The strangers

Fy fan! Jag ska aldrig mer se en skräckfilm. Det var det obehagligast jag har varit med om på länge, usch. Ett tips till er som inte har sett "The strangers" : GÅ ALDRIG OCH SE DEN. Hela filmen satt jag lutad över Annika och klämde hennes hand så att hennes fingrar säkert gick av, fasiken vad rädd jag var. Jag hade köpt lite godis att äta under filmen, men det fick jag inte i mej, så det får jag njuta av imorgon istället. Etta var så snäll att hon kom med mej ända till ändhållplatsen med bussen för att sedan ensam åka hem, älskar dej tjejen!
Seriöst jag har inte varit så rädd i hela mitt liv som ajg var ikväll, haha, kommer ligga vaken hela natten..



Världens hemskaste. När dom säger det där "Because you were home" var det alltså helt hemskt.

Nu ska jag pigga upp mej med lite SATC så att jag kan somna bättre, det gör en alltid glad.

Gonatt!


Jag Fredag

Hej på er!
Ett snabbt inlägg innan jag sticker in till stan. Där ska jag träffa Annika och på kvällen blir det The strangers. Har hört att den ska vara bra, dessutom passar det ju bra med skräck då det är Halloween.

Jag idag:



Topp - Bikbok
Tröja - Cubus
Jeans - Only

Pusskram

Fräknar

Hej på er!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gjorde imorse. Halsen var helt uppsvullen och det var svårt att andas. Så kom vintersjukan även fast mej. Så hela dagen har jag legat i sängen och vilat, för en stund sedan drog jag mej upp och började skriva på en uppsats. Nu åker mammsen till butiken och köper käk till mej, mummmmma :D

Igår när jag tittade på andra avenyn på tv ville jag inget annat än att få fräknar, det är så snyggt (i lagom mängd). På engelskan snackade vi också om fräknar och tänk bara en sommardag då solen skiner, fräknar i ansiktet, inget smink och så en glass i handen. Underbart skulle det vara.


Så vacker! Maya Rung som spelar Liv i Andra avenyn.

Lindsay täcker ofta sina vackra fräknar med smink, men här
ser man dem.


Jaja, ikväll ska jag nog inte bara vara hemma fast jag är sjuk, det blir väl antagligen "The strangers" med tjejerna. Kanske någon kille komemr med också, jag vet inte. Ska bli kul att se en skräckfilm, det var länge sen sist. Kommer att vara skiträdd när vi ska hem, haha..
Ha det så bra,

L

when all is said and done



Jag kan inte få nog av denna video, så fin. Titta och njut.

Love, L

donuts

Hola chicas!
Dålig uppdatering igen, gud vad irriterad jag blir på att jag inte kan uppdatera så ofta, jag måste verkligen skaffa mej den där datorn eller hur!?!
Nåja, inget jätte speciellt har hänt, igår efter skolan chillade vi och fetton som vi är åt vi donuts. Sen blev det ett väldigt spontant bio besök. Vi satt där bland alla 11, 12 och 13 åriga tjejer och skrattade oss igenom hela high school musical 3, hahaha.. Idag gjorde vi typ samma sak, fast bion skippade vi trots att det var special dag så man skulle ha fått biljetten för 5 € men filmen gick så sent så vi hoppade över. Jag hade egentligen tänkt att gå till gymet idag och träna men helt tydligt blev det inte så. 


ljuvligt goda donitser från dunkin donuts

Inatt hade jag världens hääääärligatse dröm, aldrig har jag drömt något så fint. Annika, du vet! ;) Näe, men det var faktiskt riktigt underbart att vakna upp på morgonen, hoppas den går i uppfyllelse. Snart. hihi.
Jaja, det ösregnade just när jag kom he så nu ska jag ta en varm härlig dusch och så dränka mej i läxböcker.

Puss!
 

dagens

tjenis!

Jag hatar Finlands tråkiga, hemska, kalla klimat. Varje dag likadant. Regn och storm om vart annat. Nåja denna tisdag är som vilken annan tisdag som helst. Jag blir trött på att mönstret ser likadant ut vecka efter vecka, ingen omväxling. Iaf så blir det ännu en timme skola och så träning och simning.

Såhär ser jag ut idag:



topp - Pieces
skjorta - NewYorker
jeans - Crocker
sportbag - Nike

Ha en super dag!

lieenaa

Festis

Hemma från skolan och den efterlängtade shoppingen. Detta kom jag hem med:


Snygga, praktiska träningskläder som kommer att komma väl till pass på morgondagens träning med Sara och Denna.:)

Det är redan helt beckmörkt ute fast klockan just och just har blivit 6. Deprimerande eller hur? Nu är det bara att pina sej igenom denna långa mörka vinter tills det blir april igen. Så denna dystra oktoberkväll ska jag tillbringa med film, nyinköpt tiding och mys:



Men först tortillas, puss!

L

Söndag

Hej på er!
Gårdagen var jätte trevlig, med god mat och choklad tårta, mums!

Vädret är skit, det regnar och stormar och regnar.. Ingen utevistelse idag inte. Väntar på att det snart ska bli dags att åka till mommen och moffen på middag. Skönt att ha en aktivitets fri helg. Har ni alla kommit ihåg att flytta klockorna en timme bakåt för jag tänkte glömma det?!! Nu får man sova en timme längre, super!
Imorgon ska jag och pappa åka och shoppa träningkläder till mej, äntligen. På tisdag blir det träning och simning igen.




Nu ska jag klä på mej och sen åker vi, hejs!

L

SATC - the movie

Hejsan!
Bloggtorka igen, tyvärr. Har haft svårt att få tag på en dator men nu äntligen fick jag en till förfogande. Nåja, inget jätte märkvärdigt har hänt, livet rullar på som vanligt. Igår kväll hade jag och syrran myskväll med massa gott att äta och filmer. Igår damp också Sex and the city filmen ner i postlådan! Lycka! Kollade på den genast. Den var lika bra som jag kom ihåg. Dessutom var där några scener som jag inte minns att skulle ha varit med när jag såg filmen på bio. Superbra!

Ikväll blir det middag med våra släktingar från Sverige. Ska bli så kul att träffa dem igen. Imorgon blir det också middag men med andra släktingar. Jag älskar att få åka iväg någonstans och bara få äta så god mat. Det är det bästa, hihhi.
Annars ska jag bara städa idag.-.-

Ännu flera Ty bilder:


Detta vet jag faktiskt inte vad är, men det är känt iaf. ;)


Flygfältet i Hamburg

So long sweeties!

lieenaa


Mac and cheese

Hej bloggen!

Har än en gång hål timme. Började med gymnastik på morgonen vilket var lite jobbigt men helt okej. Fysik och historia väntar ännu.
Är galet hungrig, har inte ätit mer än hälsosamma grönskaer till frukost, längtar efter riktig mat. Mac and cheese skulle inte sitta helt fel. Jag och Vici åt det på Hard rock café i Berlin sista kvällen i Tyskland. Med det serverades också kyckling och garlic bread. Såå gott.


Exakt såhär såg vår mat ut på hard rock.

Efter gårdagens träning har jag sjukt ont i nacken, antar att det är pga simningen. En massage skulle vara riktigt skönt.
Jag tar kanske en sväng in till stan för att göra av med mitt presentkort till Gina tricot, om inte så blir det plugg hemma.

Love,

Lieenaa

Träning

Hej på er! :D

Malin: Dom e nog int äkta ;) dom e från nån butik i Tyskland som hette typ street någo, men de fanns nog såna i nästan alla klädbutiker där. Man kanske kan beställa från näte, kanske.
Sex And The City e från www.cdon.com o kostar ca 20 € + frakt.

Kom just hem från träningen med Sara som var super kul och effektivt. Först lite över 1 timme i gymet och sen simmade vi 1 km. Nu är jag helt slutkörd, men det var ju nog den roligaste träningen på läääänge. Måste ta mej en sväng till stan och köpa nya fina träningskläder om jag ska börja träna regelbundet, haha ;)

Ikväll ska jag lägga mej riktigt tidigt och sova länge imorgon, paah in my dreams, väckning vanlig tid 6.15.

Några Tyskland bilder igen:


Starbucks.


Dunkin donuts, favvostället i Berlin. Mums.


Berlinmuren med mycket historia bakom sig.



Nu andra avenyn, pusi!

lieenaa

HÅL

Tjena!
Nu har vardagen kommit tillbaka, har börjat vänja mej vid att det inte är shopping som står på programmet på morgnarna, utan skola. Usch.
Hade tid hos skolhälsovårdaren kl 10. Tänkte att det skulle vara hemskt, men ärligt talat så var det inte så farligt ändå:)

Har hål ända till kl. 14.35. Därför passade jag på att komma till mormor och morfar direkt efter att timmen slutade kl. 11. Har städat och käkat så nu är det bara att vänta tills den där ena sista tråkiga engelska lektionen skall börja. 
Efter skolan blir det träning med Sara. Äntligen ska jag träna igen, det blir super. Först ska vi på punttis och efter det simma. Urskönt!
Hemma väntar sedan plugg och sånt.

Igår kväll beställde jag "Sex and the city the movie". Haha, jag väntar så mycket tills den faller ner i postlådan. Borde ta ca 4-5 dagar.



Okey, ha en bra dag! Puss,

L

HamburgBerlin pics

Home sweet home.
Efter en dag med tjejerna i shoppingcentret är det skönt att komma hem. Fetto mat och bara chill.
Just nu håller jag på att flytta över bilderna från kameran så ni får lite smakprov på hur vi hade det där.
Nåja lite om Tyskland:
Vi bodde ca 5-10 minuter med u-bana från stan, vilket var jätteskönt. Lägenheten var supernice med högt i tak och stora fönster. Största delen av tiden i Hamburg shoppade vi och gick runt och tittade bara. Varje dag lunchade eller fikade vi på starbucks (love). Tiden i Berlin spenderade vi med att titta på olika sevärdeheter och också shopping.


tidig frukost på flygfältet innan vi åkte


trött


i flyget


Hamburg city


ett av alla besök på Starbucks


Berlin city

Lite av alla bilder, mera kommer senare, nu ska jag se alla de avsnitt jag har missat av andra avenyn och sedan desperate housewives, weii!

Kärlek, L

PHAHAHA


Hola!
Skola igen efter en härlig resa till Ty. Vi kom hem igår ca halv 12 på natten. så jag är en aning trött nu. Nu har jag hål och jag tror att det bara är en teater kvar av skolan men jag är inte säker, efetr det hem och ladda upp alla bilder till datorn, sen ska ni få se dem :)

Ikväll tror jag att jag bara ska ta det lugnt har inte riktigt kraft för något annat. Inga träningar blir det hehhe..
Phaha nu blir Denna och Annika så störande att jag inte orkar med dem längre, så nu måste jag dra,. hejsvejs pusspuss!!

lieenaa

Hamburg today

Hej!
Bloggen har varit död ett tag , jag vet. Har inte riktigt haft feeling för att blogga så det har fått vara. Mycket har hänt under de senaste dagarna men just nu sitter jag iaf framför Vicis MacBook och äter brownies i en underbar lägenhet i Hamburg. Låter inte så dumt va? 
Vi kom idag morse, flyget gick lite över 8 då det var försenat, men vi kom fram ändå. Började dagen med en kort visit på torget där vi köpte lite mat och blommor, vi åt lunch bestående av toast och sedan var vi fit for fight för shopping. Hela dagen var vi i stan och shoppade. Saldot blev en kjol och en kragskjorta från new yorker, 2 tröjor från pimkie och ett par byxor från zara. Godiset pratar vi inte om och det helt fantastiska kaffet på Starbucks räknas inte. (Men dit kommer vi att återvända under denna resa, for sure) Vici hittade en supersöt kjol och hoppas på att hitta mera imorgon, skor är inblandade i planerna för oss båda.
När vi kom hem var vi galet trötta, vi lekte lite med Vicis söta syster och så åt vi jättegott.
Nu är vi pretty trötta, men ett avsnitt av gossip girl kanske det blir.
Ni får höra mera av mej nu, jag lovar, hörs imorgon! Puss, 


Här bor vi

lieenaa

 

Bday girl!

Hey!

Imorse blev jag och brorsan väckta med massa sång och paket, härligt! Efter födelsedags frukosten bar det av till ledarutbildningen där vi först blev firade med serpentiner och så på matpausen fick vi blåsa ut 16 ljus per man från en extra dubble choko kaka, alldeles fantastiskt god var den, men gud vad mättande. Fick ta hem det som blev över av den. När vi skulle hem och gick ut från huset blev vi 'överfallna' och kidnappade. Vi fick ögonbindel på oss och sedan fick vi bara följa med strömmen ;) Det enda jag visste var att vi kom på en buss (det tog sick länge att komma in till stan med den!!) och att vi körde någonstans.  Vi klev av och så började vi gå. Från olika håll hördes det " Dom där ska säkert gifta sej" och sånt, haha.. Vi blev förda till McDonalds mittemot urbana visade det sej sen. Där väntade de som inte hade varit på utbildningen, vi gick upp där borden för "privata tillställningar"  var och när alla äntligen hade satt sej ner fick vi ta av oss ögonbindlarna. Massa mat och paket fanns framför oss, det var så fint ordnat. Vi hade såå kul, detta var vad jag fick:


Presentkort till Gina Tricot, Festis, Candy, Chic, Bok från Urbana, och så ett jättefint kort. Av församlingen fick jag dessutom små suddgummin, haha ;D

Mina vänner är dom bästa som ordnar sånt här för mej, Puss jag älskar er så mycket! Bilder kommer senare när jag får tag på dem.

LOVE,

lieenaa


blabla

God morgon bloggen!
Började dagen med gymppa ute-.- Nu har jag hål och sitter med A och S vid datorerna och läser boggar och surfar runt annars bara.
Vi håller på att fixa program till ikväll. Vi måste höra runt lite vart alla ska och sånt men något hittar vi väl på. På något sätt måste jag ju fira mina Bday med kompisarna. ;)

Äh, nus ka jag kolla facebook lite, sen timme igen..:D

puss, L

Sick

Fy för varje timme som går känner jag mej mer och mer sjuk. Ont i halsen och snuva och rinnande ögon, kan det komma mer olämpligt!?! Men nåja, det kommer inte hindra mej från att roligt. Får bara lov att sköta mej rikitgt ordentligt och käka c-vitamin och sånt stuff.


Nu ska jag lägga mej och bli frisk för imorgon är det fredag, Kul kul kul.!

Nighty!

lieenaa


SJP

Hej bloggen!
Shit vad trött jag är, det känns osm om mitt huvud snart spricker, usch. Vanlig skoldag men massa strul med läseordningen, måste kolla upp det lite. Jag och J trivdes inte på franskan så antagligen ska vi sluta, vad är det för idé att vara där om man inte ändå lär sej något.!?
Nu sitter jag hos mommen och moffen och när jag kommer hem blir det helkväll med Desperate Housewives andra säsongen som jag lånade av Jenny, can't wait.
 Mycket annat kul på kommande också, imorgon blir det säkert fredags chill hos någon eller party? Och på lördagen födis. Vet inet ännu vad jag ska göra på kvällen, måste se vad som händer. På söndagen släktkalas på eftermiddagen/kvällen me dmassa gott att äta, mums.

På vägennhem från J:stad på tisdagen såg vi en film med SJP, kommer inte ihåg vad den heter men hon är ändå alltid lika vacker, man kan inte säga det tillräckligt många gånger.


fint med höga strumpor.

Nu ska jag få mat här och sedan bär det av hemåt, kram,

L




Crazy Days.

Hej!
Efter en lååång paus är jag nu tillbaka. Jag har haft så kul de senaste dagarna så det inte är sant. Vi åkte alltså till J:stad på måndag kväll, bussresan tog sådär 6-7 timmar så man kan ju tänka sej hur det såg ut med 11 övertrötta tjejer i samma buss, haha. Supernice. Vi kom fram till jakobstads gymnasium där vi skulle övernatta ca 12 och väckning var det 7 tiden (vi försov oss ½ timme). Vi hade stannat i en matbutik kvällen innan så vi åt frukost bestående av några köttbullar, vindruvor och kakao. Matcherna gick sådär, vi spelade bra men inte tillräckligt bra. Resan tillbaka började jag med en powernap, sedan åt vi på en ABC och så fortsatte resan med film, skratt och mys.

Idag har jag då tidigt vaknat för att åka iväg till stan på inspelning. Denna gång var det roligare än förra gången, måste kolla upp när det sänds. Så var det skola, skola, skola. Bara 2 lektioner men det var mer än nog för mej, drog med Jenny och några andra till Galna Dagarna som pågår nu, hittade jättefina grejer men no money no funny.

Okej nu har jag äntligen tid att se det första avsnittet av Desperate housewives som pappa så snällt bandade åt mej.

Pussar,

Lieenaa

skolaaaa

Hej på er!
Kom till skolan 1 timme för tidigt. Så irriterande, så nu sitter jag här och roar mej framför datorn i skolan. Kl. 9.40 har jag kort matematik och senare har jag fysik. So not my thing.
Imorse måste jag släpa med alla mina grejer som jag ska ha med till Jakobstad för jag hinner inte hem via då vi slutar först 16, jobbigt värre. Sovsäck, fotbolls stuff, dyna och extra kläder. Iofs var dynan kanske lite onödig, men bussresan bli annars så obekväm. Musik, tidningar, bekväma reskläder (leggings, lång topp och mysig tröja) och Liza Marklunds 'Studio sex' fick också följa med i bagen.

10 dagar till Tyskland. Jag är såå excited! Det kommer bli bäst. Bara massa shopping, fika och titta på den vackra staden. Tillsammans med den bästa Vici. Ahh, jag kan inte vänta längre.


shoppa

Jaja, nu ska jag sätta mej i en soffa här i skolan och bara slappa tills lektionen börjar, vi hörs efter J:stad!

LIEENAA




Herve Leger

De finaste klänningarna som finns:





Dessa grymt snygga Herve Leger klänningarna kan köpas från Mrs.H som finns i Stockholm. Den enda butiken i Sverige som säljer Herve Leger. Också från nät butiken www.mrsh.se går de att köpa. Förstås finns de också andra modeller och färger, med dessa är snyggast enligt mej. Vill ha! När jag får pengar ska en sån bo i min garderob.

Söndag

Hej alla fina!
Riktigt skönt att spendera en tid på landet, länge sedan sist. Men 1 natt räcker absolut, annars blir det för mycket, haha!

Imorgon börjar en ny vecka igen, detta är planerna:

Jakobstad med skolans fotbollslag (måndag -tisdag)
Fst tv inspelning (onsdag)
Mysa med Jenny framför tvn med massa mat! (onsdag?)
Träna (?)
Skribaledar utbildning (lördag)
Fira min Bday! :) (fredag, lördag, söndag?)

Ja, så ser min vecka ut. Blev med lite kort varsel vi fick veta om Jakobstad. Vi tar bussen kl 17 imorgon från stan och så kommer vi väl fram vid 1-2 tiden på natten. Vi ska sova på skolgolv, usch -.-
Hem kommer vi 22 tiden på tisdag kväll. Kl. 8.30 på onsdagen ska jag vara i studion för smink och sånt..

Nu sitter jag bara och väntar på att andra avenyn ska börja. Puss! 

(Det kommer vara dålig uppdatering ända fram till onsdag iaf. Tyvärr!)

Kärlek,

lieenaa

Gårdagens party

Hey!
Igår blev jättekul. Oplanerat men super. Älskar när det blir så att man inte har några förväntningar och så blir det ändå så  bra. Först kom Roberta en snabbis till mej och kollade upp en kappsäck som hon skulle låna till hennes tyskland resa. Efter det tog jag och brorsan bussen till Vici eller jag gick först till vici medan brorsan gick genast till J där det skulle vara chillkväll.  Det blev ändå lite mer än det. Fest skulle jag nog kalla det. Ungefär när klockan var 17 kom jag och Vici också till J där vi sedan bara snackade och så.
Vaknade jättetidigt vilket suger för jag är trött, jättetrött.!
Planer för idag är väl nu på dagen bara tv och candy inomhus då det regnar massor ute, senare på eftermiddagen åker vi till landet.



Nu vill jag tillbaka till sängen med massor ohälsosamt godis och tidningar. Och världens bästa musik.

kärlek,

lieenaa

Fredags outfit

God morgon bloggen!

Varför är det så att när man för en gång skull skulle få sova länge så vaknar man halv 7. Under de senaste timmarna har jag försökt somna om och när inte det gick läste jag lite tidningar, försökte somna om igen, sedan steg jag upp när jag inte orkade ligga och dra mej längre. Hade iaf tillräckligt tid att göra mej klar. Åt världens godaste och hälsosammaste frukost. Fruktsallad med digestive kex och råg - nöt yoghurt. Mums!
Så här ser jag ut idag:



Tröja - GT
Kjol - Topshop
Strumpor - (HM, Lindex??)
Skor - Ellos
Väska - Zara

Antagligen byter jag skor, har tröttnat på att gå i högklackat..

Dagen ska bestå av skola 1 lektion, kanske går på kaffe någonstans, sedan får vi se om det händer ngt ikväll, eller så är jag bara hemma. Pusspuss, vi hörs!

lieenaa


Tänk om jag aldrig mer


Sov Gott!


Ruska

Idol håller på nu, har ingen ork att sätta på tvn ändå. Mycket hellre bloggar jag.

Idag när jag gick efter posten fick jag en inte så trevlig överraskning. Min tandläkare har skickat en tid då jag ska komma dit. Jäklarr. Jag hatar tandläkare. Det är bara så obehagligt, usch! 4.11 kl.9 måste jag på något underligt sätt tvinga mej själv dit.
Imorgon är det fredag. Igen. Vi åker kanske till landet. Inte riktigt min grej det där med landet alltså, men kanske det kan bli skönt. Titta runt blan lite foton på datorn, dessa hittade jag:







Vår finafina hund som dog i somras. Jag var bortarest då hon dog. I Sverige, 1 månad. Jag fick inte säga hejdå, gud vad jag saknar henne!

xxx,

L


satcfriends

Hemma redan fast jag borde ha haft 2 lektioner till. Vi satt och väntade och väntade i modda klassen men vår lärare kom inte. Därmed gick jag och Eva ner till lärarrummet och frågade. Det visade sig att vår lärare inte jobbar i skolan längre, det kom som en chock, vi hade inte hört något. Synd, för jag gillade verkligen modersmålstimmarna med henne och så. Hon var nog en av de bästa lärare jag har haft. Hoppas vår nya är lika bra.
Annars är det lite irriterande att vara hemma nu då vi har renovering av typ alla golv i nedre våningen-.- Är sjukt utmattad så jag tror att jag bara ska ligga hemma i soffan och titta på SATC eller Friends idag, kanske bådeoch.





Okej, later!

<3

Skolan

DENNA E BEST.

så är det, iaf enligt Denna själv ;D
Sitter i skolan på finska timmen men ska snart iväg och äta. Idag får vi bara ut alla prov sedan slutar vi väl.
Vädret idag är hemskt, blev helt genom dränkt när jag gick till bussen, genast när jag kom in i bussen slutade sklart regna.

Nu måsta jag joba vidare, puss!

desperate housewives

Haha, programmet var grymt. Int på ett dåligt sätt men inte på ett bra sätt heller. Bara grymt. Underligt att se sig själv i tv.

Ikväll blir det tidig sängdags, och imorgon lång sovmorgon! Sweet. Börjar först 11.

Nästa måndag börjar äntligen desperate housewives igen. Det var på tiden, eller hur!? I Sverige började det redan. Allt kommer tidigare till Sverige. En av orsakerna till att det kommer bli mitt hem någongång i framtiden.


snart får vi se hur det går för tjejerna.

Sov gott sötisar!

lieenaa


GÖMDA

Usch usch vad bloggen bråkar med mej. Har suttit här och försökt ändra designen på bloggen och förgäves försökt få in bilden som jag länge har planerat lägga in som header. Men det går inte, inte för mej. Nog för alla andra men icke att det skulle gå för mej. Nåja, jag får försöka senare igen, blir så irriterad när det inte lyckas nu.
Idag i bussen påväg hem läste jag färdigt Liza Marklunds bok Gömda. Det är den som är orsaken till att jag inte har läst skolböcker. Men varför läsa religon eller något annat tråkigt när man kan läsa den. Hade faktiskt lite nytta av den i religions provet idag, så kanske inte helt dåligt att jag läste den igår kväll. Ja, men boken var iaf helt fantastisk. Jag gillar verkligen Liza Marklunds böcker. De är så levande och man kommer så lätt in i dem. Dessutom är personerna och allt annat väldigt bra och intressant beskrivna.  Har tidigare läst "Nobelstestamente" och "Livstid" vilka också var super. Tänkte börja med "Studio sex" ikväll.

  
senare ska jag nog också läsa 'Asyl' och 'Mias hemlighet'

Nu ska jag göra mej redo för att se "Park" som kommer om 45 minuter på fst5. Hahah, ska bli kul att se Sara och mej där.

pusipusi!

L

city dag idag

Känns som om de senaste 8 timmarna skulle ha varit flera dagar istället. Jag har hunnit göra så mycket. Först drog jag mej till skolan till kl 8.15 och skrev religion provet (sista provet, wei!!) snabbt, på bara 45 minuter då vi har 3 timmar på oss, sedan satte vi oss ner i sofforna i skolan och väntade på att matserveringen skulle börja. När det äntligen blev food time rusade vi till matsalen för att snabbt få i oss pyttipannan som vi sedan konstaterade att egentligen var lite småäcklig. Efter lunchen drog jag, Sara och Jenny hem till Sara där vi slappade en stund medan S gjorde sej iordning för att komma med till stan. Jennys place var nästa stopp. Där drack vi och väntade på att klockan skulle bli så mycket att vi kunde dra oss till busshållplatsen. När vi kom till stan hade jag bestämt träff med Miranda och Casandra. Superkul att träffa dem igen efter en lång paus. Vi fikade på Stockmanns café och gick och kollade lite runt i stan bara, gick bl.a. till sokos som hade rea och köpte godis, fetton som vi är ;). Sen mötte jag upp J, S och andra igen och vi tog en sväng in på Zara där dom alltid har så fina kläder. Vi hittade massa fina långa koftor och västar. J hittade också en superfin blus med pantermönster. Passar perfekt med svarta jeans eller leggings och en svart topp under.
Hur har er dag varit då?

lieenaa


 

RSS 2.0