Draft: Jan. 31, 2010

Största delen av min dag idag har jag tittat på en skärm, jag lovar. Och de känns kanske inte sådär jättehälsosamt, höhö. Men jag tänker: Helt samma och nu ska jag fortsäta med en film och kvällsmål för imorgon ska jag befinna mej i skolan först k. 13. Niiiceone. Och ännu en sak, jag har så mycket saker som jag borde göra men ändå inte gör och jag hatar det, uschusch. Nåja, tack för detta veckoslut hörs imorgon. pusskramskumbanan.

Blinier




Söndag

Vi hittade recept på blinier i en mat tidning som mamma köpte igår, så nu håller pappa på att laga nere i köket. Jag tror att det blir gott, hoppas. Annars har jag inte gjort så mycket nu på kvällen, mest bara haft en lös dag. Lateeeerr

vaniljkakao


Vaknade halv tio tiden och sedan dess har jag hjälp till med lite allt här hemma. Var ute en lång stund och skottade, sedan kom jag in och badade bastu och fixade varm kakao till mej och syrran. Nu blir det snart lunch och så ska vi kanske iväg och titta på brorsans fotbollsmatch. Have fun, kram!

29-1-2010 hos laura






Thank god for facebook, höhö.
Jag och Annika åt varsin sallad på esplanad plus take away kaffe mocha när vi gick ut i kylan. Vi planerade lite att vi möjligtvis skulle ha åkt iväg på fest, men ärligt talat skulle jag inte ha orkat det. Så det var nog bäst att jag kom hem ändå. Nu körs det Melissa Horn på spotify och snart ska jag antlingen lägga mej, läsa tidningar eller se någon film. Annars är jag ganska glad, denna helg har varit de bästa på länge.

lördagen den 30 januari

'

Ett par bilder till. Nu ska jag fördriva tiden tills klockan 14 då jag ska iväg och hjälpa till på ett barnkalas för 5-7 åringar. Senare åker jag till stan och café esplanad med Annika. Myspys. Låter som en ganska bra dagen efter lördag.

en bild från igår,

Igår var very nice, började med solarium i motivus, sedan köpte vi take away sushi från kampen (Helt huippugod!) och så drog vi till laura för att äta, dricka och umgås. Ofc glömde jag kameran hemma, men i slutet av kvällen kom telefonen fram och det togs en del bilder. Dock hade största delen av gänget redan lämnat huset för baren. så slutsatsen blev en lyckad kväll!

sista jobbkvällen denna vecka, check

När jag kom hem från jobbet skulle jag ta mej en lång härlig dusch. Det började bra, men sedan någonstans i mitten tog varmvattnet slut och jag stod där och bara helveteee älska kyla indeed. Nu är jag i alla fall torr och ska hoppa i säng, lovely. Imorgon väntar en rolig dag om man inte räknar med första lekionen aka finska. Om jag kunde skulle jag skippa den, men too bad så har jag redan hunnit missa mina tre tillåtna lektioner finska.
Annars tycker jag att dagen har varit den bästa på länge, inte mycket ångest alls. Och btw, idag betalade vi hotellet för teneriffa resan. Så, en bra dag äntligen. Sov gott, kram.

wuhuuwuhuu

yeeees thank god jag fick frissatid till den 19 februari, alltså gammeldansdagen. Det är först kl. 8.30, så det blir tight, men watcha gonna do, jag får väl komma lite sent då . Är i alla fall överlycklig. Idag har jag hängt i skolan, lunchat god lax sallad med mormor, skola igen och så fika och annat i iso omena med maaco som sedan också skjutsade hem mej, såå skönt att inte åka buss i detta skitväder. Snart blir det jobb, känns riktigt bra idag, är taggad för att tjäna pengar. Hörs när jag kommit hem, pok

just nu...

Fy faaaaan så kallt det är. Ett enda lidande att vistas ute och inne också eftersom kylan nog minsann hittar vägar att komma in genom. Så jag sitter och darrar och önskar att någon skulle kunna värma upp min säng så att jag inte själv måste gå igenom det när jag om några minuter börjar släpa mej ditåt. Jobbdagen är åtminstone slut och imorgon är de torsdag, vilket betyder att det sedan är fredag och helg, sweet. Nu slocknar jag snart, sov gott!

have fun


Dagarna bara går utan att jag hänger med. Har inte varit så närvarande den senaste veckan, det känns som om jag bara står bredvid och tittar på när alla andra lever. Anyway så är ännu en skoldag över, thank god. Innan skolan hann jag köpa en bikiniövredel och efteråt gick jag till wayne's för en blåbärs smoothie och mellanmål med mormor. Om ett par timmar börjar jobbet och jag ska försöka tjäna så mycket pengar om möjligt, imorgon ska nämligen hotellet för sportlovet betalas och just nu har jag vääääldig lite pengar på kontot.
Innan jag åker iväg tänkte jag hinna med lite how i met your mother och så middag förstås.

27 januari

De senaste nätterna har jag sovit asdåligt, jobbigt att ligga vaken, vakna tidigt och inte kunna somna om trots att jag skulle ha unnat mej en sovmorgon idag. Dessutom kom städerskan kl.8 idag, så den planen rök ordentligt. Nu tänkte jag börja röra mej mot skolan, fixa klart ett projekt och sedan gå på en lektion. På kvällen jobbar jag. Ha en bra dag, kram!

jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här



Njuter lite av att spotify funkar igen efter gårdagen då hela datorsystemet var dött. Har just käkat min favorit vardagsmat från kina till middag plus pappas hembakta bröd. Nu är det tid för tv och té.

tisdag



Skoldagen var rikigt bajs idag, inget roligt alls. På håltimmen fick vi i alla fall ta del av Maacos nya kunskaper i bilkörning, höhö. Efter skolan mötte jag upp mamma på espen och surprisesurprise gick vi ill café esplanad för fika. Resten av eftermiddagen gjorde vi stan och hittade en hel del på zara, bl.a. denna våriga sjal. Japjap, laterr

Draft: Jan. 25, 2010, gårdagens inlägg som inte publicerades pga att nätet hade timeout





Idag har jag syndat som ni ser på bilderna. Nästan en hel hundralapp försvann från kontot idag. Först fikade jag sjlv på café esplanad, skrev lite och så, sedan styrde jag stegen mot Zara som har obeskrivligt snygga kläder just nu. Jag plockade åt mej ett och annat och bestämde att jag får köpa två plagg. Ja, ni ser ju hur det gick. Till slut stod jag i kassan och kontot fick lida.

Måndag


Efter en lång dusch och lite dhw är de snart dags att åka till ikea med mamma. Efter skolan tänkte jag ta en sväng till stan. Ha en bra dag, kram!

24 januari 2010

Fast jag inte är helt pigg på att det är måndag imorgon så måste jag väl ändå vara tacksam för att jag har en riktigt fet sovmorgon, jag börjar nämligen först klockan 13 och annars på måndagar brukar jag ha mitt möte på shk på morgonen, men min kontaktperson är bortrest så jag får klara mej ett par veckor själv. Och det är inte roligt kan jag säga, fyfan. Anyway, jag får i alla fall en lugn morgon. Nu ska jag lägga mej, kraam!

dagens allt


Dagens humör löös dagens outfit peaks sköna myskläder dagens roligaste ingenting dagens motion två promenader dagens bok olen juuri syönyt dagens hår vääldigt snude dagens mat rester och pappsens makislåda(makaroni alltså) dagens sociala förmåga zero dagens borde städa dagens vill shoppa dagens blää ny vecka imorgon.

promenad

Har varit på skön promppis och därmed har jag gjort allt som stod på dagens to do lista. Nu vill jag hitta på något roligt och kreativ att göra. Om jag inte skulle vara sjuk skulle jag baka, men så är tyvärr inte fallet, kanske jag fortsätter leta billiga kläder på nätet istället, har inte hittat något ännu. I'm ooout

söndagsfrukost


Våra gäster åkte hem först närmare två tiden igår natt, fast jag stupade i säng redan halv ett tiden. Kvällen var jätetrevlig och nu ser jag framemot en typisk söndag. Började dagen med härlig söndagsfrukost tillsammans med famlijen och tänkte forsätta med att söka efter kläder och bikinis på nätet. Skulle behövas till den kommande månaden. Have fun, kram!

middag






Rödbetscarpaccio, mungböns gryta, rotfrukter med getost, och sist men inte minst min tårta och till den ett väldigt gott efterrättsvin. Middagen är avklarad och nu fortsätter kvällen i vardagsrummet med prat och kaffe. Laterrr

fantasifull rubrik

Heej, stan var kallt, men inne på café esplanad var det lika mysigt som vanligt. Jag och Anna tog varsin sallad och bara satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Efter det hann vi också med att gå i butiker, hittade massa fint i Urban a*, men nu måste jag spara alla pengar som finns till teneriffa. Här hemma är förberedelserna inför kvällen i full gång, mamma och pappa stressar i köket medan jag funderar på vad jag ska klä på mej. Uppdaterar snart med bilder, hej så länge!

Lördag

Jag har bakat klart kakan, nästa i alla fall och u ska jag ta mej ut i iskylan och åka till stan för att gå och luncha med Anna, very nice. Hejdååå

den 22 januari






Först en liten titt i min nya bok tjejmiddag, därefter är de bakning på gång hemma hos oss, kakan är i ugnen och ska ut om about 10 minuter. Yessir that's it. shaloom

BTW


FLYGBILJETTERNA ÄR KÖPTA!!!!!! VI ÄR PÅVÄG PÅRIKTIGT, kan inte tro det. Jag är så happyyyyy!!

fredag

Fredag, såå underbart med fredag. Hade skola ett par timmar och sedan åkte jag och Christa till sörnäs på ärende. Efter det fikade vi på wayne's, det var jättelyckat. Nu ska jag och pappsen åka till butiken för att köpa ingredienser till min tårta, ska baka den tills imorgon då vi får gäster. Ha det bra, kram!

svacka

Jag är inne i en sämre period, mår inget vidare. Jag vet att det kommer bli bättre, men nu känns det fan hopplöst. Allt detta går tyvärr ut över skola, vänner och bloggen också. Måste koncentrera mej på bara mej själv ett tag, sedan kommer bloggen att komma igång ordentligt igen. Tills dess, sköt om er rikigt bra och kram.

goodday


Ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag först byta till mjukisbyxor, sedan koka té och fixa till en macka och så ska jag tagga ner med musik och en bok eller en stunds skrivande. Den tanken kommer att hjälpa mej att klara av de kommande timmarna. Och förstås tanken på att det sedan kommer ramla in en fet lön på kontot. im ooout

spinnyyyy

Ingen jättehöjdar dag, den har flutit på och äntligen är skoldagen slut. Efter skolan gick jag för att fika till wayne's och då råkade Jenny, Denna, Eva och Johanna komma förbi och de höll mej sällskap, sedan flyttade vi oss mot arnolds för att jenny och denna skulle få varsin spinny. Nu är jag home sweet home och ikväll ska jag jobba hårt. Är supertrött, så det känns lite tungt måste jag säga. Jaja, later kram.

irritation



Det är inte många sånger som får mej att bli lite vemodig, men denna har jag lyssnat på väldigt många gånger, under en lång tid och jag blir berörd. Rikitgt djupt berörd.

iittala


Jag och mamma hann faktiskt också till Iittala outlet butiken vid arabiastranden idag på förmiddagen och där spenderade jag sextiofem jäkla euro på fyra stycken tallrikar till min samling . Nu har jag sex skålar och fyra tallrikar. Älskar dem, jag längtar så tills jag får flytta till eget.

Villa Angelica






Det var absolut inga problem med födelsemärket, allt var bra. Tack gud för det, nu kan jag sola solarium ett par gånger innan gammeldansen. Innan läkaren var jag och mamma på lunch på världens mest orginella ställe. Vi sket i att åka till moko eftersom det är så långt borta. Anyway, det hette villa Angelica och det är verkligen konstigt, men väldigt trevligt ändå. Efter läkaren åkte vi dit igen för att betala (vi hade inte cash vid luchen) och fika. Världens godaste kakao och jättegoda (men överpis) kakor. Till lunch åt vi bortjs(stavning?) soppa, även den extra god.
Efter skolan gick jag och Roberta på kaffe och pratade mycket om resan, imorgon ska jag försöka boka flygen. Så var det meningen att jag skulle på skrivkursen idag, men jag känner inte mej riktigt på topp så jag hoppade över idag. De senaste veckorna har varit lite too much, men förhoppningsvis blir det bättre tills sportlovet. Nu ska jag slappa, later.

tisdag

Vaknade, duschade och klädde på mej. Nu pyser jag och mamma till arabiastranden där det finns en butik som jag ska köpa lite kärl från. Sedan moko, läkare och skola. Kommer sent hem idag pga skrivkurs. Ha det fint. kram!

adertonde januari 22:56


Blev på lite mindre rastlöst humör efter en promppis här i mina förorts hoods. Nu efter dhw och en portion råggröt med lingon ska jag bege mej till sängen. Imorgon tar jag mej friheten att skippa två lektioner på morgonen och istället gå på lunch med mamma till moko och sedan måste jag tyvärr besöka läkare pga min söta näsprick (födelsemärket alltså). Konstigt nog är jag inte så nervös som jag alltid är inför läkarbesök. För läkare freaks me out i vanliga fall, men jag ska inte hoppas på för mycket, antagligen kommer jag sitta och smyggråta i vänterummet. Det problemet sedan, krampuss bomullstuss!

orka

Ibland är det bara ett enda helvete att inte ha något att göra. Kan inte något hända, typ nu snällaaa. Hur om helst, okej nä lame, tänker inte ens försöka skriva mera. Ha kul, im out.

HG tenerife sur


Roberta har nu bokat hotell åt oss till den 21 februari. HG Tenerife sur heter det. Imorgon ska vi boka flyg, jag kan inte vänta tills vi åker. I alla fall, dagen har varit  ganska bra. Mötet på kliniken var jättebra, jättenödvändigt och jättenödvändigt en gång till. Så lunchade jag och farmor på Kaarna i forum, riktigt trevligt lunchställe, med fantastisk mat. Idag tog jag lax med spenat, potatis och murkelsås. Snart blir det som sagt scoutmöte, vi ska pyssla och hålla på. Innan det ett avsnitt how i met your mother. Ha en kul kväll, kram!

hejdå


Very soon ska jag dra mej mot bussen till stan. Börjar med möte på syömishäiriök. kl. 10, sedan bli det lunch med farmor. Och de e najs. Höhö. En lektion i skolan och efter det kommer mormor och plockar upp mej, för det är sömmerskatime. Äntligen blir min gammeldansklänning passlig. På kvällen är det scoutmöte med småttingar.
Have fun, kramkram!

avklippt

Jag har bönat och bett mamma att ta sig tid att klippa av lite av mitt hår, och nu blev det gjort. tvåtre cm av topparna är borta, känns mycket fräschare nu, tummen upp. Nu ska jag ta lite färsk mango som kvällsmål och sedan är det dags för mej att stupa i säng. Imorgon är det måndag. Min favorit dag. Sov gott, kram!

tjejmiddag


Jag klickade just hem en kokbok. Den heter tjejmiddag och innehåller massa tips och recept på mat, snacks, godis och drinks. Dessutom finns där temamiddagar som man kan ordna. När jag får boken kommer det att bli tjejmiddag hemma hos oss för hela slanten, förbered er på det flickor!

Café Esplanad




Min söta syster shoppade massor idag, medan jag inte köpte något (!). Vi tog en shoppingpaus på café Esplanad där jag och mamma tog varsin latte och delade på en fastlagsbulle med madelmassa och syrran valde kakao och maräng. Snart blir det söndagsmiddag aka pappsens makaronilåda med hela familjen plus brorsans nya flickvän. Ha en fin kväll!



söndag sjuttonde januari

Det blev ingen lång fin frukost, utan ett vanligt enkelt skitbröd. Och ill lunch sushi leftovers.
Jag fick just en skolgrej färdigt skriven, så den ska jag skicka in innan det byter dag och annars är jag ledig idag. Nu tänkte jag åka och lira stan med mamma och syster, har superfiilis för café esplanad. Hörs när jag är hemma igen, pussar!

23:57

Tog en kvällspromenad med musik och varma kläder. När jag kom in dansade jag framför spegeln till Carola som dunkade från högtalarna. Nu har jag förflyttat mej till sängen, tittat på lite how i met your mother, ska snart tvätta bort sminket och sova. Imorgon ska jag duka upp en fin och lång söndagsfrukost. Hoppas ni haft en bra dag, kram!

sushi



Sushin blev riktigt god, till och med brorsan tyckte det. Och han är ingen sushi människa. Snart ska jag byta om till pyjamas och försöka slappna av. Är i behov av lugn efter en ganska hektisk skolvecka.

lördag



Har träff med mamma och pappa i Sello om ca en timme. Vi ska fika och handla ingredienser till sushi. Laterr.

uppdatering

Fiilisen idag är att vara hemma, kanske gå ut på en promenad med musik i öronen, titta på tv ett slag, läsa lite och på kvällen tänkte jag att sushi skulle smaka till middag.

och jag minns så väl hur hon blev presenterad men det var jag som lät henne komma in



Té plus rågbröd med avocado var min kvällsmat. Tänk att en så naturlig och livsviktig sak som mat kan ge en sådan ångest att man tar till vad som helst för att slippa.Jag förstår inte. Nå, det var dagen sista mål, så nu kan jag relaxa till imorgon. Och dessutom kommer morgondagen vara så sjukt bra och inte alls ångestfylld så maten kommer inte vara ett problem. Jag lovar det. Det gäller bara att hålla attityden på topp trots att det inte skulle kännas så. I'm off to sängen, sleep tight.

femtonde



Jag vet. Uppdateringen idag har sugit rumpa, synd men 15sant. Anyway, här är lite till smyckes bilder, ringen fick jag till julklapp och jag använder den så gott som varje dag och Snö halsbandet med svarta stenen blev mitt idag. Veryvery nice. Dagen spenderade jag i skolan, sedan hade jag planeringsmöte på Wayne's och därefter åkte jag till hagalund för att möa upp mamma och pappa. Hann även köpa lite basplagg från hm. Nu har vi nyss ätit kreolsk gryta till middag och till efterrätt blir det ett par avsnitt how i met your mother. (Ja, jag är medveten om att det är lite patetiskt att se på en tv serie så mycket. Men whatcha gonna do, haha) Ha en mysig fredag, kram!

how i met your mother




Lite memories.
Jag är så stuck i how i met your mother. Jag kan titta avsnitt efter avsnitt efter avsnitt efter avnsnitt, ja ni fattar. Ett avnitt till och sedan måste jag sova. Sov gott och sköt om er!

humorlandskamp

Fick min biljett till Humorlandskampen 2010 idag. Vi är ett gäng som ska gå tillsammans den 17 april. Har platser på första raden, jeejee. Kommer bli såå roligt. Nu är det dags för mej att börja jobba, anländer hem igen vid 22 tiden. Kram.

SNÖ of sweden



Köpte en smyckesställning från Stockmann för en del av mitt presentkort, skulle också köpa smycken men jag fick så brottom så det fick vara. Nu sitter jag hemma och har precis fått klart det mesta av religionsprojektet, nu är det bara att sätta ihop det imorgon i skolan. Snart ska vi börja med middagen och sedan ska jag jobba hela kvällen.

14 januari

Chinese lunch i böle med pappsen, till stan för at köpa upp julklappspresentkort, skola en lektion, hem och jobb. Det är min dag om det går som planerat.

!

Herregud, jag har inte märkt att klockan tickat framåt till halv 12. Som tur så börjar jag 13 imorgon så jag får sova tills jag vaknar. Nu åker sminket bort och sedan blir det härligt att sova, pusskram!

iakttagelser



Min bror konsumerar rikligt med pepsi max, han har tänkt sitta uppe hela natten och jobba med projekt. Jag önskar honom lycka till. Själv kom jag just hem från min kusins och hennes pojkväns kalas, det var god mat och trevligt sällskap. Och jag är så avis på deras superfina lägenhet. Innan det var jag och Roberta och reserverade resa till sportlovet!!! Nu ska vi ännu söka runt om vi skulle hitta ett billigare alternativ, men nu har vi åtminstone en plan B som finns tryggt reserverad. Dyrt blir det ändå, men jäklar så roligt. Hörs senare ikväll, kram!

trettonde januari

Hade nästan glömt bort at vi skulle söka fakta om någon diet, men nu har jag kollat upp GI dieten, så allt är under kontroll. Mamma skjutsar mej till skolan där jag har två lektioner och sedan drar jag till stan och typ fikar medan jag väntar på Roberta och Annika, vi ska till olika resebyråer och beställa vår sportlovs resa. Jess. Ha en bra dag, kram!

hjärta


Efter ett 40 minuter långt telefonsamtal plus promenad och en dusch senare sitter jag i soffan och tänker ganska mycket. Jag är helt hundra procent säker på att allt kommer att bli bra tillslut. Vi får nog alla vår happy ending, trots att det inte verkar så alltid. Imorgon är det skola från halv tio till ett, så jag borde börja gå i säng. Sov gott och sköt om er, alltid!Kram.

kiwi&muffins





Suddenly fick jag hullu lust att baka. Det var extra länge sedan jag gjorde det sist, så skönt det var att få släppa loss i köket igen, höhö. Muffinsarna improviserade jag nästan helt, nästa gång måste jag komma ihåg att vispa upp ägget mer och lägga i mer bakpulver. Nu ska jag ringa ett samtal och sedan kallar sängen och how I me your mother. Pusskram.

12 januari

Jag tycker att jag har varit ganska motiverad till speciellt religions arbetet, men nu börjar det fan gå upp över öronen på mej, fed up. Dessutom är det enda material jag just nu har en massa böcker som är på finska, det betyder att jag borde översätta och det orkar jag inte göra. Så var det sagt och jag kan sluta gnälla. Idag har annars varit en okej dag, Roberta hade printat ut massa hotell förslag och imorgon ska vi in till stan för att reservera en resa. Sug på den. Later

elvans

Hade tittat fel igår, börjar elva idag!!! JEJEE :)

22:10

Dagens dhw tog just slut och nu borde jag og gå ner och äta kvällsmat innan jag lägger mej. Ska ta en av mina böcker som jag lånade idag och börja på den. Imorgon är de nio fyrtioans morgon, vilket betyder att jag får sova till åtta. Sådan dag idag, sov gott!

böcker


Känner mej så duktig, jess.Har skrivit två sidor om etik och homosexualitet plus att jag drog min rumpa till biblioteket samtidigt som mamma och pappas skulle till matbutiken och lånade en hög böcker om just kyrkan, etik och homosexualitet. Dessutom lånade jag tre böcker som jag täkte titta lite i som är skrivna av tjejer som har gått igenom liknande grejer som jag. I Augusti någongång försökte jag läsa en bok som heter Ta livet av mej mamma, men jag blev aldrig klar med den eftersom jag började må allt sämre då jag läste den. Har dock hela tiden tänkt att jag måste läsa den sedan när jag bir friskare, ännu känns det ändå inte helt bra.
Ja, nu blir det middag och sedan ska jag belöna mej själv med ett par avnitt HowI met your mother, eller kanske nyaste dhw avsnittet som borde ha kommit upp på nätet.

oooutfit


Skjorta från Åhléns, tröja från Esprit, leggings Zara. Till detta hade jag mina nya lårhöga stövlar från Vagabond.
Idag hade jag som sagt möte på shk på morgonen, det var skitbra, funderade lite på vad det finns för  förväntningar på mej från olika håll. Verkligen bra att få se det svart på vitt. I skolan hade jag en lektion, hälokunskap, där vi fick höra om ätstörningar. Det var ganska jobbigt i vissa stunder, men jag lyssnade i alla fall till slut. Nu är jag hemma, har ätit mellanmål, skrivit min sömn och mat dagbok som vi håller på med i hälsokunskapen och ska snart fortsätta med religion i ett par timmar. Det ni. Ha det bra, puss!

elfte januari


Dags att packa ner alla saker i väskan och gå mot bussen till stan. Laterr.

ED


Såg ett program om ätstörningar på FST5 och kände igen mej mycket. Det är konsigt hur lite folk vet om ätstörningar egentligen, själv visste jag nog nästan inget förrän jag själv fick en.
Imorgon börjar min skola först kl. 13 med hälsokunskapslektion om ätstörningar, jag vet inte hur jag kommer reagera på det, måste medge att jag är rätt nervös. Men innan det ska jag till syömihäiriökeskus och sedan på sushi lunch med farmor. Så länge sedan jag åt det, har grymma cravings. Sovdags, kram!

bad



Tog ett superlångt bad. Det var det skönaste på länge, finns inget bättre sätt att slappna av på. Kvällen fortsätter med lite how I met your mother och en massa olika sorters frukt till kvällsmat. Kram!

SUN-PAT smooth




En söndag som denna är världens skönaste Shepherd tofflor ett måste. Jag har fått ett par sidor till på arbetet också så det känns jättebra. Till mellanmål klarade jag till och med av att ta ett oreo kex med jordnötssmör, min favorit. Så hittills är det en riktig toppendag.

Kocken












Bildregn från igår. Jag har precis käkat lunch och nu fortsätter etik projekt arbetet. Have fun, kram!

ändring i planerna

Det blev lite change of plans så nu sitter jag här och dricker en resorb in case of och ska stupa i säng direkt efter detta. Bilder kommer upp imorgon, sov gott, puss!

födelsemärke


Min kväll har gått åt till att oroa mej för att mamma sa att jag ska gå till en hudläkare pga av födelsemärket som ni kan se mitt på min näsa. Jag märkte att det kanske hade vuxit en aning så jag berättade om det och nu är jag livrädd för att det slutar med operation. Anyway, dom problemen sedan. Jag lyckades skriva 2 sidor på projektet så nu behöver jag inte jobba mer idag.  Ska städa mitt rum lite och sedan fixa upp mysfaktorn där.

Etik


Nu ska jag börja. Jag har smoothie, torkade frukter och nötter som mellanmål/skolsnacks och jag tänker skriva 2 sidor text idag. Punkt slut.
Jag hittade förresten stövlar i stan, men ingen jacka trots at vi gick i ALLA butiker som skulle kunna tänkas ha jackor. Okej, back to work.

9 januari



Nu pyser jag till stan med farmor för att köpa stövlar och luncha. Därefer måstemåstemåste jag hem för att jobba med projekt. Måste.
Filmen igår var jättebra, verkligen sevärd. Ha en fin dag, sköt om er, kram!

jess

Helvete jag glömde att jag hade lovat mej själv att sitta med mitt religionsarbete 1,5 timme idag. Jag får helt enkelt jobba 3,5 imorgon istället. Härliga bananer

home delivery


Tog en fika med Linda och Fanny i stan och var påväg på luftslottet som sprängdes, men det sket på sej. I alla fall var det jättetrevligt att prata och umgås med dem igen, vi hade roligt som vanligt. Nu är jag hemma och vi ringde just och beställde indisk mat som blir hemkörd, så tufft. Vi skulle ta kinesisk, men vi bodde för långt borta för det, tyvärr. nu ändrades planerna igen, ikväll blir det nog ändå bio. Sen också.

8 januari 2010

Har bara lust att ligga under täcket med massa dynor, varm kakao och en bra bok alternativt film. Det är ju så kall ute så man börjar  gråta, jag måste verkligen skaffa mej en varm jacka, kommer inte klara denna vinter annars. nu måste jag springa, ha det bra, kram!

ett kort ögonblick-jessica andersson

Jag avgudar min säng just nu, ska njuta så mycket snart då jag äntligen får lägga mej snart. Har varit vaken alldeles för många timmar. Bäst att jag inte drömmer några mardrömmar nu. Imorgon är det fredag och ledigt igen, nu betyder det tyvärr bara för mej att jag har en hel hög med skolstuff att ta itu med. Nej nu ska jag inte pina mej själv, godnatt kram!

Draft: Jan. 7, 2010






En sista dos teneriffa bilder.
Sjukt lös dag idag. Kom hem vid 11, åt och tittade på tv i några timmar tills det var dags att släpa sej till skolan igen för en lektion. Nu är jag än en gång hemma och har börjat förbereda mej för att börja på religions arbetet som kommer ta forever att göra. Nu blir det lite playa del sol, jag är hooked up.

playa del sol


Jag visste att jag skulle få mardrömmar av supernatural. Kalla det löjligt, men fan så rädd jag var då jag vaknade kallsvettig kl. 3:30. Efter det vågade jag inte sova längre, så jag låg kvar en stund och darrade tills jag efter en evighet vågade upp till tvn så jag kunde titta på lite svensk humor som tröst. Det hjälpte och efer ett par timmars tittande hoppade jag i duschen och nu har jag tagit mej en kopp kaffe så jag orkar leva idag.
Idag har jag en lektion och sedan världens håltimme, så jag tänkte komma hem och käka lunch och sedan åka tillbaka till hälsokunskapstimmen kl.13. Kvällen består av jobb.

fish








Några fisk objektiv bilder, väldigt coola. Nu pyser jag till sängen, pusskram sov gott!

bloody mary

Efter jobbet sökte jag mej direkt till Roberta. Där sökte (och hittade) vi en perfekt resa för sportlovet, åt och tittade på friends och supernatural som btw är helt sjukt. Jag kommer att dömma mardrömmar inatt for sure. Nu ska jag börja hoppa i säng, skoldag imorgon 8.15. Faan också. Ska bara snabbt ladda upp lite till bilder från igår.

trettondagen

Igår glömde jag att ställa in väckarklockan, så det var nära att jag skulle missa jobbet. Som tur kom pappa och väckte mej för en stund. Nu får jag tack och lov skjuts till jobbet, ska vara där några timmar och sedan åker jag till Roberta för att bara vara. That's it.

fantastic sixx










Det var en dos bilder som är tagna med min kamera. Senare kommer Jennys bilder också upp som är tagan med hennes fisk objektiv, haha. Det var super, älska flickkvällar. Måste ske snart igen!

tjena

I'm off för kväll med flickorna. Ska bli SÅ roligt, länge sedan sist. Pusskram, hörs sedan:)

du äger


Idag ska jag egoboosta mej själv med musik, pyjamas, tv och så jag ska läsa i min bok som jag fick till julklapp. Du äger! av Mia Törnblom. Helt sjukt bra.

Vi hade i alla fall tur med vädret






Lite smått och gott från resan. Jag har varit i stan hela dagen med lite olika människor. När jag skulle hem märkte jag att jag var utlåst, men jag fick värma mej hos en kompis som bor nära. Nu ska jag dega framför tvn en stund tills jag blir  för trött för att hållas vaken.


hemma bäst



Hejhej, nu är jag hemma. Äntligen måste jag säga. Denna semester har varit sådär, men jag berättar mera sedan. Nu glider jag iväg till stan puss!

sjuk t

Orsaken till att det inte har kommit nagot inlagg pa tva dagar ar magsjuka. Anda sedan nyarsnatten har jag och resten av familjen ocksa legat inne och varit valdigt sjuka. Forsta gangen jag har magsjuka och da far jag det har. Sa typiskt. Iaf sa har vadret varit fint hela tiden sa trots illamaende har jag forsokt vistas vid poolen sa mycket som mojligt. Nu ar jag nastan aterstalld kanns det som, vi far se hur det gar att ata ikvall. Japjap, nu ska jag njuta av sista kvallen har. Pusskram!


RSS 2.0