,,

Ska ta en snabb dusch innan jag lägger mej och så en kopp té. Inte mycket mer att skriva, sov riktigt gott! Pusskram!

TACOS



Världens godaste middag. Har fortfarande massamassa skolarbete att göra, ska försöka hinna med det före kl.21. Då börjar DHW igen, wuhuu. Jag och mamma ska bänka oss framför tvn och mysa rikigt ordentligt. Om jag inte hinner bli klar med allt får jag väl lov att fortsätta efteråt, jag har rejäl sovmorgon imorgon så det är inte hela världen att vaka lite. Hörs senare!

dagens



Köpte en fin hösttröja från småkillarnas avdelning på HM. Den är superskön. Efter skolan tog jag och Annika en snabb sväng i köpcentret. Vi åt på vårt budget ställe och gick omkring i butiker. Imorgon ska vi åka in till stan och kolla utbudet av gammeldans klännnigar. Nu måste jag jobba med skolan, har en deadline imorgon. Pusskram!

street fashion




Till hösten vill jag ha nya fina, varma, lediga kläder. Jag vill också ha en ny fin telefon. Min är snart ur bruk.
Nu ska jag börja dra mej mot sängen, måste sova ut så jag orkar med den kommande veckan, har verkligen ett fullspäckat program. Lite för mycket kanske. Puss!

sömnbrist

Jag somnade och vaknade fem före sex. Jag rusade upp och tokcyklade iväg för att hinna till mötet kl. 18. Nu är jag helt slutkörd och jag känner att en dusch skulle få mej att piggna till. Innan det blir de middag med famijen. Mys.

-----------




Jag vill ha inpiration. På kvällen har jag ett planerigsmöte, före det borde jag hinna med en massa, men hittills har jag bara degat framför tvn och inte fått något gjort. Nej, nu jäklar ska jag läsa engelska och börja på ett projket om bröstcancer.

scones


Nybakade morotsscones till brunch. Så gott och nödvändigt en morgon som denna.

music






Mhmmhmjhmhj. Vi kom i säng halv 5 och väckning hade vi 6.45 för att Roberta skulle hinna på jobb. Det blev inte mycket sömn och vi var trötta då vi vaknade, men vi hade en jättebra kväll. Nu ligger jag utmattad i sägen och tittar på sex and the city, ska fortsäta med det tills jag har ork att börja med skolarbete.

JESH

Jag och Robeta har suttit på tarrassen och druckit drinkar och talat massa skit. Och så har vi tänkt på dej Sara! Hoppas du har det bra! Kram! Hörs imorgon, nu fick vi sjuk lust att se Titanic.

waitress


Idag ska jag leka servitris från kl. 12-18. Hörs sedan!

New york super chunky fudge typ


Efter skolan drog jag på jobb "möte", fick lite info och så kom vi överrens om vilka dagar jag ska jobba. Vet ni, jag kommer bli rik. Efter det åkte jag in till stan med Roberta, vi gick omkring och hon bjöd på mat på Empire plaza, en fin kinesisk restaurang med supergod mat. Vi blev övermätta men tryckte ändå i oss varsin Ben & Jerry's till efterrätt.
Nu ska jag stryka och fixa i ordning lite kläder för morgondagen då jag ska servera på en studentfest och sedan känner jag för Friends och frukter till kvällsmat.

Helg

God morgon!
Skola två timmar och sedan ska jag på jobb mötet, efter det vill jag göra något. Jag feelar stan, men få se. Ha en fin dag! Pusskram!

natt

Går och lägger mej nu. Tittade på film med brorsan och är sjukligt trött. Imorgon är det äntligen helg, har väntat så mycket på det. Jag tror de blir bra och skönt med lite ledighet. Sov gott, L

det



Läste just en text. Det var väldigt fin och jag kände igen mej i den. Just därför kändes den så fin.
Nu ska jag dricka kvällsté med mamma, ingen lust, är mätt. Efter det vill jag se på tv, en tid sedan jag gjorde det sist. Puss.

:)



topp-cubus jeansleggings-ginatricot armband-urbanoufitters

Jag bävade för att ringa jobbsamtalet, nu efteråt känns det så bra. Det gick super och imorgon ska jag träffa personen jag jobbar med och få lite info om vad jag ska göra osv. Jag är verkligen jätteglad att jag får den här möjligheten, kommer att bli mer ekonomiskt självständig och det är en super merit för framtiden.

Nu ska jag se dhw.

rastlös

Trots att jag endast hade två lektioner idag kändes det som skoldagen aldrig skulle ta slut. Nu är jag hos mormor och morfar, har städat och ska väl snart åka hemåt. Har grym lust att göra något ikväll, inte bara sitta hemma och känna sig slö. Nåja, jag har i alla fall haft en bättre dag än på länge. Hörs när jag är hemma, puss!

torsdag


Skola, städa hos mormor och morfar, ringa för att snacka om ett jobb jag antagligen får. Jag har helt kallt blivit pank. Plötsligt. 2,50 € visar kontot. Desperat behov av pengar. Ha en skön dag, hörs!

ingen annan




Jag fick lite höst fiilis. Ska sätta på mej en stor tröja och läsa tidnigar under täcket. Imorgon börjar jag 11.

kalas


Snart kommer det gäster. Jag är trött och min kaka misslyckades.

Födisfrukost




Pappa fyller 45 idag, därför lite finare frukost tillsammans med familjen.
Skolan börjar först 9.40 så jag har världens tid att fixa allt som bör fixas, typ sheiva benen. Det är shortsväder ute.
Ha en fin dag, kram!

Män som hatar kvinnor


Sjuk film, samtidigt väldigt bra. Nu ska jag ta igen sömnen som jag missade förra natten. Pusskram!

19:00 ->

Jag ska göra en sak som jag aldrig har gjort tidigare. Gå på bio ensam. Råkade se att Män som hatar kvinnor går i vår lokala biosalog och jag har inte fått någon med mej så nu ska jag försöka klara av det själv. Trots att jag har hör att den inte är någon snäll film. Hoppas den är bra,skulle behöva något som är lite kul.

25.8.09



Snart till Grani. Egentligen är jag lite för trött för det men jag släpar mej dit ändå. Nu ska jag trycka i mej mellanmål.

Tisdag

Kunde inte somna ordentligt efter kl. 3 så nu känner jag mej en aning sliten. Går till 14.35 idag och sedan ska jag på kaffe med en gammal vän. Ikväll ska jag sedan försöka jobba med lite skolarbeten. Men nu måste jag rusa till bussen. Ha en fin dag! Kram!

Tjena jag har tråkigt...

Kan inte sova.

God natt!

Jag tycker att det har räckt för mig redan, men tydligen inte. Jag tycker att jag har kämpat så bra och klarat allt så fint. Oj Gud så jag inte skulle orka med allt igen, de blir för mycket. En gång är redan en gång för mycket för vem som helst. Men det är svårt att fatta för någon som inte riktigt vet hur det är.

denim




Ja, nya jeansleggings som sitter bra. Gina tricot gjorde det igen!

par

Hejhejhej!
Skoldagen gick snabbt och smärtfritt, hade bara en lektion, sen var det lite special stuff. Fotograferingen var däremot ingen höjdare. Efter skolan blev det köpcentrumet med flickor och nu ska jag snart iväg och prova jeansleggings. Med mej kommer brorsan och hans nya flickvän Jessica som jag träffade första gången idag. Sånt idag.

Btw, jag fick ett gammeldans par. WUHUHUHUUU!!!

nonononono

Klädkris. Gah, inget att ha på mig, inte kul. Hörs efter skolan, ha en bra dag!

Drömmar




Är lite småkär i stadsdelen Notting Hill. Är också småkär i filmen. Det kan ju finnas en koppling.
Imorgon är det fotografering i skolan. Ska försöka hitta något vettigt att ha på mej. Sov gott, pusskram!

Söndag

Ska iväg och slänga ett par brev i postlådan. När jag kommer hem ska jag städa mitt rum. Det ser ut som ett råttbo där en bomb slagit ned.

So long!

Bullar


30 st. hallon-vanilj bullar. Borde kanske öppna ett café eller något, så mycket som jag bakar. Snart kommer mormor och morfar över på mat och vm, före det måste jag duscha. Länge sedan jag kände mej så snuskig som nu.

Dagens



Världes bekvämaste boxers av Calvin Klein. Pojkmodell.

Hallon


Nu ska jag hitta på något att göra av dessa godingar. Har en idé, få se om det blir något.

vet ej



Orkade inte dra mej ut ikväll, är istället hemma med smutsigt hår framför tvn. Har skrivit mycket idag, både till skolan och annat. Sov jättegott!

Lördag



Kladdkaka med persikatouch och mys med marsvinen. Ikväll blir det fin middag med familjen.

lunch



Lunch ute i solen.Omelett med ost, avocado, gurka och vindruvor.

Jemen och Idella


Sötnosar. Har redan hållit dem i famnen, det går superbra.
Sjukt fint väder ute så det blir en ute dag. Ha det fint!


välkommen

Två nya familje medlemmar har nyss kommit hem. Idella och Jemen som forfarade är väldigt blyga och inte riktig vågar visa sig in public. Ja just det, de är marsvin.

Tutorer på Högsand






§

HEJHejhej igen


Vi hade superfina dagar tillsammans med ettora på Högsand i Hangö. Mycket fotboll, vatten, plättar, mjöl, sand och vakande. Jag är grymt trött och sliten. Bilder kommer snart, sedan ska jag börja med att skriva lite skolstuff om de senaste dagarna.

semi dålig fiilis

Jag dör, jag dör, jag dör. Vaknade kl. 3 och har inte kunnat somna om efter det. Jag testade sängen, golvet och soffan. Inget funkade. Och nu har jag härliga ögonpåsar. Too bad. I alla fall har jag nu gett upp och ska snart dra mej i duschen och sedan packa ihop det sista.  Så måste jag snart få mat, är superhugrig. Dagen skulle ha kunnar börja bättre.

12€


Åkte iväg till äpplet för att akutshoppa inför morgondagens lägerskola. Bikini på rea is the shit. Annars håller jag på att packa nu.

kontroll

är överskattat

morgon musik: Britney spears

Tänkte bara säga god morgon! Ha en bra dag, kram.

saknad


Extra trött, extra huvudvärk, extra halsont och extra ledsamt då en kär vän imorgon åker bort 1 år. Värktablett och sedan i säng..

midsommarkakan


Fick plötsligt helt oövervinnbar lust att baka. I guess baka it is then.

svennis



Dagen var riktigt okej, min första period är superchill och nya ettorna är söta. Fast nog trivdes jag lite bättre med sommarlov. Nu är jag ganska trött, kunde inte somna igår så jag satt och juba med brorsan lite för länge. Sånt. Förresten, svenne banan är inte så bra, den sätter sig bara i huvudet en aning för lätt...




sista kvällen frihet


Banan o blåbär, aka. kvällsmål.
Det kommer friidrott 24/7 på tv så jag ska se en stund på det innan jag lägger mej. Hoppas förresten att det är fint väder imorgon för jag ska ha shorts. Nighty.

måndag


Det var inte något, trots vita prickar och rött som fasiken. Det blir skola för mej imorgon ändå, jess. Nu pyjamas på, hett té och ner unnder täcket.

dextra

Det var någon som verkligen inte ville mej väl inatt. Kunde inte sova, vakande femtielva gånger och led av konstant halsont. Och då menar jag verkligen ont. Nu är jag påväg till läkare för svalgprov. Najs.

2

Om jag ska få skolrutinerna i skick är det sovtid nu. Nu går vi mot sista sommarlovsdagen, det känns crap samtidigt som det blir skönt att komma in i rutinerna igen. Tro mej, jag har behövt detta sommarlov mer än någonsin tidigare, men nu kommer jag att behöva skolan mer än tidigare. Det är så tudelat. Sov gott!

Tutor 09E


Har sjuk skolfiilis. På tisdagen får jag äntligen ha min tutor topp som jag gjorde i maj. Men just nu dödar min hals mej. Dags för en till värktablett och lite kvällsmål.

15:26



En misslyckad manikyr, rastlöshet och lite ny ordning i rummet. Nu mammas pastasås.

jasmine green tea



Har druckit en stor het kopp riktigt äkta fint grönt té från Kina till frukost. Det var länge sedan jag fick det sist, denna påse hämtade grannarna till oss. Så annorlunda mot de blajiga té påsarna som man oftast dricker. Jag är lite sjukare än vad jag var igår, så idag tänkte jag bara ligga i sängen och läsa. Jag vill så gärna vara frisk på tisdagen. Med medicin och heta drycker ska jag väl lyckas.

no party for me





Några bilder till från onsdagen. Ikväll är det beach party, men jag satsar istället på att bli frisk. Tyvärr. Så nu ska jag krypa i säng och inte drömma mardrömmar som jag gjorde förra natten.

design




Wow wow, ganska produktivt. Ändrade om en klänning som jag senast använde för över 1 år sedan, till en mer användbar topp. Plus att jag fixade till ett ganska snyygt halsband.
Inget regn har ännu kommit så vi har en riktigt fin kväll. Snart pizza leftovers och någon mysig film maybe. Puss!

Resfiilis








Fick plötsligt helt galen saknad efter språkresan. Det är redan över två år sedan, men minnena och bilderna finns kvar.
Nu är jag jättejätte uttråkad så jag måste hitta på något, annars tror jag att jag dör. So long.

X-large pizza


Pizza, pepsi max och friends säsong 7 på nätet.

Sista sommardagen


Det ska bli regn på eftermiddagen så nu ska jag verkligen passa på att få den sista brännan innan skolan börjar. God morgon förresten!

Uppdaterad


Houtskär.
Dags för sömn.

change

Är crazy trött på min bloggdesign. Dags för byte. Igen.

skol stuff



Köpte skolgrejer och tog varsin Ben & Jerry's. Nu friends med syrran och varma smörgåsar.

bakdag




Idags sov jag ut riktigt ordentigt, vaknade först 11.30 och till frukost hade brorsan lagat blåbärs plättar. Annat idag; jag har bakat mera muffins med syster. Annars är livet ganska dött. Lite sjuk känner jag mej, det kan vara svininfluensa. Seriöst alltså. Nåja, vila time.

Bye Bye Sara










yearbookyourself


Det känns som om Saras going away part var för flera dagar sedan och ändå var det igår. Galet hur dagen har gått långsamt och jag har hunnit göra en massa. Nu varma smörgåsar och tv.

cupcake


Bakade en lite misslyckad plåt choklad chip muffinsar. Helt goda blev dom ändå. Snart har jag ett planeringsmöte som jag hade glömt bort. Jag ska cykla dit så att jag får dagens friska luft och motion.

Houtskär vol.3




'

huippu

Kvällen var rolig, vi kom hem till Annika sent och var tvugna att vakna tidigt för att Annika skulle till tandläkaren. Hon hade 3 hål. Nu är jag galet trött så jag ska ligga lågt och se på friends. Jag hoppas på bilder från igår, men kan inte lova något.

länge sedan

Påväg på överraskningsfest.


Hörs imorgon.

Harry Potter


Dagens väder är väldigt höstigt så det fick även bli en höstinspirerad outfit. Blev tidigt väckt och kom till mormor och morfar för att äta frukost. Om någon timme ska jag in till stan för Harry Potter. WUHUU!!!! Hörs sedan, puss!


34


Skriba meininki.
Tidigt imorgon kommer säderskan. Jag tycker inte riktigt om det. Men jag kan också meddela att jag har planer på att gå och se Harry Potter. Äntligen. Ni skulle bara veta hur mycket jag har väntat på det ;) Sov jättegott!!

Houtskär vol.2






3D

Filmen var riktigt bra, faktiskt tufft med 3D. Fast i slutet hade jag svårt att koncentrera mej eftersom jag led av fruktansvärt toalett behov.. Innan åt vi på picnic och efteråt rusade Annika för att hinna på träningar. Sådant.


lite dagens


Prima ballerina

Vaknade redan kl. 7.45 av gammal vana från Houtskär och nu äter jag Ballerina kex i vätan på att jag ska ta mig till stan för att träffa Annika och vi ska gå på Ice age 3 3D. Det blir tufft. Annars är det inte mycket på gång.


Ny duschad. Ballerina är kanske det bästa.

Houtskär 09





Nu har jag andats ut lite med hjälp av dator och mat. Skönt att vara hemma, men samtidigt är de så ledsamt att det redan är slut. Gruppen fick en så fantastisk anda och samhörighet, men man ska väl sluta när det är som roligast. För att kort summera så spenderade vi 1 vecka på Houtskär där jag var hjälpledare för skriftskolan. Vädret var fantastiskt, vi simmade varje dag och jag kan nästan lova att vi inte såg ett enda moln under hela veckan. Konfirmanderna var de gulligaste någonsin och hjälppisarna var kanske de bästa! Helt galet bra helt enkelt. Och btw, min grupp vann läger OS!!! *stolt*
Nu tror jag minsann at det är sovdags, har lite att ta igen.

Puss!

baby shark

Jag har haft sommarlovets bästa vecka på Houtskär med de 26 härligaste konfirmanderna som existerar. Berättar mera senare, jag är lite trött just nu.



 

En gudlig vecka

Dricker kaffe och ber att det ska hjälpa mej att vara mindre trött denna dag. Jag tror att det kommer funka. Och det här är också första gången jag tycker att kaffe smakar ganska gott. Och hej, jag har inte ens socker i.
Nåjo, blir avhämtad om ½ timme, så jag borde kanske duscha och lite sånt. Ha det helt galet bra. Puss, kram!


sent

Fortfarande vaken. Jag tror dock att jag har kontroll över min väska nu. Hoppas Gud att jag har allt med mig. Nu spelar jag ABBA på full volym och ser faktiskt framemot den kommande veckan. Men nu är jag helt för trött för att sitta och blogga. Kram, hörs kanske imorgon!

scout



Förresten, jag hann också med en kort visit på scoutlägret, det var galet siisti.

NJÖÖ

Har inte riktigt koll på någonting nu. Packandet går riktigtriktig dåligt, jag måste ännu duscha plus fixa lite manikyr och pedikyr och så är inte alla tvättar färdiga ännu. Jag siktar på att komma i säng tidigast 12. Och Anna kommer efter mig halv 8 imorgon. Jag får väl sova i bussen. Nu vill jag bara gråta en skvätt.

chägälägä

Jag är jävligt sur för att inte kameraladdaren finns någonstans. Har sökt genom hela huset 1 timme nu och det verkar som om jag blir tvungen att åka på läger utan kameran. Jag får väl ta en liten skitkamera istället och hoppas på att Anna har sin fina stora med.
Snart blir det pastasallad för andra gången idag. Och packning, har intte kommit någon vart.

hemma igen

Skulle bara meddela att jag fortfarande lever fast det inte verkar så ;)
Kom just precis hem och håller nu på att laga pastasallad, jag är helt vrålhungrig. Det är så skönt att vara hemma efter en så lång tid på vift. Vi har haft massa gäster, simmat, solat och bara vari helt enkelt. Körde också första gågen idag :D


Bästa pastasalladen.

Nu har jag grym abstinens efter tv så jag ska se en av mina favorit filmer; Mr. & Mrs. Smith medan jag packar iför morgondagens läger.

RSS 2.0