kitkat


Sitter med en påse godis i skolan datasal och väntar på att lektionen ska börja. Längtar hem, då är det helg. Shalom


Torsdagen den sista mars

Ooh, idag rullar lönen in på kontot! MEN, jag ska inteinteinte köpa något. Måste spara till Kina. Om två veckor åker vi iväg, jag ser fram emot det så sjukt mycket. Jag kommer ha en helt ny garderob när jag kommer hem därifrån, happyface. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag återuppleva lunch i Böle med pappa. Då jag inte gick i skola åkte jag ju dit varje dag för att luncha. Lite vemodiga memories. Sedan är det skola, så jag kommer hem sent som vanligt. Inte så kul. Ha en superdag, kram.

ps. Jag är så avundsjuk på Jenny som får steka sig i solen på Teneriffa just i denna sekund. SÅ avundsjuk alltså.

20.A picture of somewhere you'd love to travel


Jag längtar till London.

Hej hå lets gå

Nu ska jag måla lite mascara på ögonfransarna, spraya lite hårspray i håret och sedan ta mig mot Fredriksgatan för terapi. Därefter blir det skola och sedan home sweet home. Imorgon har jag inget inbokat så jag tänker mig en myskväll med film då jag kommer hem. Hur låter det? Anyone want to join?

19.A picture and a letter


Jag skriver till mig själv som jag var för ett och ett halvt år sedan. Hej.
Du ska veta att du är bra, kom alltid ihåg det. Ingen kan ta ditt värde ifrån dej, trots att det känns så. Du har rätt till lika mycket lycka och kärlek som alla andra, du ska inte dölja dina känslor, var inte rädd för att vara dig själv. Använd inte maten som ett medel att klara av känslor, tillåt dig att känna dem istället. Prata om dem, det är bara känslor, de kan inte döda, de är inte farliga. Livet är för kort för att slösa bort flera år av lycka, ingen annan än du själv kan se till så att du tar vara på ditt liv. Våga bryta mönstret! Du klarar det, jag vet att du gör det. Dessutom går du miste om så mycket då maten är en fiende, mat är ju det bästa som finns. Den känslan kommer du att få tillbaka, jag lovar. Vare sig du vill det eller inte.
Snälla Linn, var självisk, älska dig själv och unna dig själv ett friskt liv. Det är du värd!

utvecklingspsykologi


Nejmen godmorgon! Är ni också vakna? Jag sitter och läser utvecklingspsykologi med en kopp guava te. Vi får se hur provet går om några timmar. Wish me luck.


chocolate fudge brownie


Dagens glasskvot är i alla fall fylld. Jag har ändrat mig angående psykologin, orkar helt enkelt inte börja läsa nu. Får ha väckarklockan på 5.30 och läsa då istället. Ooh vad jag kommer ångra detta imorgon, men no can do. Nu är det bedtime. Tusi gott, kram

tisdagen den tjugonionde

Jeez. Jag försöker komma fram till en lösning hur i helvete jag ska komma igenom alla kurser denna period. Skrev just modersmålsprov som jag hoppas gick okej och imorgon har jag psykologiprov som inte kommer gå bra. Dagen idag har spenderats först i skolan och sedan med Annika. Vi åkte via butiken, köpte getost, batong, pesto, kyckling, grönsaker och avocado, åkte hem till mej och lagade underbar lunch. Till efterrätt blev det Sex and the city och en burk ben&jerrys som vi delade på. 

Nu ska jag överleva en lektion till här på aftis och sedan bär det av hemåt där jag har en natt med psykologilösning att se fram emot. Får ta mig kaffekoppen i handen och så är det bara att börja läsa. Hej 

18.A picture of your biggest insecurity


Fortfarande då jag äter. Tyvärr


17.A picture of something that has made a huge impact on your life recently


Det att jag är sjuk har ändrat mitt liv.

fråga svar



Hemkommen från en onödig sväng i skolan. Lite frågor har kommit upp under den senaste tiden, tänkte svara på dem nu.

Kan man få se en närmare bild på din klocka? var har du handlat den?
Javisst, varsågoda. Den är köpt i Ur&Penn i Sverige
Hej! Får du nuförtiden träna normalt?
Jag har inte några restriktioner längre, men jag vet med mig själv att jag inte tycker om att träna och ofta är det så att tankarna kretsar endast kring kalorier om jag tränar och det blir ett tvång istället för nöje. Dock älskar jag att få promenader med musik i öronen, det känns inte alls på samma sätt. Tvärtom, det får mig att slappna av.
Hur mår du efter allt som hänt?
Vet inte riktigt vad du menar, men efter den senaste tidens händelser med pojkv'nsproblem så mår jag just nu väldigt bra. Jag är såå nöjd med mitt beslut och mår bättre än jag gjorde under förhållandet. Annars mår jag helt okej, lite upp och ned gångar hela tiden, men ett steg i taget mot ett friskt liv.
Vilken kamera har du?
Jag har Nikon D40x. Är väldigt med den. Passar perfekt för nybörjare som jag.

måndag

Steg upp före klockan sju, drog på mig kläder, åt frukost, läste tidningen och kom till skolan bara för att höra att vi inte har någon lektion. Dagen kunde inte ha börjat bättre, wuhuuu

16.A picture of someone who inspires you


Min tidigare terapeut. Så enormt mycket

15.A picture of something you want to do before you die


Vara förälder

Navigatorbal 2011


Igår kväll var det den årliga navigatorbalen. Tre rätters, dans, dryck och hela faderullan. Somnade vid halv åtta tiden imorse efter en bra efterfest och vakande nio, tog en taxi hem, hoppade i en kall dusch och har nu ätit bakisbrunch framför sex and the city. Jag hade väldigt, väldigt, väldigt roligt. På morgnarna föredrar jag dock att vakna hemma, men jag kom ju väldigt smidigt med taxi. Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen. Ville bara berätta om min lyckade kväll, kram

14.A picture of someone you could never imagine your life without


Denna brud skulle det vara svårt att leva utan, right

de senaste dagarna

Ojojoj. Nu är hälsokunskapen skriven och jag är rätt så nöjd skulle jag vilja påstå. Ingen ätstörningsfråga vilket var jäklit synd, men jag tror ändå att jag har samlat ihop en del poäng. Bloggandet har blivit lite i kläm de senaste dagarna så här kommer ett par bilder från denna vecka, enjoy.



torsdag

Vakande väldigt tidigt av mig själv idag så jag steg upp, körde syster till skolan och fixade plättar till frukost. Sedan drog jag mig mot bibban och läste där ett par timmar och nu sitter jag i skolan och väntar på att jag har lite framtidsplanering tillsammans med studiehandledaren. Efter det psykologi. Ska nog läsa lite till efter det och så ska jag köpa glass för ikväll. Måste. Få. Ben&jerry's. Vi hörs, kram.

13.A picture of your favorite band or artist


12.A picture of something you love


hate/love relationship

tisdag kväll

Lite annorlunda dag, på ett positivt sätt. Eller jag vet inte, svårt att förklara hur det känns. Måste nog försöka skriva lite innan jag lägger mig, annars kommer detta inte att bli någonting. Och dessutom borde jag koncentrera mig på skrivningarna nu. Voivoi. Men hörni, nu ska jag dra mig mot sängen och går det inte att somna får jag väl ta lite ångestdämpande. Men ska försöka somna utan. Imorgon kommer städerskan klockan åtta. Känns sådär.

Kram

spring collection




Hittills har dessa klänningar från vårens hm kollektion fått följa med mig hem. Den första köpte jag för en tid sedan och de två sista idag. Snälla någon, ta mitt kort ifrån mig så att inte alla pengar försvinner!!! Nu har jag deal med mig själv: Inget shoppande före Kina. Okej? Håll koll på mig. Ps. De blåa byxorna är lite strechiga och fanns i flera färger. Kostade endast 25,95.

11.A picture of something you hate


Föreläsningen

När jag gick in i auditoriet idag för att gå på ätstörningsföreläsning började hjärtat dunka dubbla slag. Min älskade tidigare terapeut var där. Jag sprang fram och kramade henne och pratade en stund och då jag sedan satte mig längst upp för att lyssna började jag stor gråta. Det var så otroligt känslosamt att träffa henne igen. Efter föreläsningen hann jag byta några ord till med henne och då kom tårarna igen. Det var riktigt jobbigt att se henne, men samtidigt så underbart. Att träffa henne visade mig konkret att hon faktiskt fortfarande finns där och inte har försvunnit. Det var riktigt fint. Men jag märkte också hur mycket jag saknar att varje vecka gå till syömishäiriökeskus ett par gånger och prata med henne. Jag hade lust att bara börja berätta om allt som hänt, hur jag mår, allt negativt och positivt som finns i mitt liv just nu, men jag fick nöja mig med att berätta bara lite. Till och med det var skönt. Nå, nu har jag i alla fall något att prata om på morgondagens terapisession.

Brallor


Klarblåa byxor från zara. Perfekt till våren och  svala sommarkvällar. Nu börjar halv åtta hos mej, morjens

FINSKA DONE


Ett ämne av skrivningarna avklarat. Det blir nog ett C och det är jag nöjd med. På fredagen kör vi igen. Efter provet åkte jag in till stan och belönade min goda insats med ett par byxor från Zara, skitsnygga. I'll show you.

Nu har jag väldans lust att åka till London så jag ska kolla igenom bilderna från när vi var där med mami och sedan läsa lite Camilla Läckberg. Aftis får bli idag.

10.A picture of the person you do the most ****** up things with


9.A picture of the person who has gotten you through the most


Helg på landet



Benjamin bjöd mig på finlunch på lördag. Vi har alltså spenderat helgen på landet med läsning. Jätteskönt, men jag har endast läst på hälsokunskapen så jag stressar en aning inför morgondagens finska skrivningar eftersom jag inte riktigt har läget under kontroll, men det ska nog gå bra ska ni se. Jag ska i alla fall försöka hitta mig lite glass att äta nu och sedan ska jag försöka komma i säng ganska tidigt. Imorgon ska jag göra allt jag kan för att få så bra som möjligt.

8.A picture that makes you smile


7.A picture of your most treasured item


Min skrivbok

risk

To live is to risk dying. To hope is to risk despair. To try is to risk failure. To love is to risk not being loved in return.

But risks must be taken. Those who risk nothing do nothing, have nothing, and are nothing. They may avoid suffering and sorrow, but they cannot learn, feel, change, grow, love, live. Chained by their attitudes, they are slaves, they have forfeited their freedom. Only a person who risks is free.

mitt i natten

Jeezus crist, klockan har hunnit bli nästan midnatt. Vete fan hur jag ska orka upp till klockan nio imorgon då det bär av mot landet. Först blir det lunch i ekenäs, shopping i matbutiken och så är jag och brorsan on our own igen. Så skönt ska det bli. Bastubad, läsning, skrivning, musik, fotografering. Allt det där som gör livet värt att leva såhär på vintern i Finland. Nåja, nu ska jag packa ner allt som kan behövas under helgen och sedan ska jag försöka somna asap. Hoppas jag inte vaknar mitt i natten av några jäkla mensvärkar. Sov gott, kram.

6.A picture of a person you'd love to trade places with for a day


Sa någon vår?


Läderjackan är i bruk igen! Jag vet att jag kommer frysa, men jag kan inte motstå frestelsen. Dessutom ska jag vistas inomhus största delen av dagen. Så nu drar jag alltså mot skolan för att återkomma sent. Ha en underbar vårdag.

tomat rucola omelett


Lyckades få till en riktigt supersnygg lunch idag. Jättegott var det också. Till efterrätt stekte jag bananer i muscovadosocker och åt det med yoghurtglass och choklad. Ska börja fixa mig inför skoldagen som börjar klockan halv tre ich fortsätter till klockan åtta. Sedan är det helg och jag ska åka till landet för att läsa det sista inför studenten.

5.A picture of your favorite memory


esplanad


Åkte in till stan på spontanlunch med kusinen och gick i butiker lite. Efter det satte jag mig på café esplanad för att läsa, men det gick inte alls. Jag skrev istället. Så var det som vanligt terapi och som pricken över i skola. I bussen påväg hem fick jag världens värsta mensvärk, så nu försöker jag klara mig tills värktabletten verkar. I'm off to bed.

breakfast



Fick bli en lång och god frukost idag. Nu ska jag ta mig an finskan och sedan borde jag göra engelska läxor inför morgondagens lektion.

4.A picture of your favorite night


lunchpaus

Nu tar jag och Roberta lunchpaus i läsandet. Sedan ska jag ta en riktig lässpurt för att sedan åka hem ganska tidigt. Aftis får bli emellan idag.

just go with it

Men hejhejhej! Har hängt i skolan ganska länge eftersom jag inte haft något att göra sedan filmen slutade där vid fyra tiden. Just go with it var helt huippu, jag blev lite kär i den. Just en sådan film som jag hade lust på. Typisk Linn film. Jennifer Aniston är så underbar, jag ska bli henne när jag blir stor. Okej?

Nu ska jag vänta i en halv timme till och sedan uthärda en lektion historia, därefter blir det hem och direkt i säng. Ha det fint, puss.

3.A picture of the cast from your favorite show


fjortonde mars

Väckarklockan stod på tidigt idag och nu är jag redan i bibban och läser. Tänkte mig möjligen att jag skulle gå på Just go with it om några timmar innan skolan. Har lust med romantisk komedi. Men nu ska jag först läsa en stund. Ha en bra måndag!

Rösta NU!

Jobbar och undrar hur det går för Lotta i idols. Jag måste ringa mamma och fråga vilken nummer som är Lottas så ska jag rösta. Det ska ni med! ALLA röstar på Lotta NU! deal?

När jag kommer hem blir det bums i säng, kanske en smörgås med honungssmör innan. Sov gott, kram!

edit: ring 0700 715 04

Middagen




Till huvudrätt blev det gris i ugn med mögelostsås och rökt ris till det. Efterrätten bestod av tiramisu.
Supergott! Blev helt omänskligt mätt så nu sitter jag och pöser med datorn i famnen. Om ett par timmar ska jag på jobb, jävligt skönt att jag får ta bilen. Heippa

waiting for the gäster



Snart trampar gästerna in genom dörren och det blir middag i gott sällskap. Yumyum

2.A picture of you and the person you have been closest with the longest



1.A picture of yourself with 15 facts


HAHAHAHAHA.
1. Bilden är från 2007
2. Jag är 14 minuter yngre än min bror
3. Min syster är från Kina
4. Min bror är ganska dum ibland
5. Och jag är ganska barnslig ibland
6. Jag älskade sylt och marmelad när jag var liten
7. Helt tydligt var jag en liten pissis år 2007
8. Jag äter ärtsoppa med ketchup
9. Choklad är bäst
10. Jag är mycket kvällstrött
11. Och morgontrött, ibland
12. Jag gnisslar tänder riktigt mycket på nätterna
13. Jag vill ha bebisar
14. Jag har gått på finskt dagis
15. Jag blir sjukt stressad då jag får bloggtorka

Plockis


En massa mumsig plockmat från stockmanns deli. Mums. Två timmar to go, Jag hejar på Linda Bengtzing, hon är så söt.

trettio dagar, good luck

1.A picture of yourself with 15 facts
2.A picture of you and the person you have been closest with the longest
3.A picture of the cast from your favorite show
4.A picture of your favorite night
5.A picture of your favorite memory
6.A picture of a person you'd love to trade places with for a day
7.A picture of your most treasured item
8.A picture that makes you laugh
9.A picture of the person who has gotten you through the most
10.A picture of the person you do the most ****** up things with
11.A picture of something you hate
12.A picture of something you love
13.A picture of your favorite band or artist
14.A picture of someone you could never imagine your life without
15.A picture of something you want to do before you die
16.A picture of someone who inspires you
17.A picture of something that has made a huge impact on your life recently
18.A picture of your biggest insecurity
19.A picture and a letter
20.A picture of somewhere you'd love to travel
21.A picture of something you wish you could forget
22.A picture of something you wish you were better at
23.A picture of your favorite book
24.A picture of something you wish you could change
25.A picture of your favorite day
26.A picture of something that means a lot to you
27.A picture of yourself and a family member
28.A picture of something you're afraid of
29.A picture that can always make you smile
30.A picture of someone you miss

Detta kör vi på de nästföljande terttio dagarna.

sunny side up


Var ute på en tur i våra fina hoods och fick lite frisk luft. Som pricken över i var det perfekt promenadväder. Om en stund ska jag köra in till stan efter pappa från en spex föreställning och efter det blir det plockmat och uppladdning inför kvällen final.

hk



Hälsokunskapsläsning och musik.

12 mars

Överraskningsvis nog slutade jag jobba redan vid halv tolv så jag har hela dagen framför mig. Firar det med en av mina bullar från gårdagen (sjukt goda) och ett glas mjölk. Ikväll blir det melodifestivals final, jeeeee. Awesome!

bulldags

Fick hullu inspis av Jenny som bakade bullar för någon dag sedan, så idag blev det bullbak för hela slanten. Fick dock hoppa i bilen mitt i allt eftersom sockret var slut. Ikväll kommer Sara och Roberta över för bullkväll och film, mysigt.

lös

Har börjat min morgon med att äta godis, voivoi Linn ändå. Men det är fredag och det var gott. Vädret är helt förjävligt så jag ska nog för det mesta sitta inne idag, kanske en liten tur ut för frisk luft innan jag börjar läsa. Men annars tänkte jag mig en innedag med läsning, kanske bak och film. Ikväll kommer en thriller med jennifer aniston som jag kommer bänka mig vid. moidå

wow

Läsa läsa läsa. Sedan skola skola skola. Vitsi mitt liv är inressant

onsdag

Hade väckning klockan sju idag och så blev det avfärd mot lönkan där jag, Nadja och Rebecka hae blivit ombedda att prata om ätstärningar med en grupp. Det gick riktigt bra, men lite nefövst var det nog även för oss. Jag hoppas i alla fall att vi kunde hjälpa till att få dem att förstå allvaret av sjukdomen. I framtiden blir det antagligen fler liknande grejer för oss tre. Spännande. 

Nu sitter jag hos Roberta, vi har chips, dipp, ny ben and jerry's smak och film. Kan det bli mysigare? Så här ska jag spendera min kväll. Kram 

update

Paus mellan lektionerna. Jag är en liten smula trött, tänkte somna på förra timmen. Inte min dag idag. Jeezus jag vill home sweet home. Byta lakan, lägga mig i sängen, se på tv och käka dinner. Ska se om jag hinner med tidigare bussen idag, hoppas det. Imorgon blir en intressant dag, stay tuned. Nu engelska. Shalom


lördag

Trevlig kvinnodag. Plåmssan är funnen. Har läst en hel del. Nu skola. Sedan hem. JA


sommarrrrrr



Varför äro det inte sommar redan? Sån fiilis på sommar!!!

 


HYVÄSTI SELVÄ PÄIVÄ


Artonåring på lördagen. Min lördag var fullspäckad med program. Men till slut hittade vi i alla fall fram till Sara där vi började baka en kaka. Det blev förstås kladdkaka som vanligt, men vi hade en lite specail touch på den. VÄLDIGT god. Om vi skulle haft mer tid kanske vi skulle ha bakat något annat, men nej. Vi fixade oss och packade ihop allt från Sara (då märkte jag att plåmssan är borta), sedan gick vi över till Annika. Där började firandet med skumppa, bål, pasta sallad, kaka, musik, skratt och en hel massa annat skoj. Jag hade extremt roligt.

Vid halv tolv tiden åkte vi in mot stan (men via grankulla efter mitt pass, körkortet ligger i plåmssan på villovägar) och humlegården. Där var crowded, men vi dansade på fönsterbräden, shottade tequila, och hade så jäkla roligt. När klockan slog pilkku drog vi mot Ida på efterfest och klockan sju somnade jag gott på Idas korta soffa.
På morgonen dracka jag en stor kopp svart kaffe, svalde lite burana och åt rågbröd. Tog på mig mina ballerinan (de enda skorna jag hade) och började dra mig mot Malin för att duscha innan släktmiddagen på eftermiddagen. Jag var så enormt trött så det var sjukt. Men it was sooo worth it. Bästa kvällen på läänge. Kiitos tack merciiii

missing plåmssa

Jag har inte hunnit uppdatera någonting eftersom jag har haft en massa strul med min plåmssa som har försvunnit. Och nej, jag var inte full när jag tappade den så det var inget fyllemisstag. Thank god. Jag antar nu att den har blivit stulen så jag har spenderat dagen med att spärra konton, beställt nya kort och ringt runt till olika ställen. Dessutom har jag läst en hel del och så ätit chinese lunch med Roberta. Jag fick lite överdos av det så lite illa har jag mått idag. Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, fick just dessutom veta mitt finskahörf resultat. Jag är helt nöjd tror jag, M eller C satsar vi väl på. Nu ska jag skriva inlägg om lördagen. wuup

wow

Jag hade en helt AWESOME kväll igår. I'll tell you more later. Haudiiiiiii

@annikas

Hemma hos Annika och väntar på att Roberta ska plocka upp mej. Annika åkte precis iväg för att spela match så jag surfar runt på internätet. Vi höres, moidå

happyjump


Happyjump för att det är lördag idag. Finally. Som jag har längtat. Efter att jag har hjälpt Annika lite kommer robban efter mig och vi drar oss mot mig för att gräva i klädskåpet. Sedan mot Sara för att baka kaka. SEDAN PARTEYY

ANNIKA 18


Min sweetheart, fina flicka, älskade vän fyller aderton idag. Det är stort och ska därmed firas stort. Nu jobb, sedan till Annika för att hjälpa till lite. Pusskram


tvillingar


Kände bara att jag måste lägga in dessa trots att de är små. Benjamin till vänster, jag till höger.

promenad på isen



Lång promenad på isen med Sara var dagens hittills bästa. Så jävla skönt. Frisk luft måste vara det bästa en människa kan få för att känna sig frisk och energifull. Ikväll ska vi se black swan och då ska jag köpa något riktigt gott att mumsa på. Denna dag har varit sjukt bra. haudi

fridayy



Hittade massa gamla bilder på mammas dator. Så roligt att gå igenom. Nu drar jag mot Sara för en dag utomhus. Ikväll blir det Bio med kusinvitamin. Hejs

torsdaggg

Var i stan och fixade lite inför lördagen och tog mej sedan till skolan. Nu är jag i skola nummer två och som en glad överraskning fick man GRATIS BULLA pga någon debatt. En sådan jävla boost för lektionen. Nu kanske jag orkar tills åtta. Ciaooooo

coooooler


Hej trosdag! Ska börja dra mig mot stan så småningom, måste först se om jag hittar någon lunch i skåpen eller om det blir utelunch som det brukar bli. Jag är trött. Vi hörs ikväll kram

reindeerspotting


Här har vi min fidelei för dagen. Lånade jeansskjortan av min lillasyster, kreisi. Min middag intog jag klockan halv elva då jag kom hem efter jobbet. Nu står reindeerspotting på och jag väntar på att få gå och lägga mej i soffan då filmen är slut. Vi har renovering så övrevåningen är ur bruk under några dagar. Lite småjobbigt att inte få sova i egen säng. Imorgon blir det en tur till stan på dagen och på eftermiddagen blir det skola fram till klckan åtta som vanligt. Sedan är det fredag. Haudi

sockerbagare


Tips på goda kakor (inte kladdis) som går enkelt att baka stora mängder av?? Pliiiis

lunch


Mexico inspirerad lunch. Snart börjar jag dra mig in mot stan för att träffa Nadja och Rebecka och efter det blir det terapi, skola och jobb. Lång dag. Nu duschen, mors

intresse

Hade skrivit värsta långa klago inlägget innan jag insåg att ingen jävel är intresserad av hur jävligt det känns för mig att gå på lektion nu. Så jag skippar det. Intresseklubben antecknar mycket flitigt. Gör något roligare än att läsa min blogg, seriöst. Titta på tv. Ni får mera ut av det. Imorgon har jag möjligtvis något betydligt smartare att komma med.


i am better


Jag är inte helt okej. Men jag kommer att bli. Jag blir mer och mer okej för varje sekund, varje minut och varje timme som går. Imorgon är jag mycket mer okej än vad jag är idag. Det jag aldrig kommer bli okej med är hur en människa ens kan tänka tanken att såra någon annan. Det är inte okej.

dagens

aktivitet: läsa, skola
låt: I don't wanna be your friend
outfit: mysbrallor o svart långärmad + halsduk o converse
ingen lust: att ha skola mellan 17 o 20
har lust: att vara lös
jee: fick ta bilen till skolan
blää: för många dagar till helgen
food: morot, knäckis, choko, waynes lunch. hittills
sällskap: roberta, eva, vici
mål: läsa+anteckna hälsokunskap bok 2 färdigt
vill: gå på bio o äta popcorn

Nåniin, räcker. Nu fortsätter läsandet här i bibban. Can't wait.

RSS 2.0