Tänkte att jag nu skulle lägga mig, så att jag orkar vakna imorgon. Tisdagar är aldrig så roliga, så jag beöver all energi jag kan få. Ska ta med mig nyaste Plaza kvinna och lägga mig under täcket. Låter bra. Längtar till onsdagen. Sov gott, puss.

SkåldöSkönaste veckoslutet på länge. Mera sådant! Nu drar jag mig mot aftis för att sät mig in i finlands historia lite. Later.

Day 11 – Your siblings


Min syster är min baby, mitt allt. Jag skulle göra vad som helst för henne. Hon är världens gulligaste, roligaste och mest perfekta syster man kan leta efter. För nio år sedan kom hon till oss. Snart blir hon 10 år gammal. Men trots det kommer hon ändå alltid att vara min bebis.
Benjamin är min tvillingbror. Vi har nästan alltid grymt roligt tillsammans. Jag delar allt med honom, fest, vardag, familj, hem, glädje, sorg... Skulle aldrig klara mig utan honom. Också ha är grymt rolig och han får mig att skratta när som helst. Dock får ha mig också att gråta då och då. Men det är väl det syskojn finns till för.

Jag älskar mina syskon mest i världen, ni är bäst!

Puss


Hihii.

Day 10 – What you wore today


Detta myste jag runt i idag på landet. Nu är jag hemkommen och veckoslutet har varit perfekt. Riktigt super.

Day 09 – Your beliefsJag tror på mig själv. Jag tror att jag kan klara mig genom allt det svåra. Jag har varit nära att ge upp, men jag har inte slutat tro. Och nu när jag tror som mest på mig själv ska jag också börja älska mig själv. Älska mig för den jag är.

Jag tror på lycka. Lyckan finns bakom hörnet, jag måste bara hitta den efter all olycka.

Jag tror på balans. Det måste finnas balans i livet. Inte bara glädje och fest, utan också sorg och vardag.

Jag tror på livet. Livet bär trots att det också tär.

morgon på landet

God morgon. Idag kommer Calle hit. Mysigt. Ha en bra dag, puss.

nighty

GODNATT. Nu blir det snabbt besök på utevessan och sedan upp på loftet och sova. PUSIII

SKÅLDÖ

Landet är det bästa som finns. Havet, skogen, tystnaden, kylan, brasan, böcker, godis, familjen, stor varma tröjor, mörkret. Lugnet är det bästa efter att ha haft fester och program flera helger i rad nu. Jag ska stänga av telefonen och bara vara mig själv. Njuter till hundra procent.

NU

Sitter i skolans datasal och försöker döda en håltimme. En lektion psykologi väntar ännu och sedan kommer mamma efter oss till skolan och bilen åker iväg mot ekenäs. Jag har langtat efter denna helg så länge, det blir skönast i världen att få komma ut till landet. jag ska fota som en galning, skriva, njuta av tystnaden, mysa, äta gott, promenera i skogen, läsa. Göra allt det man inte hinner göra annars. Dessutom ska jag försöka läsa lite historia.
På lördagen kommer Calle ut också. Nu sticker jag. Heippa.

Day 08 – A moment


Tänk att få titta ut på det här just nu. Bara få sitta, ta en watermelon breezer, sitta och prata med Roberta och känna den ljumma vinden mot huden. Det är min moment. Från februari 2010. Skulle inte kunna vara bättre. Då kändes det bra.

yogapass


Efter en helt sjuk lång och ganska tung dag var det himmelskt att komma hem, släcka lamporna, tända ljus, ta fram yogamattan och sätta på Melissa Horn. Gjorde ett yoga pass och känner mig så mycket mer avslappnad nu. Nu blir det glögg och greys. Sedan franska som kvällsläsning.

Day 07 – Your best friend


Jag har så många så fina vänner. Älskar dem över allt annat. Finns inget mer att säga. Bäst av alla. De har stött mig genom mina svåra år, haft tålamod och peppat mig. Det finns inget värdefullare än vänner. Bästa vänner.
Men min allra bästa vän är nog ändå min tvillingbror. Han har varit min bästa vän sedan dag 1. Så är det bara.

Dagens

Dagens humör: GLAD, men trött
Dagens outfit: lööbi
Dagens värsta: skola från 8-18.30
Dagens skratt: shotgun videon från tisdagen på facebook.
Dagens bästa: att vakna brevid calle
Dagens borde: lära mig att sova gott utan att vara ensam
Dagens längtan: imorgon, landetime
Dagens vill: yoga
Dagens vill inte: gå i skolan
Dagens blää: skolan
Dagens goda: jennys och mina macroner (jenny dom va ju goda fast dom va fula som stryk)
Dagens ska göra: skriva lite grejer för ett ästörningsprojekt som en av mina vänner gör
Dagens fiilis: snude
Dagens mys: kvälls tv med glögg och morgonen med calle.

Nåja, lite superintressant läsning. Nu ska jag kill denna håltimme och sedan väntar matematik och historia. Hemma vid halv åtta kanske. Usch.

Day 06 – Your day


Skola, hem, fota, Calle i stan, inget aftis, terapi, ut och fira Jone, ringa polis, väntat på polis, blivit ledsen när bara en securitas vakt kom, fixa bort en spurg. Hem. Benjamin och Calle har picknick i mitt rum. NU sova.

Välkommen hem
Så ser det ut hemma hos oss. Nu i duschen.

Day 05 – Your definition of love


Jag har ett ord som för mig definierar kärlek. TRYGGHET. Om man inte är trygg är det inte kärlek.

macronbakis
Macronbaket blev lite misslyckat. Men gott var det. Det är ju inte utseedet som räknas. Annars så har jag haft en top notch dag, ni skulle veta hur roligt vi hade det i hagalunds parkeringhall. Voivoi tytöt.
Dessutom hann vi också ut på en snabb promenad i snöovädret, jag säger bara att jag hoppas att Gud har bra planer för det här landet, annars är det inte värt att leva i detta väder. He better come up wih something. Nu ska jag slappa i sängen.

Tisdagen

Idag var verkligen ingen rolig dag att stiga upp. Borde ha vaknat sisådär halv sju och hoppat i duschen, men istället blev det halv tio. Jag behövde nog den sömnen. Idag är det fulldag som vanligt på tisdagar. Jag har skola, skola och yoga. Dessutom ska jag och Jenny ha bakisdag idag. Vi ska baka inför torsdagens bakdag, ni kommer vilja köpa våra bakverk. I promise. Nu ska mascaran på plats och sedan bär det av mot skolan. Ha en bra dag, puss

Day 04 – What you ate today


Banan, knäckebröd med ost, sushilunch med Vici, mandarin, lite godish, banan, ungspoatis med räk och skink röra. Det var de dagens matsaldo. Är nyss hemkommen från mörkerkörningen i Porkala, det är verkligen så roligt att köra. Nu måse jag skäärpa mig så att jag i något skede skulle få det där körkortet. Nu dör jag lite av trötthet.

GINcosmo

Bild från grundisen i lördags.
Så småningom börjar det bli dags för mig att ta mig mot stan och sista lektionen för dagen. Skulle bara vilja stanna hemma i sängen. Men a womans gotta do what a womans gotta do. Sådant just nu. Later 

 


åttonde november

Svårt att vakna idag. Hatar åttans morgnar. Det som räddade morgonen var att mamma skjutasar oss. Soffft. Nu har jag krupit tillbaka ner i sängen för att njuta några sista minuter innan skolan kallar. Ha en bra dag, puss.

söndag

Nu drar jag mig mot sängen. Imorgon väntar en brand new day och en brand new vecka. Få se vad den för med sig. Puss, godnatt.

perfekt dagMin dag har varit riktigt super. Vaknade i en varm säng med en pojkvän som tog över hela sängen, inte världens bekvämaste så att säga, men i alla fall. Vi fixade frukost med brorsan och så degade vi framför tv spel, supernaural och greys resten av dagen. Så åkte Calle hem och vi åkte iväg för att fira Daniel som fyller aderton idag. Det var supergoda kakor och jätteroligt att träffas igen. Trivs så bra i den familjens sällskap. Nu blir det mat och tv. Moro

Day 03 – Your parents


Mamma. Älskade mamma. Betyder så mycket för mig.

En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma.

Av: Siv Andersson

Pappa. Världens bästa pappa. Jag är världens lyckligaste som får ha en pappa som min. Jag är pappas flicka, har alltid varit. Kommer alltid att vara. Delar både sorg och glädje med pappa. Och mamma också förstås.

Jag älskar dem så otrolig mycket, skulle aldrig ha klarat livet utan dem. Aldrig någonsin.svenska talande bättre folk

Nu sticker vi, fia skjutsar oss. Here we come! Vi är såå heta

grundning

Vi grundar hos Jenny med roberta, sara, kitty och moi. Snart blir det Svenska natten och redarama. Jag och Roberta är ju gamla vänner med honom så det blir ett kärt återseende. Nu fortsätter viiii. moro

Day 02 – Your first love

Min första kärlek? Ja hörni, alla har vi ju våra lågstadie romanser, men efter det har det varit ganska tyst för min del. På nian var jag nog lite kär första gången på riktigt i min nu mycket goda vän pumppe, men det var mest en massa on off strul och sist och slutligen blev det ingenting utom vänskap. Just nu har jag min första pojkvän, och det är väl då den riktigt första kärleken för mig. Jag är glad och hoppas att det håller. Vi har roligt tillsammans och passar bra ihop. Här får ni en bild. hejs.

Day 01 – Introduce yourself


Här är jag. Och min tvillingbror. Mitt namn är Linn och jag är hela aderton år. Älskar att umgås med familj, vänner och pojkvän. Förutom min tvillingbror så finns det en mamma, en pappa och en lillasyster i min familj. Vi bor i ett egnahemshus, men jag längtar nog lite efter något eget. Att resa och shoppa är mina sora passioner. Jag spenderar mina pengar som om de var skräp, men jag ångrar det inte. Man lever bara en gång. Dessutom bakar jag mycke gärna och så gillar jag fest.

Jag går i mattlidens gymnasium på dagarna och på vuxengymnasium på kvällarna, vill bli student så snart som möjligt. Mina studier har dragit ut på tiden eftersom jag för två år sedan insjuknade i en ätstörning som jag nu håller på att tillfriskna från. Under de senaste två åren har mitt liv varit ett levande helvete och det är fint att jag lever idag. Verkligen. Efter avdelsingsvistelser och andra mycket svåra stunder kan jag bara säga att livet nog trots allt är värt att leva.

På fritiden yogar jag och så tittar jag på tv serier, dhw, satc, friends, greys, supernatural, paradise hotel, himym... Det är så bra.

Såja, det är jag.

Kan inte låta bli

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – Your dreams 
Day 16 – Your first kiss 
Day 17 – Your favorite memory 
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Another moment 
Day 22 – Something that upsets you 
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – A first 
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

En månad framå från och med imorgon har jag åtminstone ett safe inlägg per dag. Let's cheer for that.

fortfarande nolo muija.

awkward

Hej jag är pinsam. Lång historia kort: Utklädningtävling i skolan, bytte kläder med borsan, trodde vi fick första pris, steg upp hurrade, märkte att vi verkligen int hade vunnit något, missförsånd alltså.

Annars helt bra dag, träffade Calle en stund, kaffe och mat med junkeli, halloween fest i skolan. Imorgon ska jag donera blod. Sov gott!

Nolo mujia tackar och bockar.

after work på humlan.

var lite småbitter efter att min kära pojkvän först inhiberade vår kaffe dejt, och sedan hittade en lapp på dörren i skolan som sade att vi inte har lektion. Vilken dag alltså. Men nu hittade jag min räddare i nöden; en kall cider på humlegården med brorsan.

update

Vaknade hos mormor och morfar och spenderade en timme i skolan efter det. Nu är jag hemma, snart påväg mot stan för ännu en lektion skola. Därefter blir det terapi och sedan Calletime. pusshej!

yogatime


En snabb sväng hem via efter skolan och sen bär det av mot yogan. Därifrån orkar jag inte a mig hem själv så jag går till mormor och morfar och stannar där övernatten. Soo long amigos.

EGYPTEN

Mamma, bli inte chockad då du läser detta, men jag har bokat en resa till egypten! Freakin södern! Den 2 december är det avgång och hemkomst den 9 december. Here we come! Skönt, lugnt, sola och bad i en vecka innna  studentläsningen börjar på allvar!

Sug på den ni!

edit: resan bokade jag med Jenny, Denna och Ida. Hoppas alla kommer också!

DATUMAMORE. AD DEFENDENDUM. MARC JACOBS


Given in love for protection. Förutom marc jacobs väskan i förra inlägget fick jag denna skönhet ill 18 års gåva av flickorna. + choklad, oreos, kondomer och världes snyggaste tiger of sweden partyväska. Jag blevså rörd.

tired

Jag tror att klockan är kväll och att dagen snart är slut fast de flesta inte har slutat skolan ännu. Och min kvällsskola börjar om två timmar. Voivoi denna vintertid. Jag är trött.

dagens
Nya marc jacobs väskan. Ääääälskar. Nu har jag ledigt fram till klockan halv fyra. Grays season 2 sounds good, sedan blir det skola och kvällskaffe med miranda. Puss

RSS 2.0