NYAR :)

Hola!
Det kanns verkligen inte som om det skulle vara nyar, men vi ska anda fira ikvall. Eller sa ar det iaf tankt. Just nu ligger bror och syster pa hotellrummet med magsjuka sa det kanske inte blir ett sa fartfyllt nyar. Dagarna har har varit helt underbara och det har varit fint vader alla dagar forutom idag da det har varit lite mer molningt, men anda sapass att vi har kunnat ligga vi poolen. Nu ska vi glida ivag till butiken for att kopa mat och sadant for de kommande dagarna. Vet ni forresten att allt har ar SUPERbilligt. nyarsdrycken far man for fjuttiga 1,75 euro. Skumppa alltsa. Nej menn nu tar tiden pa datorn slut, ha ett bra nyar och sa hors vi 2010. So long, puss!

Har ar mitt 2009

2009. Vad ska jag säga om det!? Det har alldeles säkert varit det svåraste året i mitt liv hittills, jag har varit så lågt nere på botten som igen någonsin skulle kunna föresälla sig. Men vi börjar från början. De första månaderna var ganska lugna, inget speciell hände. Lite fester då och då, men annars var det skola och vänner som stod på programmet.


I januari slutade jag äta godis pga att jag och Anna bestämde oss för att tillsammans ha strejk i ett par månader. Det var början på min ätstörning, men det visste jag såklart inte då.
Våren kom med sol, födeledagar och svårare tider. Maj var en hemsk månad, men då sökte jag också hjälp så de var ett tort steg. Efter maj kom sommaren. Skolan slutade, jag åkte till Sverige och estland, hängde en hel del på stranden och njöt av sommaren som gick bra, allt seglade på lugnt.


Sommar:
I augusti började skolan.Jag började känna av pressen från skolan och fick återfall av ätstörningen. Därmed tog jag paus från skolan och bestämde att jag går gymnasiet på fyra år. Sedan september har mitt liv i princip gått ut på att kämpa och fokusera på att bli frisk. Det har gått upp och ner. Men såklart har jag varit med på fester och kunnat leva ändå. Hösten och vintern har absolut varit den bästa tiden på detta år. I spetember fick jag även jobb som personlig assistent och jag har trivts jättebra med det.17 år
Så var jag med i station T och fick baka en 5 våningarskaka, de var jättekul.
Hösten gick förbi snabbt, jag började se framemot julen i början av november.December kom med massor roligt och spännande program. Jag och min kusin gick på Carolas julkonsert och det var en riktigt upplevelse, sedan räffade jag Björn och Benny från Abba. Skolan började den 7 december vilket var skönt och roligt, men nervöst. Den 13 åkte jag, min kusin, faster och farmor till sverige på kryssning, de var härligt att komma till Stockholm. Och så blev det jul ganska snabbt.
Julafton var perfekt, precis vad jag behövde. Även juldagarna var just som de ska vara.
Nyåret spenderas nu på Teneriffa med sol, raketer och strandliv.

Jag är helt säker på att jag har glömt något, men detta är i alla fall en liten återblick av mitt år. Fastän det har varit mitt svåraste år och väldigt jobbigt på alla sätt, har det också varit det bästa året i mitt liv. Jag skulle inte kunna vara mer tacksam för att jag har alla mina nära och kära, släkt och vänner som söder mej och gör mitt liv till det bästa.

Tack för ett fint och lärorikt 2009!Dag 2


Klockan ar 8 och vi har varit vakna en tid redan pga tidsskillnaden. Vadret idag ser ut att bli bra, men man kan aldrig vara saker. Igar brande jag ansiktet, sa jag far ta en paus med det. Pa eftermiddagen promenerade vi till en stor matbutik och kopte mat for hela veckan, typ. Pa kvallen at vi pasta och plotsligt kollapsade jag. Jag bara foll ihop, svimmade. Jag kommer ihag att jag markte hur ljudet borjade forsvinna och jag orkade inte halla mej uppe. Jag hade antagligen fatt for mycket sol, atit alldeles for lite och sa hade jag en sjuk smarta i foten pga att jag snubblade pa var promenad som kan ha orsakat det. Jag kunde inte rora pa nagon del av kroppen alls, det gjorde sa jakla ont. Jag tror inte att jag nagonsin tidigare har haft sa ont, ni kan inte forestalla er. I alla fall, jag vet inte om nagot ar brutet, men jag kakade 3 painkillers sa det hjalpte. Nu ar den svullen, men det gor inte lika ont langre. Trots detta sa trivs jag, hoho.

Greetings from tenerife


Bild fran juldagen
Tjenatjenatjena! Hur har ni det dar i finland? Jag njuter kunglit av varje sekund har nere. Det ar helt underbart. Igar kom vi ner ganska sent pa eftermiddagen, ca 16 lokal tid, sa det blev inget vidare solande utan bara middag pa en bra italiensk restaurang. Nu ar vi pavag till poolen for frukost och sedan ska vi nog bara steka dar hela dagen, for tro det eller ej det ar STEKARDAG. Im off, ha det fint, puss!!

Hej

Någon har visst bestämt sej för att man ska behöva klara av allt här i världen. Nåja, detta ska fan ändå bli en bra resa. Nu sticker jag fullpackad med shorts, klänningar och fina skor till flygfältet, pusskram!

"jag vill leva lycklig för att jag är jag"

Nu hoppar jag i säng och ska försöka sova i några timmar. Kl. 5 är det väckning och sedan bär det av mot flygfältet och paradiset. Jag har längtat efter detta så länge, jag ska njuta av varje sekund. Hörs ännu imorgon på morgonen om  jag har tid och i annat fall när vi väl kommit fram. Puss kram sov gott!!

26 december

Nu ska vi åka iväg till farmor och farfar på julmiddag. Efter det blir det bara att komma hem och förbereda det sista och sedan i säng. Roberta har också hunnit vara på visit riktig snabbt för att hämta en sak så då hann vi snacka lite, nu träffar jag inga vänner på över en vecka. Have fun, vi hörs!

svensk julIgår firade vi jul med våra härliga svenska släktingar plus en hög annan släkt, och idag fortsätter vi hos farmor och farfar med samma gäng som var här på julafton. Vad är bättre än det? Resten av dagen idag blir att packa och försöka komma ihåg allt. Min bikiniövredel är fortfarande försvunnen så jag få lov att köpa en ny bikini när vi kommer ner till värmen. Och idag tänkte jag även göra en årsutvärdering med bilder som jag sedan kan publicera på nyårsafton. Jap, ha en fint annandag!


julbilderDet var julafton kortfattat i några bilder, men nu fortsätter ju julen i några dagar med släk, vänner, rester och mys.

julottan

God morgon!
För 6 timmar sedan tog jag och pappa oss en ordentlig morgonpromenad på 5km till kyrkan och tillbaka. Det var en sak som jag inte tänker göra på flera, flera år igen trots att det nog var riktigt mysigt. När vi kom hem dog jag lite i min säng och sov tills för en timme sedan då mamma kom och väckte mej. Nu beundrar jag alla mina fina klappar som ligger över hela mitt rum och så borde jag börja packa för i övermorgon åker vi ju. Mitt största problem just nu är att jag inte hittar en av mina bikiniövredelar.

Julen 2009


Den sista delen av släkten som var här åkte just. Julkappsutdelningen tog sådär 3,5 h, så lite skönt var det när den tog slut, men tänk nu är det ett helt år tills nästa gång. Men jag har njutit och haft en helt underbar kväll med mina älskade släktingar, god julmat, massa fina paket och otrolig stämning. Nu ska jag sova några timmar innan jag och pappa ska stiga upp och promenera (!!!!!) till julottan som börjar kl. 06.00!! Mysigt. Hoppas ni också har haft världens bästa julafton med era nära och kära, kram och god jul från mej!

Julen handlar inte om godis och glitter och vem som får vad, den handlar om att ge av sitt hjärta och göra någon glad.


Okej, lite godis hör ändå till i vanliga fall.

(Ny mariskål och nya gröna kulor)

God jul!Vi började morgonen med härlig julgröt och fortsatte med att öppna en del av paketen, vi gör så för att inte julklappsutdelningen ikväll ska bli 5 timmar lång ikväll. Nu ska jag fortsätta njuta av julen, ska titta på musse pigg och hans vänner firar jul med syster, det är tradition att titta på den på julaftonsdagen. Ha en bra dag och sköt om er! PUSS

last christmas


förra julen
Några timmar kvar tills det är julafton. Jag kan inte förstå det, jag har ju väntat och längtat till den här dagen i flera veckor och nu är den här. Jaja, idag har jag bara varit hemma med extra smutsigt hår och förberett och städat, snart ska jag nog lägga mej för då blir det morgon snabbare, juaftonsmorgnarna är det bästa. En stund ska jag ändå vara vaken in case of att Roberta får problem, hon bakar min kaka och det går inte helt smärtfritt för tillfället, haha. Ni ska sova gott, vi hörs imorgon på julafton! Kram.

KAOS

Har funderat på att börja städa i en timme, men NU ska jag verkligen ta tag i det och börja påriktigt. Det är inte kul och speciellt inte då jag samtidig har packningskaos pågång också. Men wish me luck så ska jag sätta på Carola så blir det lite mysigare. Pusskram!

Dan före dopparedanDet blev plötsligt plus grader ute, jävlar också. Förhoppningsvis är det minus imorgon som dom lovat. Ja, tänk att imorgon är det julafton. Crazyy.

MASSOR

Det har snöat typ 30 cm inatt så nu drar jag på mej massa kläder och går ut och skottar med pappa. niceone.

En stjärna lyser så klar


Det värsta är att jag ena sekunden kan må fint, inte fundera på mat och slappna av, för att sedan nästa sekund hålla på att dö av ångest. Och då menar jag verklig ångest, jag visste inte att det kunde vara så hemskt förrän jag själv upplevde det då för flera månader sedan. Jag hatar det, djupt. Tänk er en obehagskänsla så stark att man inte vet vad man ska göra av den. Förr gjorde jag mej av med den på mitt sätt, och gud så det funkade, men nu gör jag det inte längre och då vill jag bara skrika och försvinna. Då kan jag inte fokusera eller tänka. Men jag förstår inte varför jag fortfarande inte kan släppa taget och försöka att inte söka efter trygghet i maten. Komplicerat de där. För stunden ska jag i alla fall först sätta i mej kvllsmål (förhoppningsvis utan ångest) och sedan ska jag försöka klara av julen. Sköt om er, kram!

julbak


Roberta sov en aning för länge imorse (klockan var halv 1!!) så istället för att äta på restaurang fick jag åka till henne och så hann vi umgås lite. Så åkte jag till Vici för julbak. Vi var effektiva, det blev lingonkakor, kola, fudge, tryffel och ischoklad. Nu är jag hemma, har ätit middag och julkänsla är på topp. Tänk att snart är det jul.

22 december


Nu ska jag möta upp min darling Roberta för en sista lunch tillsammans 2009 . Därefter ska jag till Vici och hjälpa henne med lite julförberedelser tror jag, jag har alltså en huippudag framför mej. Och det är helt otroligt underbart fantastiskt väder ute, jag älskar detta. Sköt om er, puss!

sankta lucia


Det var riktigt fint och stämningsfullt. Jag blev till och med lite rörd då och då. Det bästa var lucian. Nu ska jag dyka ner i sängen, kram!

kyrka

Nu ska jag vara kyrkilg. Jag håller på att dö av trötthet.

jee


Jag är redan supertrött och jag ska ännu orka hållas vaken tills vi har julkyrka kl. 23. Så jag har lite time to kill här hemma, tänkte börja packa, under en vecka tills vi åker mot solen. Sådant i siktet nu, ha en bra kväll!

21 december

Idag är det dagsverke vilket betyder att jag ska dammsuga här hemma. Först ska jag ändå in till stan till syömishäiriökeskus för mitt sista möte detta år. Hur fan ska jag klara mej 2 veckor utan att gå dit!?  I alla fall, i stan ska jag även lucnha någonstans och sedan bär det av hemåt. Later, puss!

"änglarna ger oss hopp och tro, sjuger om fred på vår jord"


Nu är jag redo för julen. Allt är färdigt och jag har en så härlig stämning. Granen lyser upp matsalen, jag lagade mina julklappar och min JUL playlist på spotify har spelats på repeat hela dagen. Dessutom snöar det big time.
Nu ska jag hoppa i duschen, och sedan tv.

J&J sweet sixteen


resorb

Gårdagen var random men jättejätterolig. Mycket människor, dans på soffor och bord och galet bra fiilis helt enkelt. När bilderna kommer upp på facebook kommer de även upp här. Förresten, nästa gång ni går till ett apotek i Sverige, köp Resorb vätskeersättnings brustabletter. Värt att prova, verkligen!
Nu är granen pyntad och jag ska åka till butiken för att köpa grejer som jag behöver då jag ska fixa mina julklappar. So long!

---->

Nu börjar min kväll, have fun puss!

19 december

Lucka nummer 19 öppnades idag. Fem små dagar kvar till julafton och åtta kvar till värmen. Jag har tagit fram tomtar, hängt upp julsockorna vid spisen och snart kommer julgranen in. Mysigt. Dagens planer är att först gå i duschen och bli fräsch. Sedan ska jag träffa Roberta i omena, måste köpa en födelsedags present till kvällens fest och tänkte vi kanske kolla upp lite resor också. är vi är klara där åker vi hem till Roberta och äter middag och sitter i deras ute jacuzzi. Så ser planera ut hittills, sedan måse jag se när och var killarna kommer och plockar upp mej till festen. Hörs, kram!

9 år


Jag är seriöst avundsjuk på min syster och hennes vänner. De härjade på och skrattade, skrek och sprang runt i en och en halv timme. Non stop. Jag blev matt och trött bara av att titta på dem. Inte ens våra vildaste fester kan mäas med deras barnkalas. Hullu juttu.
Som sagt så är jag halv död så ikväll stannar jag hemma. Tänkte titta på Shining som kommer sent ikväll, kan hända att den är för skrämmande och att jag avbryter mitt i, men jag ska försöka ändå. Imorgon blir det PARTY. Very nice. Ha en god fredag kväll, puss!

18 decemberJag har inget intressant att berätta. Min blogg känns så tråkig nu, måste få inspis!!  Annars var det sista skoldagen idag, wohoo jullovet är igång. Ikväll bli det barnkalas här hemma, 10 små flickor ska underhållas. Jag utlovar drama.

om en vecka


Godkväll mina vänner. Jag huttrar här under täcket och skulle vilja gå och sova på badrums golvet där vi har golvvärme. Vi lever i många minusgrader här i finland och åtminstone jag fryser rumpan av mej varje dag, men ändå får det gärna hållas såhär den följande veckan.
Kom just hem från julfesten som var helt okej, inte årets höjdpunkt, men dock. Nu ska jag hoppa ner i sängen och inte stiga upp på många timmar. Jag tänkte ta mej till skolan till klockan 13 imorgon. Sug på den.
God natt, kram!

KRIS

Chillar hos Annika och kl. 19 ska vi iväg på skolans julfest. Vi har lite klädkris pågång.

åttan

Imorgon är det åttans morgon och efter första lektionen tre timmars håltimme, great. Jag ska i alla fall dra nytta av de timmarna och först åka till syömishäiriökeskus och sedan luncha sushi med mamma. Så för att orka med det imorgon ska jag försöka sova nu, länge sedan jag har kunnat sova ut. Pusshej sov gott!

16 december


Dagens outfit kommer från Åhléns.
Denna vackra eftermiddag har jag spenderat med friends och massor näsdukar. Jag är verkligen på god väg att bli sjuk, men bara jag har positiv attityd kommer jag nog inte att bli sämre. Idag skulle jag vilja att vi åker och köper en julgran, för eftersom vi åker bort den 27 december kommer vi inte hinna njuta av granen lika länge som förut. Därför vill jag att vi tar in den så fort som möjligt så att man kan komma ner på morgnarna och se julgranen med alla ljus och bollar så många dagar som möjligt. Yes, nu blir det snart middag.

istapp
Skoldagen idag var kort och smärtfri. Tänk att de bara är två skoldagar kvar och en vecka till jul. Med den här farten får vi dessutom en vit jul i år. Jag var just ute i kylan och fotade lite, det finns nog inge vackrare än vinter vyer. Nu ska jag dra en filt över mej och äta mellanmål. So long!

Julmust


Finns det något juligare och godare än äkta julmust från Sverige? Nejnej det finns det ej. Jag njuter.

Stockholm


När man är på kryssning finns det inte mycket tid att fota, det glöms bara bort. Men några bilder klickade jag i alla fall. Resan var som sagt jättebra, vi åt gott på båten och i Stockhoolm shoppade vi effektivt och mycket. Vi hann ändå stanna upp och titta lite i några julmarknadsstånd och så köpte vi kanderade äpplen till mellanmål.De var sjukt goda, lönar sig verligen att köpa ifall man ser sådana. Jag kan tänka mej att det nog också är ganska lätt att göra dem själv. Mina köp kommer möjligtvis upp i något skede. Nu ska jag bänka mej framför tvn och försöka bli lite frisk.

annika och roberta som sällskap (LAME)

Är tillbaka i Finland igen. Tyvärr. Stockholm var helt huippu som vanligt, det blir inte bättre än det. Nu är jag i skolan och försöker få tiden att gå. Hörs när jag kommer hem, då kommer det också bilder. Kram!

Mot StockholmMina ögon svider och jag snörvlar lite här hemma, men ändå är jag 100% redo och taggad för Stockholm. Jag ska shoppa en massa och bara njuta av att vara i min favortistad. Båten går väl ca 17:30 och vi ska äta julmiddag kl. 18 tror jag. Det är lite skrämmande då det är buffé, hoppas de går bra. Och jag ska verkligen försöka njuta, önskar att jag skulle kunna glömma och skita i ätstörningen, det skulle jag behöva. Om det känns som om jag klarar de ska jag ta en titt på efterrättsbordet också. Det ni. Shit, nu måse jag verkligen skynda, vi ska starta riktigt snart och jag har lite kvar att packa. Ha det fint och sköt om er! Puss och kram!

packning


Timmarna bara flyger iväg, klockan är redan ett och jag är inte alls förberedd. Kläderna ligger runt och jag kan inte besämma mej för vad jag ska ha med. Det blir härligt att komma tillbaka till Stockholm, jag var senast där på sommaren. Och gud så jag ska shoppa.

LUCIA


Glad lucia till er alla!
Nu måste jag börja packa. Hörs under dagen.

12.12.2009Nu har nästan alla gäster gått och jag borde börja se efter vad jag ska packa med mej tills imorgon. Dessutom kom jag på att jag inte har växlat några pengar ännu, så jag får väl göra det på båten då. Näe, jag tar allt det där imorgon, nu behöver jag vila.

vi är tomtar


Lite julkänsla från torsdagen i skolan.
Idag mår jag mycket bättre, bara lite snuva. Vi håller på att förbereda kalas här hemma, syster fyller 9 på måndagen så släkten kommer och firar idag. Nu ska jag hoppa i duschen, tränade just på dasmattan så jag är ljuvligt svettig. Pusskram!

Jessica Andersson


Kom hem från stan och ska nu bädda ner mej under ett tjockt täcke med varmt att dricka för jag är sjuk. Kände mej redan lite krasslig då jag satt på esplanad och skrev, men då jag gick därifrån för att gå i butiker fick jag rikigt kallt och blev yr. stannade ändå kvar i stan för jag skulle träffa Roberta, vi gick i butiker och sedan till Empire plaza på middag. Vi hade super trevligt som vanligt och jag hittade en bok som jag länge ha velat läsa (När kalla nätter plågar mig med minnen om hur det var), men jag mådde ändå såpass dåligt att jag inte kunde njuta riktig ordentligt. Nu är det i alla fall skönt att vara hemma. Ha en bra fredag kväll, kram.

11 december

Har et par lektioner idag och sedan är min första skolvecka avklarad. Jag vet inte riktigt vad jag känner så efter skolan tänkte jag åka in till stan och sätta mej på ett café (Esplanad maybe) för att skriva lite.
Och i övermorgon bär det av mot Sverige. Längtar.

10 december


Hej jag är oinspirerad, har inte gjort så mycket vettigt idag, känner mej lite sjuk och borde snart börja jobba tror jag. Jap, that's it.

23:13

Imorgon börjar skolan med gammeldans övning. Ska bli roligt att äntligen få börja öva och planera på allvar. Efter den lektionen har jag hål till kl. 13 så jag ska till syömishäiriökeskus på möte och också äta lunch där. På eftermiddagen har vi lite julprogram planerat för ettorna. Nu måste jag sova, sleep tight!

9 december


Favoriter från söndagens konsert.
Jag har tyvärr inte mycket att berätta, allt flyter på. Snart ska jag på jobb, lite jobbigt då jag börjar så sent idag, kommer antagligen hem först vid 23 tiden vilket betyder att jag kommer vara död imorgon kl 8 då skolan börjar. Jag måste väl börja vänja mej vid att inte vara hemma så småningom.
Ha det bra!

Dagens kändisarJag måste säga att det var ganska tufft. De berättade om deras samarbete med svenska teatern, Kristina från Duvemåla, som är en musikal som första gången spelades 1995 i Sverige. Den kommer att ha premiär i februari 2012, kommer bli kul att se den. Efteråt fick vi fika på teatern och nu är jag hemma och ska bara slöa tills kl. 20 då jag börjar jobba.

Abba

Först har jag et par timmar skola och sedan kl. 14 ska jag på presskonferens till svenskis med pappa. Vi ska lyssna och prata med Björn och Benny från Abba som har något nytt projekt pågång. Ska bli spännande. Tar med mej systemkameran så får jag kanske lite bätre bilder än av Carola. Hörs när jag kommer hem, ha de bra! Kram.

8 december


Lång dag äntligen över. Lyssnar på gamla Carola hits och tittar på mina autografer. Innan jag lägger mej ska jag titta på andra avenyn, sov gott!

Ps. Morgondagens kändisar blir Björn&Benny från ABBA!!

morgonmusikGod morgon! Har fullt program idag. Först skola till 16 och sedan skrivkurs på kvällen. Ska bli kul, ha en bra dag puss!!

BullbakGissa vem som glömde att sätta saffran i lussebullarna?! Så det fick bli valiga bullar i form av lussekatter. Och resten av smeten gjorde jag kanelsnurror av. Så jag har i princip bakat hela dagen. Nu håller desperate housewives på, det är så bra. Hörs.

skolan


Det var jätteroligt att vara tillbaka i skolan igen efter en 12 veckors paus och de känns som om det kommer gå bra. Resten av dagen ska bestå av lussebullsbak som ska till en julfest imorgon.

PerfektionJag blir ännu helt skakig när jag tänker på gårdagen. Det var så bra att det finns inte. Kan inte fatta, helt sjukt. Jag kommer inte kunna tänka på något annat på flera dagar haha. Nu lyssnar jag på Carola på spotify och tittar på alla dåliga bilder. Snart ska jag dra mej till skolan!!! Ha en bra dag, jag svävar på moln.

CAROLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


O MY GOD. HERREGUD. HELIGE FADER I HIMLEN.

dags för CarolaSka startar till tåget om 10 minuter. Först ska vi gå någonstans och jag ska äta middag och sedan tar vi spårvagnen till kulturhuset där konserten är. Hejdå hoppas ni också får en bra kväll, kram!

6 december

Grattis idag är det självständighetsdag och blablabla men framför allt är det Carola. O my god jag har väntat, ska snart ringa till kusin och bestämma när och var vi ska träffas. Sedan är det bara att vänta. Stay tuned

DÖTTJaha, än en gång blir det en hemmalördag. Vart försvann alla fester? Nästan helg sedan, som vi brukar säga.
Jag ska lägga mej tidigt ikväll eftersom jag inte kunde somna igårnatt efter samtalet från Bryssel, men innan det tänkte jag titta på lite melodifestival som finns bandat på digiboxen. Have fun, kram!

5 december

Det blev inga julklappsuppköp för min del, tänkte vänta och se om jag hittar något i Stockholm istället. Så jag gick bara med och hjälpte pappa att välja julklappar och såklart blev det café esplanad. Nu ska vi äta middag och sedan hoppas jag verkligen att vi hittar på att göra något ikväll. Pusskram!

Countdown

1 dag till Carola - Jul i Betlehem
2 dagar tills jag börjar skolan
8 dagar till Sverige
19 dagar till julafton
22 dagar till Teneriffa

Nu åker jag in till stan för att söka efter julklappar.


HAHA SARA

Världens ROLIGASTE sak hände inatt, kunde inte sluta skratta. Min telefon ringer kl. 01:34, jag stapplar ur sängen och svarar: (observera att Sara befinner sig i Bryssel och att jag var extremt yrvaken)

Jag: Hallå..??

Sara: Hej, vi har beställt en taxi, så kom till Pomme!

Jag: Va?

Sara: Vi har beställt taxi, så kom til Pomme nu!

Jag: Va?

Sara: Vi har beställt en taxi, så kom till Pomme!!!!

Jag: Alltså va?

Sara: KOM TILL POMME!!

Jag: Men...Hur ska jag komma dit?

Sara: Vem är det?

Jag: ööh, Linn

Sara: Ojj då, hahahhahahha, fel Linn...

Helt huippu. Tack Sara för att du förgyllde min natt =)

love actually

Har tittat på film 4 timmar i sträck. Ljuvligt med filmer som har kärlek, humor och julstämning allt i ett. Blablabla... Nu ska jag sova, kram!

fredag


Dagarna går så snabbt nuförtiden, hinner knappt vakna innan man ska sova igen. Jag har trots det haft en trevlig dag på olika ställen och med olika människor. Mellan varven hann jag köpa en kjol och en box med två romantiska komedier. Om inte annat så tittar jag på dem ikväll. Nu blir det middag med brorsan.4 decemberHar lite morgonfiilis med spotify. Sjunger, dansar och är på gott humör =) Måste dock sluta med det nu, bussen går till stan om några minuter. Har igen en fullspäckad dag. Först shk, sedan sista lunchen under min "ledighet" med pappa och på eftermiddagen ska jag vara med Annika. Ha en bra dag, kram!

Torsdag

När som helst ringer min telefon och då börjar jobbet för ikväll. Veckan har gått så snabbt, kan inte fatta att det är torsdag. När jag kommer hem ska jag värma upp lite favoritglögg och titta på friends. Can' wait. Sköt om er.
Pusshej leverpastej!

Den fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas till slutJag hoppas att jag kan tänka på annat än mat då jag börjar skolan. Åtminstone så att jag skulle tänka mindre på mat, skulle vara så skönt. Idag var jag i skolan och planerade hur jag ska klara av att äta lunch i skolan, det är mycket att tänka på i och med skolstarten och jag är glad att mina vänner är villiga att ställa upp för mej och ge stöd. Det betyder massor. Jag väntar så mycket på måndagen.
Men först kommer i alla fall söndagen vilket beyder CAROLA. =)

3 december

Lunch på dynasty med Roberta idag, men innan det ska jag en sväng till skolan. Hej så länge!

-.-


Jag  är hemma och jag är trött. Har längtat tills den här onsdagen är över. Äntligen. Imorgon blir en bradag. Pusskram!

SMÄRTA 3

Jag var så svag hela kvällen så det skulle ha varit självmord att blogga. Dessutom fungerade inte min arm. Det gör den inte nu heller så jag skriver med en hand. Hur som helst är jag forfrande sjuk så jag ska vila idag, fast på kvällen har jag en kurs som jag måste gå på. Fun. Nu ska jag äta lunch och sedan när säderskan har åkt ska jag slötitta på tv under ett täcke.

Feberbarn

Har 37,8 graders feber och är riktigt riktigt trött. Hela kroppen värker och nu orkar jag inte annat än pyjamas, täcke+dyna och friends eller dhw. Är seriöst helt död. Trots detta hade jag en huippudag med Roberta, vi åt soppa på esplanad och senare gick vi även dit på fika.

Innan jag lägger mej i soffan resen av kvällen ska jag se julkalendern med syrran. Pusskram!!

1 december

Just när jag skulle börja titta på friends märkte jag att klockan är såpass mycket at jag måste börja gå till bussen snart, så nu har jag istället fixat mej. Ska åka in till stan på lunch med Roberta. Ha det bra!

stolt


Nyvaken och friends sugen. Hittills har jag idag ätit morgongröt med lingon och öppnat julkalendern. I'm proud.

RSS 2.0