under the coconut tree part 3












Dag ett träffades vi tidigt på fältet, anlände till Kreta, solade ågon timme, överraskades av det fina huset och gick ut och åt.
Dag två solade vi, beställde homedelivery, åt grillat hemma, grundade och stack ut på bar.
Dag tre solade vi igen, beställde mat hem igen och åt grillat igen. Kvällen bestod av beachparty. Väldigt kul.
Dag fyra hade väl alla en aning krabbis. Vissa mer, andra mindre. Några åkte in till stan, de andra solade. På kvällen gick vi på en dålig restaurang och sedan bums i säng.
Dag fem var det solstolarna som gällde än en gång. Vi stekte, beställde mat till lunch, åt grillat och fortsatte ut på bar. Super.
Dag sex såg det hemskt ut i huset, vi städade. Alla var tötta. Jag och några adra spenderade hela dagen inne i stan och på stranden. Vi åkte crazyshark bakom en båt och njöt av medelhavet. Och gjorde henna tatueringar. På kvällen gick vi på superfin restaurang med hela gänget och efter det världens godaste drinkar.
Dag sju pressade vi i solen så mycke som möjligt, vi förberedde sista kvällen, lagade supergod mat, grundade och stack vid halv ett tiden iväg mot ännu ett beachparty. Superkväll.
Dag åtta låg vi i solen så länge vi hann, gick ut på stan för att handla det sista och njöt för sista gången av utsikten från huset och av poolen.

Nästan alla festkvällar spenderade vi med våra underbara brittiska grannar som vi lärde känna rätt så bra. Super goa flickor och pojkar, verkligen. Vi hade som sagt världens mest lyckade vecka. Jag skulle inte ha kunnat önska mig mer, det var perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0