BULLE


Mina egna små bagare här hemma överraskade med kanelbullar dagen till ära. Kvällsmålet blev räddat och magen mätt. Nu ska jag slänga mej i säng. kram

Kommentarer
Postat av: milla

hur ha ja missa kanelbullens dag? :( suck.. nå firar det imorgon istället!

2010-10-04 @ 21:07:31
URL: http://froidethumide.blogg.se/
Postat av: jenny

ÅÅHHHH!! Vet du så ja nu, kl fucking-halv 11, ångrar att ja int baka bullor som ja nu sku kunna musutta i mig!! :D Vi tar de så på vår bakdag då bakar vi så mycke att vi bokstavligen rullar frammåt!

2010-10-04 @ 21:17:13
URL: http://jaennys.blogg.se/
Postat av: janina

hejsan tjejen! får jag fråga lite om din "sjukdom" eller vad vill du att man skall kalla det...?



jag kommer ihåg i ett inlägg för inte ändå så hemskt länge sedan som du talade om att du skulle försöka mysa med marabouchoklad, men sen kunde du inte ändå det, alltså ätstörningen var liksom ganska "hårt" eller inte kanske hårt men ändå fast i dig. och nu verkar det som om i varannat inlägg talar du om hur du ätit bulla, chips, godis och allt sånt? har det plötsligt kommit något som typ tagit bort ätstörningen, eller inte kan den ju gå bort sådär bara, men att den skulle ha lättat taget, eller är det bara choklad som är hemskt svårt att äta? eller vad beror dethär på? undrade bara!



och är det fortfarande över huvudtaget "svårt" att äta? och om du t.ex sitter i skolmatsalen och det kommer en svår stund, säger du om det för dina kompisar eller märker dom det? vad gör dina kompisar/din familj breved dig vid en matstund om det börjar bli svårt...?



men du verkar som en hemskt glad och positiv människa, trots att jag inte känner dig, men på basen av dina inlägg. man skulle aldrig såhär utanför märka att du på något sätt skulle vara "deprimerad". kom ihåg att du också får visa om du är ledsen! men jag tycker det verkar gå jätte bra för dig just nu, fortsätt kämpa!

2010-10-05 @ 08:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0