uppdatering

Är på veckosluts loma från avdelningen. Första gången hemma övernatten sen jag skrevs in. Just nu känns det inte bra, men förhoppningsvis lättar de efter en tid. Var inne i stan och shoppade lite med mamma och syster. Dessutom åt vi god middag på santa fé. Nu ska jag försöka njuta lite för på söndagen återvänder jag till avdelningen. Pusskram.

avdelningsvistelse

Det har blivit en paus och den pausen kommer att fortsätta eftersom jag nu spenderar mina dagar och nätter på jorv. Vet inte när jag kommer ut, men en tids avdelningsvistelse blir det i alla fall. Hoppas ni alla har det bra, sköt om er. KRAM

myndiga flickor

På fredagen fyllde Evisen aderton och vi firade i Ingå med ring efter båten, god middag, norsk fylla och lite DT. På morgonen sjöng vi upp Roberta som fyllde på lördagen. Efter några timmars powernap och paradise hotel tittande drog vi ut på stan för att fira Robban. Det blev restaurang besök, barer, uteservering och cruisande i fias bil. Fettnajs.
Hos Eva hade inte jag kameran med, men ikväll blev det några bilder tagna. Nu i säng, puss.





HELLOOOO


Jag är tillbaka. Jag vet inte om jag någonsin har vari utan at blogga så här länge. Skönt som fan måste jag säga. Har kommit hem från Sverige och varit på landet sedan dess. Nu kom jag hem för några dagar för att festa och få terapi och sedan bär det av ut till Ekenäs igen. Ikväll hade jag 'nkt ta de bara riktigt lugn, men jag måste ändå snabb iväg för att köpa en eller vå födelsedagspresenter. Många som fyller nu i juli. puss o kram

svetty

Hejhopp. Sista dagen i Sverige håller på att ta slut och vi ska snart sätta oss ute i hettan och äta middag. Jag sitter fastklibbad av svett i datorstolen och om jag orkar ska jag nog gå ner till stranden och ta mej ett kvällsdopp. Man är svettig i princip hela tiden, måttligt roligt. Igår var vi och shoppade och jag hittade en hel del, jiihaa. Imorgon kl. 10:45 går mitt plan och så åker jag direkt från flygplatsen till landet för att fira mamma som fyller 46. Har inte tagit nästan några bilder alls och jag orkar inte ladda upp fler nu så det kommer när jag har kommit hem. Kram

"Heeeej Inn"



Vi var och åt lunch på mauritzbergs slott som ligger precis utanför Norrköping. Toppengod mat och världens finaste ställe. Värt att besöka.

Har inte uppdaterat eftersom vi har tillbringat några mysiga dagar uppe i stockholms skärgård med min småkusin och hans familj. En liten bäbis plus en liten två åring som charmade alla. Dock förstod man inte riktigt allt han sade, heh. Babyfeber på gång måste jag säga. Nu ska jag ut på altanen och så ska vi kvällsfika, puss och kram på er!

det gör ont


mimmis visthus, toalett.



Köpte en bok på Åhlens som handlar om matmissbruk, verkar väldigt bra hittills. Intressant och "roligt" att läsa böcker där man känner igen sig själv.

Vaknade mitt på natten med en super torr och ond hals så jag drog dun täcket upp till halsen och försökte korva det så att det inte kom på kroppen, för fy fasiken vad hett det var. Jag svettades som värsta svinet. Jag gör det alltid nu för tiden, beror nog på några piller jag tar. Anyway så tog jag en kopp te till frukosten och hoppades att det skulle hjälpa, men nu sitter jag fortfarande här med halsduk runt halsen och har svårt att svälja. Vi var ändå inne i Norrköping och shoppade lite och så åt vi lunch på Mimmis visthus. Super god lunchmat har dom där. När vi kom hem solade jag, men det blev för hett och jag svettades så mycket så jag tog en iskall duch och satte mig i skuggan för att läsa istället. Middag åt vi förstås utomhus, idag blev det grillade spett och majs och så lite egna jordgubbar. Ikväll kommer Lotta på Liseberg på tv, så vi ska nog bänka oss framför soffan och se på det. Heippa

freakin' 50




Termometern har visat otroliga femtio(!!!) grader i solen idag så lite flöt man nog bort då man låg och pressade. Men jag kan inte vara tacksam nog över det fina vädret, älskar värmen. Igår kväll satt jag länge ute på altanen och skrev ner känsolr och tankar. Att skriva är en sådan befrielse och att dessutom göra det ute i skymningen är det bästa. De flesta stora och viktiga tankarna kommer på kvällen.
Idag har jag ätit mängder med jordgubbar och glass, promenerat ner till stranden för att bada, svettats som en gris, tagit en powernap och så har jag börjat känna av min hals, hoppas att det inte blir värre, imorgon ska vi nämligen ta oss in till Norrköping city och shoppa. Jag längtar efter att slösa pengar. Nu ska jag se om det kommer något bra på tv. Pussgodnatt!

this is my life



Nu är livet rätt så bra. Har umgåtts med världens finaste människor, ätit sjukt god plockmat (titta bara!) och resten av kvällen blir det kanske lite fotboll, mys och så tänkte jag skriva lite. Ni vet inte hur mycket jag trivs här. Det är tropiskt hett ute, kommer verkligen inte kunna sova, love it. Sådana här stunder märker man att livet nog ändå är värt att leva. Pusskram.


svenskatalandebättrefolk

Hej på er från ett kokande hett Sverige. Skulle inte kunna vara bättre väder. Har spenderat min förmiddag och en del av eftermiddagen med att ligga i solen, äta lunch, gå ut med vovven och nyss tog jag en dush och känner mig lite levande igen. Älskar att vara här så mycket. Festis varje dag, ledighet, slapp, svenska tidingar, människorna. Svenskatalandebättrefolk helt enkelt. Nu längtar jag bara till att få shoppa, wowow. Jag ska fortsätta med mitt, ha det bra, kram!


norrköping todaloodiloo




lite midsommar 2010 (bilder:MINNA)
Crappy uppdatering, men jag bryr mig inte. Har jag inte lust så har jag inte. De senaste dagarna har jag mått rätt så dåligt, har vistats ensam hemma vilket inte precis gjort saken bättre. Jag önskar och ber att det kommer kännas bättre i Sverige. Där finns inga förväntningar, inget arbete och inga människor jag måste tillfredsställa. Planet lyfter idag klockan fyra och nu borde jag packa det sista och sedan äta lunch här hemma. Ensam. Usch usch, gårdagen skulle jag vilja stryka från mitt liv, hoppas det var sista gången det kändes så illa. Kom ihåg att älska er själv, det är ni värda.

Jag hör av mig när jag kommit till Norrköping, sköt om er. Kram

RSS 2.0